Σάββατο, 11 Ιουλίου 2020

Με αυτό το κόλπο το αμάξι καίει τη μισή βενζίνη!

Το γνωρίζατε;

13 Αυγούστου 2019 12:23
Με αυτό το κόλπο το αμάξι καίει τη μισή βενζίνη!
Follow us on Google News

Με την τιμή των καυσίμων να έχει φθάσει στο… Θεό και έχει ακόμα παραπάνω, ένας οδηγός υπόσχεται να «λείψετε» από τα πρατήρια βενζίνης! Συναγερμός: Αν δείτε κάτω από τον υαλοκαθαριστήρα του αυτοκινήτου σας λεφτά, μην πλησιάσετε!

Και αυτό γιατί, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, αν ακολουθήσετε τις συμβουλές του, ο αριθμός των επισκέψεών σας σε αυτά, ενδέχεται να πέσει ακόμα και στο μισό!

Ο Grant λοιπόν, όχι μόνο βρήκε το μυστικό για να καίει το αυτοκίνητό σας έως και 56% λιγότερα καύσιμα, αλλά το μοιράστηκε και μέσω Facebook, όπου το βίντεό του έχει ξεπεράσει ήδη τις 33 εκατομμύρια προβολές.

Τι έκανε; Με τη βοήθεια μιας κουταλιάς του γλυκού μαγειρικής σόδας και αποσταγμένου νερού, μετέτρεψε το όχημά του σε… υβριδικό!

«Γαργαλώντας» το αποσταγμένο νερό με 12 βολτ ηλεκτρικής ενέργειας, ο Grant ισχυρίζεται ότι μπορεί να διαχωρίσει το υδρογόνο από το οξυγόνο, στέλνοντάς το στο θάλαμο καύσης του αυτοκινήτου όπου πριν «καιγόταν» μόλις το 30% των καυσίμων, ενώ το υπόλοιπο 70% «ξεγλιστρούσε» από την εξάτμιση…

Με το σύστημά του, έτσι, όχι μόνο επιτυγχάνεται 100% καύση, αλλά περιορίζει τις εκπομπές αερίων «σχεδόν στο μηδέν», ενισχύοντας παράλληλα την ιπποδύναμη και εξοικονομώντας καύσιμα!

Πολύ καλό για να είναι αληθινό; Δείτε πώς το κάνει στο βίντεο, αλλά μην το επιχειρήσετε μόνοι σας χωρίς τουλάχιστον τη συμβουλή και την επίβλεψη ειδικού…

Το έχεις παρατήσει ποτέ; Τι είναι αυτό το βελάκι δίπλα από τον μετρητή βενζίνης;

Το έχεις παρατήσει ποτέ; Τι είναι αυτό το βελάκι δίπλα από τον μετρητή βενζίνης;

Υπάρχουν διάφορα πράγματα στην καθημερινότητα μας που μπορεί να τα βλέπουμε αλλά δεν ξέρουμε ακριβώς τι είναι. Στην πραγματικότητα δεν μας κάνουν καν εντύπωση και έτσι δεν τα παρατηρούμε καν!

Κάτι τέτοιο λοιπόν, είναι το βελάκι δίπλα από τον μετρητή βενζίνης που απλά δεν βλέπουμε! Ίσως παρατηρούμε το δείκτη δίπλα, το δείκτη που μας δείχνει ότι δεν έχουμε βενζίνη.

undefined

Αυτό το μικρό ή και ασήμαντο βελάκι κάνει μια χρήσιμη δουλειά!

Το βέλος κοντά στο μετρητή βενζίνη σαν βοηθάει να μάθετε σε ποια πλευρά του αυτοκινήτου είναι το πορτάκι της βενζίνης ενώ οδηγείτε. Εάν δείχνει προς τα αριστερά, η δεξαμενή αερίου βρίσκεται στην αριστερή πλευρά.

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share