Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Πρωτόγνωρο ατύχημα με ερωτικό βοήθημα! Περίμενε να τελειώσουν οι μπαταρίες!

Μια 35χρονη μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο με αφόρητους πόνους...

10 Αυγούστου 2019 15:22
Πρωτόγνωρο ατύχημα με ερωτικό βοήθημα! Περίμενε να τελειώσουν οι μπαταρίες!

Απίστευτο ατύχημα συνέβη σε ένα ζευγάρι που θέλησε να χρησιμοποιήσει ένα ερωτικό βοήθημα. Ατύχημα με το ερωτικό του βοήθημα: Άνδρες βγήκε γuμνός στους δρόμους για να ζητήσει βοήθεια! (Video)

Εξαιρετικά επώδυνο εξελίχθηκε το ερωτικό παιχνίδι ζευγαριού με αποτέλεσμα η σύζυγος να καταλήξει στο νοσοκομείο τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης με αφόρητους πόνους.

Σύμφωνα με πληροφορίες όλα ξεκίνησαν το βράδυ της Τρίτης, όταν το ζευγάρι χρησιμοποίησε έναν δονητή. Ο δονητής εισχώρησε στον πρωκτό της 35χρονης γυναίκας με αποτέλεσμα να φθάσει μέχρι το «σιγμοειδές» σημείο του εντέρου και να είναι αδύνατο να βγει έξω.

Αρχικά, το ζευγάρι που εισήλθε λίγο μετά τις 03.00 τα ξημερώματα σε νοσοκομείο ντρέπονταν να πει τι ακριβώς συμβαίνει στους γιατρούς και τους νοσηλευτές και η γυναίκα ενώ υπέφερε από τους πόνους, δεν προσδιόριζε ακριβώς τι είχε συμβεί. Μέχρι τις 07.30 το πρωί που μπήκαν οι γιατροί στο νοσοκομείο για να την εξετάσουν, η κατάστασή της ήταν εξαιρετικά επιβαρυμένη.

Δες τι πρέπει να μάθεις πριν αγοράσεις δονητή!

Αν σκέφτεσαι όλο και περισσότερο να βάλεις ένα sex toy στο συρτάρι σου (εκείνο στο κομοδίνο), αυτά είναι όσα πρέπει να γνωρίζεις…

Το πήρες απόφαση. Θα αποκτήσεις δονητή. Είτε τον θέλεις για καλύτερο αυνανισμό, είτε για να κάνεις πιο πικάντικο το κρεβάτι με τον σύντροφό σου, το σημαντικό είναι ότι αποφάσισες να αγοράσεις έναν δονητή. Αλλά δεν έχεις ιδέα από πού να ξεκινήσεις.

Σκέψου το σχήμα
Ναι, όταν σκέφτεσαι την λέξη δονητής, το μόνο που σου έρχεται στο μυαλό είναι ένα πέος. Ή έστω κάτι που μοιάζει με πέος. Θα εκπλαγείς, όμως, με το πόσο δημιουργικές μπορούν να γίνουν οι εταιρίες που τους φτιάχνουν όσον αφορά το τι μπορεί να γίνει φαλλικό σύμβολο. Έπειτα, υπάρχει και το ζήτημα του μεγέθους. Το αφήνουμε πάνω σου αυτό, αλλά όπως μπορείς να φανταστείς, η ποικιλία είναι τεράστια. Υπάρχουν δονητές που ερεθίζουν την κλειτορίδα σου, δονητές που είναι απλώς για διείσδυση, και δονητές που κάνουν και τα δύο ταυτόχρονα. Άρα μην φοβάσαι να γίνεις αρκετά συγκεκριμένη με το τι θες—λογικά θα βρεις το κατάλληλο προϊόν.

Πρόσεξε το υλικό
Όπως δεν θα αγόραζες ένα ρούχο φτιαγμένο από φτηνιάρικα υλικά, παρομοίως δεν θα αγόραζες έναν δονητή φτιαγμένο από λάθος υλικά. Η σιλικόνη είναι ίσως η καλύτερη επιλογή, και χρησιμοποιείται από πολλές εταιρίες. Επίσης, όσο καλύτερο και πιο προσεγμένο το υλικό, τόσο λιγότερος ο θόρυβος που θα κάνει όταν τον χρησιμοποιείς. Επιπλέον, η σιλικόνη είναι μη πορώδες υλικό, συνεπώς καθαρίζεται πολύ εύκολα με κρύο νερό και σαπούνι.

Σκέψου τα λεφτά
Ναι, θα πρέπει να δώσεις αρκετά λεφτά. Εντάξει, μην φανταστείς ότι θα σου φύγει το μισό μηνιάτικο, αλλά ίσως και ο πιο φτηνός δονητής που θα βρεις μπροστά σου να μην είναι ό,τι καλύτερο. Βέβαια, υπάρχουν και προϊόντα που μπορεί να κοστίζουν εκατοντάδες (ή και χιλιάδες) ευρώ χωρίς λόγο. Το σημαντικό είναι να διαβάσεις τις κριτικές (αν είσαι σε online κατάστημα) ή να ρωτήσεις τον υπάλληλο για πληροφορίες. Και, πάμε στο πιο σημαντικό…

Μην φοβάσαι το sex shop
Πίστεψέ μας, δεν είναι άβολο. Κανείς δεν θα σε δει να μπαίνεις, κανείς δεν θα σε δει να βγαίνεις, και οι υπάλληλοι εκεί μέσα τα έχουν δει όλα. Και δεν κρίνουν. Αν έχεις απορίες, ξέρουν να σου τις λύσουν. Αν, όμως, δεν νιώθεις καθόλου άνετα να το κάνεις αυτό (ακόμα), τότε μπορείς να ψωνίσεις online. Το μόνο που μπορούμε να σου πούμε είναι… καλή διασκέδαση!

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share