Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Μία μάνα ψυχορραγούσε στην άκρη του δρόμου. Μόλις πρόσεξε τι είχε στο πλευρό της… Πάγωσε!

Απίστευτο συμβάν...

12 Αυγούστου 2019 01:06
Μία μάνα ψυχορραγούσε στην άκρη του δρόμου. Μόλις πρόσεξε τι είχε στο πλευρό της… Πάγωσε!

Ήταν ένα συνηθισμένο απόγευμα όπως κάθε άλλο για την Chloe Enright από το Dunsborough της Αυστραλίας. Οδηγούσε προς το σπίτι της με τα δύο της παιδιά όταν είδε κάτι στην άκρη του δρόμου. Ήταν ένα νεκρό καγκουρό. Δυστυχώς, αυτό δεν είναι κάτι ασυνήθιστο στους δρόμους της Αυστραλίας.

Ένιωσε όμως για κάποιο λόγο πως έπρεπε να πλησιάσει για να δει καλύτερα. Όταν βγήκε από το αμάξι της, δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια της: Ένα νεογέννητο καγκουρό καθόταν δίπλα στο άψυχο σώμα της μητέρας του.

Χωρίς να το σκεφτεί, άρπαξε το μωρό και το τύλιξε στη ζακέτα της. Εκείνο έκλαιγε και έτρεμε. Συνήθως, τα μωρά καγκουρό μένουν στον μάρσιπο της μητέρας τους μέχρι να έχουν τρίχωμα και να μπορούν να ανοίξουν τα μάτια τους.

Η Chloe ήξερε πως την περίμενε πολύ δουλειά. Αλλά τα παιδιά της είχαν ενθουσιαστεί με την ιδέα του να έχουν ένα νεογέννητο καγκουρό μαζί τους στο σπίτι.

Όταν πήγε σπίτι, έψαξε πληροφορίες από το FAWNA, έναν οργανισμό που σώζει άγρια ζώα, για το πώς να φροντίσει το μωράκι.

Εκείνοι της έστειλαν ένα πακέτο με πληροφορίες και εργαλεία που θα της χρειαζόντουσαν.

Το πιο σημαντικό ήταν πως έπρεπε να το κρατήσουν ζεστό, έτσι ώστε να μην χάσει την αίσθηση του ζεστού μάρσιπου της μητέρας του. Έπρεπε να τον ταΐζουν 4 φορές τη μέρα, μέχρι να γίνει 18 μηνών.

Η κόρη της Chloe, Lily, αποφάσισε να ονομάσει την καινούργια της φίλη Angel.

Η Chloe ξέρει πως η Angel έχει ακόμα πολύ δρόμο μπροστά της, αλλά χαίρεται που θα την φροντίζει όσο μεγαλώνει. Το μόνο σίγουρο είναι πως η μικρή θα έχει όσο αγάπη και φροντίδα χρειάζεται με αυτή την οικογένεια. Ευτυχώς που βρήκαν ο ένας τον άλλον!

Πέθανε το πιο διάσημο καγκουρό!

Πέθανε σε ηλικία 12 ετών, ο Ρότζερ, ένα καγκουρό που έγινε διάσημο σε όλο τον κόσμο για το τεράστιο μέγεθός του και την εντυπωσιακή του διάπλαση.

Το ζώο είχε διασωθεί όταν η μητέρα του σκοτώθηκε σε τροχαίο ατύχημα και μεγάλωσε στο Καταφύγιο για Καγκουρό στην περιοχή Alice Springs στην Αυστραλία.

Και όταν λέμε μεγάλωσε, εννοούμε, μεγάλωσε πολύ καθώς είχε ύψος πάνω από 2 μέτρα και ζύγιζε 89 κιλά.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share