Σάββατο, 19 Οκτωβρίου 2019

Ζούσε με ένα μαχαίρι καρφωμένο στο κεφάλι του!

Απίστευτο!

13 Αυγούστου 2019 11:32
Ζούσε με ένα μαχαίρι καρφωμένο στο κεφάλι του!

Μοιάζει απίστευτο και όμως είναι πέρα για πέρα αληθινό. Ο 29χρονος Edeilson Nascimento από τη Βραζιλία είχε ένα ατύχημα πριν από τρία χρόνια και έκτοτε ζούσε με τη λεπίδα μήκους δέκα εκατοστών ενός μαχαιριού καρφωμένη στο κρανίο του! Παραμορφώθηκε από ατύχημα αλλά ο σύντροφός της έδειξε σε όλον τον κόσμο τι σημαίνει αγάπη!

Όταν πριν από τρία χρόνια εισήχθη στο νοσοκομείο την ημέρα του ατυχήματός του, ύστερα από καβγά σε ένα μπαρ, οι γιατροί αποφάσισαν να αφαιρέσουν μόνο τη λαβή του μαχαιριού, υπό τον φόβο εγκεφαλικής αιμορραγίας, σε περίπτωση που επιχειρούσαν να αφαιρέσουν και τη λεπίδα.

Ζούσε με ένα μαχαίρι καρφωμένο στο κεφάλι του!

Όμως, οι αφόρητοι πονοκέφαλοι που ταλαιπωρούσαν τον 29χρονο τον έκαναν να αποφασίσει να υποβληθεί στην άκρως επικίνδυνη εγχείρηση, αφού δεν άντεχε να ζει άλλο σε αυτήν την κατάσταση.

Για καλή του τύχη, η τρίωρη επέμβαση στην οποία υπεβλήθη σε νοσοκομείο της πόλης Recife το 2010 ήταν απόλυτα επιτυχής και πλέον αναρρώνει υγιής και χωρίς... πονοκεφάλους!

Σοκ! Σωλήνας «καρφώθηκε» σε κρανίο 3χρονου παιδιού! (photos)

Σοκ! Σωλήνας «καρφώθηκε» σε κρανίο 3χρονου παιδιού! (photos)

Ο μικρός Xiao Ming στην Κίνα, βρέθηκε από τον πατέρα του τραυματισμένος. Το κεφάλι του 3χρονου παιδιού είχε διαπεράσει ένας μεταλλικός σωλήνας! Φρίκη: Δίχρονο κοριτσάκι πέθανε ξεχασμένο μέσα στο αυτοκίνητο!

Ο σωλήνας είχε σπάσει τα δόντια του μικρού και τον ουρανίσκο, ωστόσο το παιδί είχε τις αισθήσεις του. Ο πατέρας του φυσικά έτρεξε στο νοσοκομείο, με τους γιατρούς να βάζουν το παιδί άμεσα στο χειρουργείο.

undefined

«Δεν ξέρω που βρήκε τον σωλήνα. Άκουσα φωνές και είδα τον γιο μου με έναν σωλήνα στο πρόσωπο», δήλωσε ο πατέρας του Xiao.

Ο σωλήνας είχε διάμετρο 3 εκατοστά και μήκος 10, ενώ οι γιατροί στο νοσοκομείο Hezhou έσωσαν το παιδί, το οποίο θα υποβληθεί σε σειρά οδοντιατρικών και πλαστικών επεμβάσεων.

Ευτυχώς, ο εγκέφαλος του μικρού Xiao έμεινε ανέγγιχτος.

undefined

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share