Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Είπε στην κόρη της να αδειάσει όλη την οδοντόκρεμα στο πιάτο! Ο Λόγος;

Πολύτιμος!

15 Αυγούστου 2019 16:52
Είπε στην κόρη της να αδειάσει όλη την οδοντόκρεμα στο πιάτο! Ο Λόγος;

Αυτή είναι μια αληθινή ιστορία με μια μητέρα που είπε στην κόρη της να αδειάσει όλη την οδοντόκρεμα στο πιάτο!

Η Amy Beth Gardner είναι μία μητέρα από το Cleveland του Tennessee. Τη νύχτα πριν πάει η μεγαλύτερη κόρη της στην πρώτη μέρα στο γυμνάσιο, έκανε μία ανάρτηση με ένα πολύ σημαντικό μήνυμα στο Facebook που γρήγορα έγινε viral:


«Η κόρη μου αρχίζει αύριο το σχολείο. Έχουμε διακοσμήσει το ντουλάπι της, αγοράσαμε καινούργιες φόρμες και της πήραμε καινούργια τσάντα. Αλλά σήμερα πριν τον ύπνο κάναμε κάτι ακόμα πιο σημαντικό από τις άλλες προετοιμασίες. Της έδωσα ένα σωληνάριο από οδοντόκρεμα και της είπα να το αδειάσει σε ένα πιάτο.


Όταν τελείωσε, της ζήτησα να βάλει όλη την οδοντόκρεμα πίσω στο σωληνάριο. Ξεκίνησε να μου λέει: “Μα δεν μπορώ. Δεν θα είναι όπως πριν!” Αφού περίμενα όμως να τελειώσει, της είπα:”

«Θα θυμάσαι αυτό το πιάτο με την οδοντόκρεμα για το υπόλοιπο της ζωής σου. Οι λέξεις σου έχουν τη δύναμη της ζωής και του θανάτου. Τώρα που θα πας στο γυμνάσιο, θα δεις πόση δύναμη έχουν οι λέξεις σου. Θα έχεις την ευκαιρία να τις χρησιμοποιήσεις για να πονέσεις, για να μειώσεις και να θίξεις άλλους.
Θα έχεις την ευκαιρία να χρησιμοποιήσεις τις λέξεις για να θεραπεύσεις, να ενθαρρύνεις και να δώσεις κουράγιο και αγάπη σε άλλους. Θα κάνεις και λάθη και θα πληγώσεις ανθρώπους ίσως και άθελά σου.

Όπως και στην οδοντόκρεμα, μόλις τα λόγια σου βγουν, δεν μπορείς να τα πάρεις. Να επιλέγεις σοφά τις λέξεις που θα βγαίνουν από το στόμα σου. Να σε θυμούνται για την ευγένεια και την συμπόνια σου. Χρησιμοποίησε τη ζωή σου για να δώσεις ζωή σε έναν κόσμο που το χρειάζεται τόσο πολύ. Ποτέ δεν θα το μετανιώσεις.”
Ένα πραγματικά αξέχαστο μάθημα! Κάθε γονιός θα έπρεπε να το κάνει!

«Ζήτησα από τον θεό να μου δώσει δύναμη και μου έδωσε δυσκολίες για να με κάνει δυνατή!»

Αυτή η αληθινή ιστορία διηγείται αυτή η γυναίκα και πραγματικά θα σας συγκινήσει!

Ζήτησα από τον Θεό να μου δώσει δύναμη και μου έδωσε δυσκολίες για να με κάνει δυνατή. Ζήτησα σοφία και ο Θεός μου έδωσε προβλήματα για να λύσω. Ζήτησα ευημερία και ο Θεός μου έδωσε δύναμη και μυαλό για να δουλέψω. Ζήτησα κουράγιο και μου έδωσε κινδύνους για να ξεπεράσω.



Ζήτησα από τον Θεό να μου δώσει δύναμη και μου έδωσε δυσκολίες για να με κάνει δυνατή. Ζήτησα σοφία και ο Θεός μου έδωσε προβλήματα για να λύσω. Ζήτησα ευημερία και ο Θεός μου έδωσε δύναμη και μυαλό για να δουλέψω. Ζήτησα κουράγιο και μου έδωσε κινδύνους για να ξεπεράσω.Ζήτησα υπομονή και ο Θεός μου έδωσε καταστάσεις όπου αναγκάστηκα να περιμένω.

Ζήτησα αγάπη και μου έδωσε ανθρώπους που χρειαζόταν βοήθεια. Ζήτησα χάρες και μου έδωσες ευκαιρίες. Δεν έλαβα τίποτα από όσα ήθελα και έλαβα όσα χρειαζόμουν. Οι προσευχές μου εισακούστηκαν.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share