Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Μητέρα 2 παιδιών πέθανε μετά από ένα «απλό κόψιμο» κατά την διάρκεια της κηπουρικής! Σήμερα η οικογένεια προειδοποιεί άλλους!

Απίστευτο...

11 Αυγούστου 2019 14:05
Μητέρα 2 παιδιών πέθανε μετά από ένα «απλό κόψιμο» κατά την διάρκεια της κηπουρικής! Σήμερα η οικογένεια προειδοποιεί άλλους!

Λίγο μετά τη μετακόμιση σε ένα νέο σπίτι, μια μητέρα δύο παιδιών άρχισε να εργάζεται γύρω από το σπίτι και τον κήπο για να αισθάνονται περισσότερο σαν στο σπίτι τους, τα μικρά παιδιά της. Ωστόσο, ενώ εργαζόταν στον κήπο ένα απόγευμα, η 44χρονη έκανε μια μικρή γρατσουνιά στο χέρι της. Η ηρωική μάνα που λίγο πριν ξεψυχήσει έσωσε με την τελευταία της πνοή το μωρό της...

Στην αρχή, η Lucy Smith δεν ανησύχησε για την μικρή γρατσουνιά στο χέρι της, δεδομένου ότι οι γρατσουνιές συνήθως επουλώνονται εύκολα από μόνες τους. Η Smith σκέφτηκε ότι η γρατζουνιά θα θεραπευόταν μόνη της, ωστόσο, μια εβδομάδα αργότερα αναγκάστηκε να πάει στο γιατρό, όταν άρχισε να βιώνει πόνο στον ώμο της. Η Lucy διαγνώστηκε με πόνο νεύρων, αλλά όταν τα δάχτυλα και τα χέρια της πρήστηκαν και άρχισε να κάνει εμετό τακτικά, αποφάσισε να πάρει μια δεύτερη γνώμη.

Η επόμενη γιατρός, σκέφτηκε ότι η Lucy θα μπορούσε να έχει έναν θρόμβο, και την έστειλε στο νοσοκομείο, ωστόσο, μια απλή εξέταση αίματος στο νοσοκομείο αποκάλυψε ότι έπασχε από σήψη. Άρχισαν αμέσως την 44χρονη με αντιβιοτικά, αλλά απεβίωσε την έκτη ημέρα της στο νοσοκομείο εξαιτίας του τοξικού σοκ από την σήψη.

«Εάν της είχαν κάνει εξαρχής μια απλή εξέταση αίματος και λάμβανε τη θεραπεία που χρειαζόταν την Παρασκευή, το αποτέλεσμα θα ήταν θετικό και τα παιδιά της, η Megan και ο George που είναι 6 και 9 ετών, θα εξακολουθούσαν να έχουν την υπέροχη, όμορφη μαμά τους», είπε η Caroline η αδελφή της Lucy.

Τώρα, η Caroline μοιράζεται την ιστορία της Lucy για να προειδοποιήσει τους άλλους, ώστε να γνωρίζουν τα συμπτώματα της σήψης, η οποία είναι υπεύθυνη για περισσότερους θανάτους από ότι ο καρκίνος του εντέρου, του μαστού και του προστάτη σε συνδυασμό. «Η σήψη μπορεί να επηρεάσει οποιονδήποτε σε οποιαδήποτε ηλικία, αν και οι νέοι και οι ηλικιωμένοι διατρέχουν μεγαλύτερο κίνδυνο, ο καθένας στο ενδιάμεσο μπορεί να χτυπηθεί», εξήγησε.

Η Caroline προειδοποιεί τους άλλους να επιμένουν σε μια εξέταση για σήψη αν αντιμετωπίζουν πυρετό, ναυτία, εμετό, ταχυπαλμία ή μειωμένη ούρηση.

Σύγχρονη Μήδεια! Μητέρα έπνιξε τα παιδιά της! (photos)

Μια απίστευτη ιστορία ζωντάνεψε στις δικαστικές αίθουσες της Βρετανίας με πρωταγωνίστρια την 23χρονη Louise Porton. Φρίκη: Μητέρα σκότωσε τα παιδιά της γιατί τα βαρέθηκε!

Σοκαρισμένο το δικαστήριο άκουσε την ιστορία της νεαρής η οποία βρέθηκε στο εδώλιο της κατηγορουμένης για την δολοφονία των δύο παιδιών της, της 3χρονης Lexi και της μόλις 17 μηνών Scarlett.

Ψύχραιμη η Luise εξήγησε στη δικαστική αίθουσα τα όσα είχαν γίνει και εν τέλει οδήγησαν στην ισόβια καταδίκη της με ποινή φυλάκισης τουλάχιστον 32 ετών. Τραγική φιγούρα ο πατέρας των κοριτσιών ο οποίος σοκαρισμένος προσπαθούσε να καταλάβει τι είχε συμβεί.

Τα δύο κοριτσάκια δολοφονήθηκαν με διαφορά 15 ημερών. Πρώτα η 3χρονη και μετά η 17 μηνών. Οι διασώστες που εκλήθησαν διαπίστωσαν τον θάνατο της πρώτης στο σπίτι της οικογένειας ενώ το μωρό κατέληξε στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε.

Ο θάνατος των δύο κοριτσιών σήμανε συναγερμό στις αρχές της πόλης και μετά από έρευνα συνέλαβαν την Porton για την δολοφονία τους.

Τα ξημερώματα της 15ης Ιανουαρίου 2018 η Porton κάλεσε ασθενοφόρο υποστηρίζοντας πως βρήκε την κόρη της Lexi νεκρή στο κρεβάτι της. Δυο εβδομάδες αργότερα κάλεσε ασθενοφόρο ενώ ήταν στο αυτοκίνητο με την μικρή Scarlett υποστηρίζοντας πως το μωρό αρρώστησε και πήγαιναν στο νοσοκομείο.

Και τα δύο παιδιά υπεβλήθησαν σε νεκροτομή με τους γιατρούς να μην εντοπίζουν φυσικά αίτια θανάτου αλλά αντίθετα να διαπιστώνουν πως πέθαναν από ασφυξία.

Η Porton αρνήθηκε τις κατηγορίες τα στοιχεία όμως έδειξαν πως είχε αποπειραθεί να σκοτώσει την μεγάλη της κόρη τουλάχιστον άλλες δύο φορές στο παρελθόν.

Τα συγκλονιστικά στοιχεία που συγκέντρωσε η αστυνομία όμως δείχνουν πως η σύγχρονη Μήδεια είχε ως προτεραιότητα την σεξουαλική της ζωή: Όταν η Lexi, περίπου μια βδομάδα πριν την δολοφονία της βρισκόταν στο νοσοκομεία, η Porton έβγαζε φωτογραφίες στις τουαλέτες topless και κανόνιζε ερωτικά ραντεβού έναντι αμοιβής με έναν άνδρα που είχε γνωρίσει σε ιστότοπο.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share