Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024

Τον κορόιδευαν όλοι στο σχoλείο όμως μερικά χρόνια μετά έμειναν με το στόμα ανοιχτό! (Video)

Η μεταμόρφωση που θα σας αφήσει άφωνους!

15 Αυγούστου 2019 13:06
Τον κορόιδευαν όλοι στο σχoλείο όμως μερικά χρόνια μετά έμειναν με το στόμα ανοιχτό! (Video)

Ο Τσάρλ ντι Άντζελο μεγάλωσε στο St. Louis των ΗΠΑ και από μικρός αντιμετώπιζε πρόβλημα με το βάρος του. Μάλιστα στα 16 του είχε ύψος 1,93 και ζύγιζε 163 κιλά, κάτι που του προκαλούσε πολλαπλά προβλήματα στο σχολείο. Πραγματικά η μεταμόρφωση αυτού του άντρα αποτελεί παράδειγμα για πολλούς!

Οι συμμαθητές του συχνά τον κορόιδευαν για το βάρος του με αποτέλεσμα να πληγώνουν την αυτοπεποίθηση του και υπήρξε θύμα μπούλινγκ. Επιπλέον είχε τον φόβο ότι θα μπορούσε να μείνει ακόμα και τυφλός από διαβήτη τύπου 2 και είχε ταλαιπωρηθεί τακτικά για το βάρος του. Αδιανόητο: Αυτό το ζευγάρι έχασε 80 κιλά και έχουν γίνει αγνώριστοι!

Έτσι το 2003, στην ηλικία των 17 ετών αποφάσισε να ακολουθήσει ένα ειδικό πρόγραμμα διατροφής και να μελετήσει βιβλία ψυχολογίας και αυτοβοήθειας. Το αποτέλεσμα ήταν μέσα σε 2 χρόνια να χάσει πάνω 72 κιλά και στη συνέχεια να αρχίσει να γυμνάζεται εντατικά.

Όμως δεν σταμάτησε εκεί, με το που μπήκε στο κολέγιο ίδρυσε το πρόγραμμα απώλειας βάρους Ντι Άντζελο με τις βασικές αρχές που βοήθησαν τον ίδιο να μεταμορφωθεί. Πλέον έχει πελάτες από όλο τον κόσμο και μάλιστα μερικούς από αυτούς είναι γνωστοί ηθοποιοί και πολιτικοί και έχει γράψει 2 βιβλία που γίνανε best seller στον τομέα τους.

Δείτε το video:

Απίστευτο: Είχε να ξυριστεί 12 χρόνια και η μεταμόρφωση του δεν...υπάρχει! (Photos+video)

Ο σύγχρονος "Caveman", ο άνθρωπος που είχε να ξυριστεί για περισσότερα από 12 χρόνια κι είχε φτάσει σε σημείο να μην τον αναγνωρίζει ούτε η ίδια του η γυναίκα, πήρε μια απόφαση ζωής, συμμετέχοντας στην εκπομπή της Όπρα Γουίνφρεϊ. Αν δείτε την αλλαγή- μεταμόρφωση του θα σοκαριστείτε! Πέταξε τα ράσα, ξυρίστηκε και άλλαξε λουκ! Δείτε πως είναι σήμερα ο πάτερ Παντελεήμων!

Ο 39χρονος Τζος Στούμπορν, βετεράνος του πολέμου στο Ιράκ, διατηρούσε σε ημιάγρια κατάσταση τα μούσια και τα μαλλιά του για περισσότερα από 12 χρόνια, δημιουργώντας μία περίεργη κατάσταση μεταξύ του ίδιου και της συζύγου του, καθώς η επαφή τους περιοριζόταν στα πολύ βασικά, εξαιτίας της ατημέλητης κόμης και γενειάδας του κι έτσι η σύντροφός του, Χάιντι, αποφάσισε να απευθυνθεί στην διάσημη Όπρα ώστε να λυθούν τα προβλήματά της.

Ο Τζος δέχθηκε με αρκετή επιφυλακτικότητα στην αρχή, όμως το τελικό αποτέλεσμα από το makeover του 39χρονου πρώην πεζοναύτη, ξάφνιασε ακόμα και τους πιο υποψιασμένους.

Πλέον, ο Τζος -ελέω και της τηλεοπτικής του παρουσίας- έχει γίνει διάσημος, ενώ εκείνη που μετανιώνει για την ριζική του μεταμόρφωση είναι η σύζυγός του, η οποία νιώθει να απειλείαι από όσες γυναίκες γλυκοκοιτάζουν στον δρόμο τον πρώην Caveman, που έχει γίνει -πραγματικά- αγνώριστος.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share