Κυριακή, 29 Μαρτίου 2020

Μικρά παιδιά κάθονται και παίζουν πάνω σε πύθωνα! - Το βίντεο θα σας σοκάρει!

Αντέχετε να το δείτε;

16 Αυγούστου 2019 17:20
Μικρά παιδιά κάθονται και παίζουν πάνω σε πύθωνα! - Το βίντεο θα σας σοκάρει!

Πραγματικά απορούμε με την αναισθησία κάποιων γονέων όταν αφήνουν μικρά παιδιά να παίζουν και να κάθονται πάνω σε πύθωνα! Το βίντεο που θα δείτε παρακάτω θα σας σοκάρει!

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει η δημοσιοποίηση ενός βίντεο, που απεικονίζει δύο κοριτσάκια προσχολικής ηλικίας να κάθονται και να παίζουν στην ράχη ενός πύθωνα μήκους πέντε μέτρων. Aπίστευτο: Πύθωνας καταπίνει ακόμα μεγαλύτερο πύθωνα αλλά αδυνατεί να τον χωνέψει!

Το περιστατικό έλαβε χώρα σε χωριό της Σουμάτρα, του μεγαλύτερου από τα περίπου 18.000 νησιά που αποτελούν έδαφος της Ινδονησίας, ενώ το τεράστιο ερπετό βρίσκεται στην αυλή σπιτιού, προσπαθώντας να χωνέψει το θήραμα που μόλις είχε καταναλώσει.

Τα σοκαριστικά πλάνα έτυχαν μεγάλης αποδοχής στο διαδίκτυο, με πολλούς να κατακρίνουν την επιλογή της μητέρας να αφήσει εκτεθειμένα σε τέτοιο κίνδυνο τα δύο μικρά κορίτσια.

Σημειώνεται πως αν και οι πύθωνες δεν είναι δηλητηριώδη φίδια, εντούτοις έχουν αποδειχθεί πολλάκις θανατηφόρα για τους ανθρώπους, καθώς τυλίγονται γύρω από τα θύματά τους, προκαλώντας ασφυξία και εν τέλει τον θάνατο.

Κατά καιρούς, έχουν καταγραφεί αρκετά περιστατικά εξαφανίσεων αγροτών ή κατοίκων της υπαίθρου, με πολλούς να κάνουν λόγο για επιθέσεις από πύθωνες.

Το συγκεκριμένο είδος πύθωνα, που απαντάται κατά κόρον στις ζούγκλες τις νοτιοανατολικής Ασίας, θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα και πιο επιθετικά είδη πύθωνα παγκοσμίως, με το μήκος του να φτάνει ως και τα 8 μέτρα και σε βάρος τα 120-150 κιλά, ενώ μπορεί να επιτεθεί ακόμα και σε θηράματα βάρους 250 κιλών.

Αυτή η γυναίκα κοιμόταν κάθε βράδυ αγκαλιά με το φίδι της...μια ημέρα έμαθε τη φριχτή αλήθεια!

Τα κατοικίδια ζώα είναι κομμάτι της ζωής μας. Κάποιοι μάλιστα δεν αποχωρίζονται τον καλύτερο τους φίλο ούτε στον ύπνο τους ακόμα και αν είναι φίδι...

Μια γυναίκα το έμαθε με το σκληρό τρόπο οτι δεν πρέπει να κάνει κάτι τέτοιο, καθώς είχε τη συνήθεια να κοιμάται αγκαλιά με ένα πύθωνα κάθε βράδυ.
Ο πύθωνας είχε τέτοιο μάλιστα μέγεθος που απλωνόταν γύρω από όλο της το σώμα, από το κεφάλι έως τα δάχτυλα της.
Ξαφνικά μία ημέρα ο πύθωνας σταμάτησε να τρώει. Η γυναίκα από αγάπη για το κατοικίδιο της ζώο, το μετέφερε στον κτηνίατρο.

Αυτή η γυναίκα κοιμόταν κάθε βράδυ αγκαλιά με το φίδι της...μια ημέρα έμαθε τη φριχτή αλήθεια!

Ο εξειδικευμένος κτηνίατρος κάνοντας ερωτήσεις ρουτίνας, έμαθε σύντομα για την ιδιαίτερη σχέση και συνήθεια ανάμεσα στο φίδι και τη γυναίκα και ξαφνικά οι ερωτήσεις άρχισαν να γίνονται πιο συγκεκριμένες.

Τότε ο κτηνίατρος της αποκάλυψε κάτι συγκλονιστικό. Ο λόγος που ο πύθωνας είχε σταματήσει να τρώει ήταν βασικά επειδή προετοίμαζε το στομάχι του. Ή μάλλον, όπως θα μπορούσε κάποιος να πει, δημιουργούσε χώρο μέσα στο στομάχι, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για ένα μεγάλο γεύμα. Και το μεγάλο γεύμα; Ήταν η ίδια η γυναίκα!
Ευτυχώς για εκείνη, όπως αποδείχθηκε, είχε επισκεφθεί τον κτηνίατρο έστω στο «παρά πέντε». Πως άλλωστε να φανταστεί ότι το αγαπημένο της κατοικίδιο, στην πραγματικότητα, ήταν ο επίδοξος δολοφόνος της, που πρώτα θα της έσπαγε τα κόκκαλα και μετά θα την καταβρόχθιζε;

Η εν λόγω τυχερή γυναίκα μπορεί να αγαπούσε το κατοικίδιο της, αλλά είχε ξεχάσει ότι ένα φίδι είναι ένα φίδι κι εκείνη το φύλαγε στον κόρφο της».

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share