Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Για 40 λεπτά "την είχαν" για νεκρή αλλά τελικά ξαναζωντάνεψε!

Απίστευτο!

12 Αυγούστου 2019 12:28
Για 40 λεπτά

Η 19χρονη Shelby Burns βγήκε με τις φίλες της μία βόλτα σε μία προκυμαία στο Μπλάκπουλ της Αγγλίας, κατέληξε, όμως, στο νοσοκομείο χωρίς σφυγμό, αφού για 40 λεπτά "την είχα" για νεκρή!

Η νεαρή παρασύρθηκε από κύματα και πριν προλάβει να το καταλάβει, βρέθηκε να επιπλέει στη θάλασσα.

Πάλεψε με τα κύματα, όμως τελικώς την εγκατέλειψαν οι δυνάμεις της και έχασε τις αισθήσεις της. Όταν εντοπίστηκε από άνδρες του Λιμενικού δεν είχε σφυγμό. Απίστευτη ιστορία: «Πήραν εσπευσμένα την γυναίκα μου και της έκαναν καισαρική! Όταν είδα το μωρό κατάλαβα γιατί!

Οι διασώστες της έδωσαν τις πρώτες βοήθειες πριν φτάσει στο σημείο ασθενοφόρο που την παρέλαβε για να την πάει στο νοσοκομείο.

Είχαν περάσει 10 λεπτά από τη διάσωσή της, όμως, ακόμη δεν είχε παλμό. Οι γιατροί έβαλαν τη νεαρή σε κατάσταση τεχνητού κόμματος και τη συνέδεσαν με ειδικό μηχάνημα, που ήλεγχε την κυκλοφορία του αίματος.

Σαράντα λεπτά μετά την ανάσυρσή της, η νεαρή επανήλθε και ύστερα από έξι εβδομάδες νοσηλείας της δόθηκε εξιτήριο και επέστρεψε στο σπίτι της.

Η 19χρονη υποφέρει από απώλεια μνήμης ενώ αρκετές φορές μουδιάζει η αριστερή της πλευρά.

Εγκατέλειψε το κολέγιο όπου σπούδαζε μηχανική ενώ όπως υποστηρίζει δεν θυμάται τίποτα από εκείνη την ημέρα, ούτε κάποια λεπτομέρεια από το ατύχημα που παρ' ολίγο να της στοιχίσει τη ζωή.

«Θυμάμαι μόνο τη στιγμή που συνήλθα στο νοσοκομείο και νόμιζα ότι είχα πάθει τροχαίο», εξομολογείται η Burns.

Οι γονείς της ευγνωμονούν τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό για όλα όσα έκαναν για την κόρη τους και ελπίζουν ότι σύντομα θα αναρρώσει πλήρως. Οι ναυαγοσώστες είπαν ότι η κατάστασή της, η ηλικία της αλλά και το γεγονός ότι βρίσκονταν κοντά όταν συνέβη το ατύχημα είναι παράγοντες που έσωσαν τη ζωή της.

«Είναι ένα θαύμα», λέει η μητέρα της!

Αυτοί είναι οι πιο φρικτοί τρόποι για να πεθάνεις!

Σε παρέες σίγουρα έχει τεθεί σαν θέμα συζήτησης, πως θα θέλαμε να μας βρει ο θάνατος. Οι περισσότεροι απαντούν ήρεμα στο κρεβάτι την ώρα του ύπνου, όλοι όμως τρομάζουν στην ιδέα ενός φρικτού και επίπονου θανάτου. Φρικτός θάνατος μητέρας και βρέφους μέσα σε ασανσέρ!

Ο φυσικός Paul Doherty και ο συγγραφέας Cody Cassidy ερεύνησαν τι συμβαίνει στο σώμα σου, όταν βρεθείς σε μια πραγματικά φρικτή κατάσταση, δημοσίευσαν τους χειρότερους θανάτους και τι πραγματικά συμβαίνει εκείνη τη στιγμή.

Σύνθλιψη από πτώση ανελκυστήρα

Αν είσαι όρθιος, τα όργανά σου μπορεί να συνεχίζουν να συνθλίβονται μέσα στο σώμα σου, ακόμη κι αν ο ανελκυστήρας σταματήσει και αυτό πονάει αρκετά. Ο Doherty συμβουλεύει τον άτυχο τύπο που θα βρεθεί σε αυτή τη φάση να ξαπλώσει ανάσκελα ώστε οι δυνάμεις G ομοιόμορφα να σκορπίσουν ομοιόμορφα μέσα στο σώμα του και να έχει πιο γρήγορο θάνατο.

Xτύπημα από επιταχυντή σωματιδίων

Έχει καταγραφεί το 1978, ένα ατύχημα που είχε σοκάρει τους πάντες. Ο Ρώσος επιστήμονας Anatoli Bugorski είχε χτυπηθεί από έναν επιταχυντή σωματιδίων το 1978 και για κάποιον απίστευτο λόγο, επέζησε. Είναι τόσο ισχυρή η δύναμη της ακτινοβολίας που μπορεί να αλλάξει και τη δομή μας.

Να πλησιάσεις ένα άστρο νετρονίων

Είναι ουσιαστικά ένα αστρικό πτώμα, του πυκνού εσωτερικό πυρήνα ενός γιγαντιαίου αστεριού που έχει καταστραφεί από έκρηξη, και συνήθως έχει μέγεθος τουλάχιστον 10 φορές μεγαλύτερο από αυτό του ήλιου. Αν επιβιώσεις από την πανίσχυρη ακτινοβολία, το αστέρι νετρονίων και ο μαγνητισμός του (εκατό δισεκατομμύρια φορές ισχυρότεροι μαγνήτες από τους ισχυρότερους μαγνήτες στη Γη) θα σε παραμορφώσει σε πολύ λεπτές, τραβηγμένες δέσμες, που θα έχουν ως αποτέλεσμα όλοι οι δεσμοί των μορίων του σώματός σου να σπάσουν.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share