Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Γυναίκα έφτιαξε άρωμα με τα κoλπικά υγρά της και οι άντρες δεν μπορούν να της αντισταθούν!

Τι άλλο θα δούμε;

8 Αυγούστου 2019 15:15
Γυναίκα έφτιαξε άρωμα με τα κoλπικά υγρά της και οι άντρες δεν μπορούν να της αντισταθούν!

Τα αρώματα που εκπέμπουν οι γυναίκες- χημικές ουσίες γνωστές ως φερομόνες – πιστεύεται ότι παίζουν μεγάλο ρόλο στην ερωτική έλξη. Προσοχή: Αληθινό περιστατικό που αφορά όλες τις γυναίκες!

Μια γυναίκα αποφάσισε να κάνει κάτι ακραίο για να το τεστάρει: χρησιμοποίησε τις δικές της κολπικές εκκρίσεις ως αφροδισιακό άρωμα για να προσελκύσει τους άνδρες.

Μετά από έρευνα, η συγγραφέας Allison Ramirez ανακάλυψε ότι για να το πετύχει μια γυναίκα «πρέπει να βάλει το φυσικό της άρωμα στα σημεία του σφυγμού της».

Σύμφωνα με τα βιβλία της ιστορίας, αυτή ήταν μια μέθοδος αποπλάνησης που χρησιμοποιούσαν οι εκδιδόμενες γυναίκες της μεσαιωνικής Ευρώπης, οι οποίες έβαζαν τις κολπικές τους εκκρίσεις πίσω από τα αυτιά, στο λαιμό και στα στήθη τους.

Αλλά η Allison ζήτησε τη βοήθεια ενός παρασκευαστή αρωμάτων για να δημιουργήσει το δικό της μοναδικό άρωμα.

Η Allison τέσταρε το προϊόν σε μια σειρά από ραντεβού και ήταν έκπληκτη όταν είδε ότι είχε αποτέλεσμα.

Εδώ αποκαλύπτει λεπτομερέστερα όλες τις συναντήσεις της, οι οποίες ήταν εφοδιασμένες με το «μυστικό όπλο» της.

Η συγγραφέας από το Λος Άντζελες γνώρισε τη Saskia Wilson-Brown, ιδρύτρια και διευθύντρια του Institute for Art and Olfaction, που διευθύνει επίσης εργαστήρια αρωματοποιίας.

Η Saskia της είπε ότι τα αιθέρια έλαια τριαντάφυλλου, κανέλας και γλυκάνισου έχουν αφροδισιακές ιδιότητες και θα μπορούσαν να αναμειχθούν με τα υγρά της.

Ωστόσο, την προειδοποίησε ότι «τα σωματικά υγρά και ο ιδρώτας δεν είναι σταθερά και πιθανότατα να μην ήταν αποδοτικά σε μια φόρμουλα».

Τελικά, η Allison συνέχισε να δημιουργεί ένα μυρωδάτο άρωμα με τις εκκρίσεις του κόλπου της που αναμίχθηκε με κέδρο και τριαντάφυλλο.

Τα αποτελέσματα

Εφοδιασμένη με το «μυστικό όπλο» της, η Allison δοκίμασε έπειτα το νέο της άρωμα της όταν βγήκε για ραντεβού.

Την πρώτη νύχτα συναντήθηκε με έναν παλιό φίλο και κατέληξε να μοιράζεται ένα παθιασμένο φιλί μαζί του.

“Φταίει το άρωμά σου,” της είπε ο φίλος της.

Η Allison πρόσθεσε: “Η υπόλοιπη νύχτα ήταν αδιάφορη, αλλά τα σχόλια και οι ενέργειές του ήταν μια πολύ καλή ένδειξη ότι το άρωμά μου έκανε δουλειά.”

Την επόμενη μέρα ανέφερε ότι έβαλε ξανά το άρωμά της και επισκέφθηκε ένα McDonald’s, όπου λέει ότι «ο ταμίας ήταν λίγο πιο ευγενικός απ’ ότι συνήθως».

“Συνήθως με εξυπηρετεί χωρίς να μιλάει και αυτή τη φορά μου έσκασε ένα χαμόγελο,” είπε.

Μέρες αργότερα, η Allison φόρεσε το άρωμά της για μια συνάντηση με έναν φίλο ενός φίλου.

Αποκάλυψε ότι αυτός ο άντρας δεν είπε ή ούτε έκανε τίποτα κατά τη διάρκεια του ραντεβού αλλά της έστειλε μήνυμα αργότερα λέγοντάς της ότι πέρασε καλά και τη ρώτησε πότε θα βγουν ξανά.

Κι όμως το άρωμα που επιλέγεις δείχνει πολλά για την προσωπικότητά σου!

Όχι, αλήθεια τώρα, δεν δίνεις ένα άρωμα σε κάθε στιγμή;

Το άρωμα που επιλέγουμε να φοράμε (κάθε στιγμή, μέρα και νύχτα) είναι αυτό που θέλουμε να είμαστε. Ισχύει, μην το πολυσκέφτεσαι. Όσο περισσότερα αρώματα φοράς/αγαπάς κλπ, τόσα περισσότερα θες να πεις/δείξεις στους γύρω σου (και κυρίως στον εαυτό σου).

Φίλη μου, κάτι αινιγματικό και μυστηριώδες υπάρχει στη σχέση που δημιουργούμε με τα αρώματα και τις μυρωδιές. Δεν το νιώθεις, αυτό; Υπάρχουν μέρες που μοσχοβολάς ευτυχία, άλλες που αποπνέεις ξεγνοιασιά ή (και) πάθος κι άλλες που αφήνεις στο πέρασμά σου μια αύρα ενθουσιασμού. Δεν έχει να κάνεις νομίζεις με το άρωμά σου, μ' αυτή τη μοναδική μυρωδιά που έχεις εσύ η ίδια πάνω σου;

Όλα είναι μυρωδιές”, μου χε πει κάποτε ένας σπουδαίος αρωματοποιός. Κι είναι, στα αλήθεια. Οι άνθρωποί μας, οι φίλοι μας, οι ίδιες οι μικρές στιγμές μας, τα πρωινά μας, τα καλοκαίρια μας, οι χειμώνες μας, οι γιορτές μας, οι συνήθειές μας, παντού πίσω απ' όλα αυτά κρύβεται ένα άρωμα, μια μυρωδιά, μια αίσθηση...

Παντού υπάρχουν αρώματα που αγαπάς, που αναζητάς, που ποθείς...

Κι υπάρχουν και μυρωδιές που δεν αντέχεις, μέρη που μυρίζουν μούχλα, άνθρωποι μου σου βγάζουν τοξικότητα στο πέρασμά τους και μυρωδιές που σου προκαλούν πονοκέφαλο ή και ταχυπαλμία. Κι έχει τόσο ενδιαφέρον όλο αυτό, γιατί είναι αποκαλυπτικό.

Για μένα προσωπικά, η ευτυχία μοσχομυρίζει βανίλια και εσπεριδοειδή, ενώ η κακοκεφιά κι ο φόβος έχει κάτι από λιβάνι. Ο έρωτας πάλι έχει μπόλικη πούδρα και θάλασσα, ενώ οι διαμάχες μας με τον εαυτό μας ή τους άλλους, λεμόνι και πιπέρι.

Τα αρώματα που σ' αρέσουν φωτίζουν τις αισθήσεις σου. Είναι εκεί πάντα να σου θυμίζουν κάτι. Το πρώτο φιλί, το πρώτο σου ταξίδι, το κάθε σου ταξίδι, το κάθε σου φιλί, ή την καλή παρέα, την κολλητή σου, τη μαμά σου, τον μπαμπά σου, τα παιδικά σου χρόνια εκείνον τον έναν, την ενηλικίωσή σου, το πρώτο σου παιδί. Όλα είναι μυρωδιές, φίλη μου!

Το νου σου λοιπόν στις στιγμές. Να τους βάζεις δίπλα το άρωμα που τους ταιριάζει.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share