Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Το «σκοτεινό» μήνυμα σε χαρτοπετσέτες αεροπλάνου που μπέρδεψε τους επιβάτες!

Δεν ήταν και ό,τι καλύτερο...

15 Αυγούστου 2019 14:27
Το «σκοτεινό» μήνυμα σε χαρτοπετσέτες αεροπλάνου που μπέρδεψε τους επιβάτες!

Αεροπορική εταιρεία προκάλεσε «τρόμο» στους επιβάτες της με το μήνυμα που αναγραφόταν στις χαρτοπετσέτες οι οποίες ήταν διαθέσιμες. Τρόμος στον αέρα: Αεροπλάνο έκανε αναγκαστική προσγείωση επειδή "έπεσε" πάνω σε πουλιά!

Το μήνυμα μπορούσε να ερμηνευτεί με διάφορους τρόπους, ωστόσο, οι ταξιδιώτες το έλαβαν ως κάτι… μακάβριο και το ανήρτησαν στα social media.

Φυσικά, οι φωτογραφίες των χαρτοπετσετών έγιναν viral.

«The world is better with you out in it» (σ.σ. σε ελεύθερη μετάφραση: ο κόσμος είναι καλύτερος με σένα έξω), έγραφαν συγκεκριμένα, προσπαθώντας να παρακινήσουν τους επιβάτες να κάνουν περισσότερα ταξίδια.

Λόγω της αλλόκοτης σύνταξης της πρότασης, οι περισσότεροι το έλαβαν ως «Ο κόσμος θα ήταν καλύτερος χωρίς εσένα». Ένα μήνυμα λίγο… ανησυχητικό όταν βρίσκεσαι στον αέρα!

Η εταιρεία, μη θέλοντας, κατάφερε να «τρομοκρατήσει» τους επιβάτες και να γίνει viral.

Στην προσπάθειά της να «σώσει» την κατάσταση, η Delta έκανε την εξής ανάρτηση στο Twitter:

«Καταλαβαίνουμε τι εννοείτε. Αυτό το βίντεο σίγουρα θα σας βοηθήσει να καταλάβετε τι θέλαμε να πούμε».

Πανικός σε πτήση: Η καμπίνα του αεροπλάνου γέμισε καπνό! (Video)

Πανικός προκλήθηκε όταν καπνοί άρχισαν να εξαπλώνονται στην καμπίνα του αεροπλάνου, λίγα λεπτά προτού προσγειωθεί στον προορισμό του. Στο αεροπλάνο βρίσκονταν περίπου 200 επιβάτες, τρεις από τους οποίους μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Οι θέσεις που μπορείς να σωθείς αν πέσει το αεροπλάνο (photo)

Το περιστατικό συνέβη τη Δευτέρα, ενώ το αεροπλάνο είχε ξεκινήσει από το αεροδρόμιο Χίθροου του Λονδίνου με προορισμό τη Βαλένθια στην Ισπανία. Επιβάτης του αεροπλάνου ανέβασε βίντεο στα social media, στα οποία φαίνεται η καμπίνα γεμάτη καπνούς, ενώ ισχυρίστηκε ότι είχε ξεσπάσει φωτιά στο αεροπλάνο.

Όπως είπε, ο ίδιος και οι υπόλοιποι επιβάτες αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν το αεροπλάνο από τις τσουλήθρες έκτακτης ανάγκης.

«Πανικός!!! Φόβος – δεν έχω ξαναζήσει κάτι τέτοιο», έγραψε και συνέχισε: «Είναι θαύμα. Το αεροπλάνο που βρισκόμασταν από το Λονδίνο για Βαλένθια έπιασε φωτιά. Μόλις προσγειωθήκαμε».

Σε ένα tweet που έκανε λίγο αργότερα, έγραψε: «Προσπαθούμε να βγούμε, αλλά δεν λειτουργεί τίποτα!!! Είμαστε παγιδευμένοι, αλλά θα ανοίξουν την πόρτα!!! Προσγειωθήκαμε στο αεροδρόμιο Manises».

Αφού βγήκε από το αεροπλάνο, ο Merono, που είναι δημοσιογράφος, έγραψε ότι όλοι είναι καλά, επισημαίνοντας, ωστόσο, ότι για κάποιους ήταν πολύ δύσκολο. «Ήταν μεγάλο σοκ όταν άρχισε να εμφανίζεται καπνός την ώρα που πετούσαμε. Ευτυχώς ήμασταν κοντά και όλα πήγαν καλά. Πήραμε μια βαθιά ανάσα όταν προσγειωθήκαμε».

Ο ίδιος παραπονέθηκε για έλλειψη ενημέρωσης από το προσωπικό και είπε ότι κάποιοι επιβάτες έμειναν για να παρηγορούν τους υπόλοιπους.

Και άλλοι επιβάτες περιέγραψαν τις τρομακτικές σκηνές που βίωσαν, σημειώνοντας ότι δεν υπήρξε ενημέρωση από το προσωπικό.

Σε ανακοίνωσή της η εταιρεία ανέφερε ότι υπήρξε κάποιο τεχνικό πρόβλημα κατά την προσγείωση του αεροπλάνου στο αεροδρόμιο της Βαλένθια, σημειώνοντας ότι όλοι οι επιβάτες το εκκένωσαν με ασφάλεια με τη βοήθεια του προσωπικού.

Σε ό, τι αφορά στους επιβάτες που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, είπαν ότι αυτό έγινε για προληπτικούς λόγους και ότι έχουν πλέον πάρει εξιτήριο.

«Η ασφάλεια των επιβατών και του πληρώματός μας είναι πάντα η ύψιστη προτεραιότητά μας. Επιπλέον της ομάδας μας στο σημείο, και άλλα μέλη της εταιρείας μας έφτασαν στη Βαλένθια για να βοηθήσουν τους πελάτες μας σε οτιδήποτε χρειάζονται», καταλήγουν.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Τραγωδία: Τουρίστας δολοφόνησε αστυνομικό!

Τραγωδία στο Μοσχάτο: "Βουτιά θανάτου" έκανε μια 20χρονη από τον 5ο όροφο πολυκατοικίας!

Για περισσότερες ειδήσεις του AthensMagazine.gr για την Ελλάδα και τον κόσμο δείτε εδώ!

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share