Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

9+1 σημάδια ότι κλέφτες παρακολουθούν το σπίτι σας! Το τρίτο θα σας αφήσει άφωνους! (Video)

Δώστε μεγάλη προσοχή!

13 Αυγούστου 2019 11:12
9+1 σημάδια ότι κλέφτες παρακολουθούν το σπίτι σας! Το τρίτο θα σας αφήσει άφωνους! (Video)

Αυτά είναι τα 9+1 σημάδια ότι κλέφτες παρακολουθούν το σπίτι σας σε ένα πολύ χρήσιμο βίντεο! Το τρίτο μάλιστα, είναι μόνο για «επαγγελματίες»! Προσοχή! Αν δείτε αυτά τα σύμβολα στο σπίτι σας τότε...! (photo)

Φροντίζουμε με κάθε τρόπο να προστατεύσουμε την περιουσία μας βάζοντας συναγερμούς, κάμερες, πόρτες ασφαλείας κ.ο.κ.

Πολλές φορές όμως δεν δίνουμε σημασία σε κάποιες λεπτομέρειες που μπορεί να σημαίνουν ότι κάποιοι μας έχουν βάλει στο μάτι και μας παρακολουθούν.

Μεταξύ άλλων, το βίντεο που ακολουθεί αναφέρει ότι θα πρέπει να μας κάνει να προβληματιστούμε μια σπασμένη κλειδαριά, ένα σπασμένο παράθυρο, προβλήματα με τον φωτισμό και κλήσεις από άγνωστους αριθμούς.

Προσοχή: Αν δείτε μπουκάλι στη ρόδα αυτοκινήτου πηγαίνετε στην αστυνομία!

Κάτι πολύ περίεργο συνέβη σε πολλά αυτοκίνητα και χρήζει ιδιαίτερες προσοχής...Αν δείτε μπουκάλι στη ρόδα αυτοκινήτου πηγαίνετε στην αστυνομία!

Δεν είναι λίγοι μάλιστα οι πολίτες, οι οποίοι τον τελευταίο καιρό έχουν πέσει στην «παγίδα του πλαστικού μπουκαλιού», με αποτέλεσμα να χάσουν το αυτοκίνητό τους.

Πώς; Οι κλέφτες εντοπίζουν ένα παρκαρισμένο αυτοκίνητο στη ρόδα του οποίου σφηνώνουν ένα πλαστικό μπουκάλι και περιμένουν τον οδηγό να ξεπαρκάρει το αυτοκίνητο του και να το βάλει μπρος.

Ο οδηγός καταλαβαίνει πως κάτι δεν πάει καλά με το λάστιχό, ακούγοντας και τον περίεργο ήχο που κάνει το πλαστικό και κατεβαίνει έτσι από το αυτοκίνητό του για να διαπιστώσει τι συμβαίνει.

Στη συντριπτική μάλιστα πλειοψηφία, οι οδηγοί αφήνουν τα κλειδιά στη θέση τους, αφού πιστεύουν πως είναι υπόθεση δευτερολέπτων.

Μόνο που σε αυτά τα δευτερόλεπτα, ο κλέφτης προλαβαίνει και γίνεται «καπνός» με το αυτοκίνητό τους…Αν λοιπόν ποτέ τύχει και δείτε και εσείς ένα μπουκάλι σφηνωμένο στη ρόδα σας, προσέξτε πολύ τις κινήσεις σας και τρέξτε στην Αστυνομία!

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share