Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αποκλείεται να το γνωρίζετε: Τι σημαίνουν αυτές οι δύο "λακκούβες" στην πλάτη μας;

Αλήθεια τώρα;

14 Αυγούστου 2019 21:27
Αποκλείεται να το γνωρίζετε: Τι σημαίνουν αυτές οι δύο

Μία από αυτές τις "ατέλειες" είναι πραγματικά καλή για εσάς. Έχετε ποτέ παρατηρήσει δύο μικρά λακκάκια στο κάτω μέρος της πλάτης;

Είναι γνωστό κοινώς και ως "λακκάκια της Αφροδίτης".

Μόνιμη φυσική θεραπεία για την σπονδυλική στήλη, την πλάτη και τον πόνο στα κάτω άκρα

Δημιουργούνται από έναν μικρό σύνδεσμο που εκτείνεται μεταξύ της οπίσθιας άνω απόφυσης και του δέρματος. Αυτά τα λακκάκια όχι μόνο είναι ελκυστικά, αλλά είναι επίσης σημάδι καλής κυκλοφορίας και ενός υγιούς σώματος.

Επειδή βρίσκονται κοντά στην πύελο, τα "λακκάκια της Αφροδίτης" διευκολύνουν την καλή κυκλοφορία του αίματος, πράγμα καλό και για τη σεξουαλική σας ζωή.

Γι” αυτό μην ανησυχείτε αν είστε διαφορετικές από τα μοντέλα των εξωφύλλων: αυτό σημαίνει ότι στην πραγματικότητα είστε πιο υγιείς και πιο σέξι από αυτές!

Όλες οι γυναίκες έχουν μια φακίδα στο ίδιο σημείο του χεριού τους - Δείτε γιατί!

Μια χρηστης χρήστης του Twitter, έκανε την αρχή, ανέβασε φωτογραφίες που δείχνουν αρκετές γυναίκες με φακίδες σχεδόν στο ίδιο σημείο του χεριού τους και πολλές ακόμα ακολούθησαν.

"Κυρίες... Έχετε μια φακίδα στο μέσο του καρπού σας ή είναι αυτό μύθος;" έγραψε.

Οι φακίδες είναι μικρές κηλίδες με χρώμα που συνήθως σκουραίνουν όταν το δέρμα εκτίθεται στον ήλιο, οπότε αυτή θα μπορούσε να είναι απλώς η απόδειξη ότι τα χέρια είναι ένα μέρος του σώματος που βλέπει συχνά το φως του ήλιου.

Αλλά αυτό δεν έχει σταματήσει τους ανθρώπους από το να τρελαίνονται με το αποκαλούμενο ως "φαινόμενο".

"Έχω φρικάρει λίγο", απάντησε μια γυναίκα, μαζί με τη φωτογραφία του καρπού της στον οποίο έχει μια φακίδα στο ίδιο σημείο με τις υπόλοιπες. Πολλές γυναίκες ακολούθησαν και στο τέλος έγινε viral.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share