Πέμπτη, 20 Φεβρουαρίου 2020

Απίστευτο: Δείτε τι αποκαλύπτουν για τον χαρακτήρα σας οι γραμμές στις παλάμες σας!

Τρομερό!

6 Αυγούστου 2019 10:19
Απίστευτο: Δείτε τι αποκαλύπτουν για τον χαρακτήρα σας οι γραμμές στις παλάμες σας!

Να σου πω τη μοίρα σου όχι, αλλά στοιχεία της προσωπικότητας ναι! Τι αποκαλύπτουν για τον χαρακτήρα σας οι γραμμές στις παλάμες σας;

Πάμε να δούμε πόσα πολλά μπορεί να πει μια μικρή γραμμούλα στην παλάμη! Μήπως έχετε το «Μ» στην παλάμη σας; Δείτε τι σημαίνει!

Στο ίδιο ύψος

παλάμες

Άνθρωπος σοβαρός, ευσυνείδητος, σταθερός με πρόγραμμα. Είναι λογικός και δεν του αρέσουν οι ξαφνικές αλλαγές.

Στο αριστερό χέρι η γραμμή είναι πιο ψηλά

παλάμες

Άνθρωπος που του αρέσει η καλοπέραση, δεν πιστεύει στις νόρμες ούτε έχει σταθερές απόψεις για τη ζωή. Θέλει να ζήσει έντονα. Έχει αυτοπεποίθηση και ανεξαρτησία. Ξέρει να τα βγάζει πάντα πέρα.

Στο αριστερό χέρι η γραμμή είναι πιο χαμηλά

παλάμες

Κάποιος που είναι πιο ώριμος από την ηλικία του και συνήθως επιλέγει παρέες μεγαλύτερων ηλικιών. Ρομαντικός, ιδεαλιστής και θέλει να δει τη ζωή με τα δικά του μάτια, και όχι μέσα από κανόνες της κοινωνίας. Έχει ένστικτο.

Μήπως έχετε κι εσείς το γράμμα Χ στις παλάμες σας; Δείτε τι σημαίνει!

Η αρχαία γνώση της χειρομαντείας, είναι μια μέθοδος που πιστεύεται ότι διαβάζει την μοίρα του ανθρώπου, το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον του.

Η εν λόγω μέθοδος μαντείας, έχει τις ρίζες της στην ινδική αστρολογία και βάση αρκετά ιστορικά δεδομένα, έχει εξαχθεί το συμπέρασμα ότι ο ινδουιστής σοφός Valmiki.

Θεωρείται ότι η μαντεία της παλάμης εξαπλώθηκε από την Ινδία στον υπόλοιπο κόσμο, μέσα από χώρες όπως η Κίνα, η Περσία, το Θιβέτ και η Αίγυπτος.

Στην Ελλάδα συγκεκριμένα, λέγεται ότι ο φιλόσοφος Αναξαγόρας ήταν εκείνος που ασχολήθηκε πρώτος με την μαντεία της παλάμης, ενώ και ο Αριστοτέλης ασχολήθηκε με το εν λόγω φαινόμενο, παρουσιάζοντας μάλιστα μια πραγματεία για αυτό, στον Μέγα Αλέξανδρο.

Μήπως είστε από τους ελάχιστους που έχουν το γράμμα Χ στις παλάμες τους;
Εκείνος, ενδιαφέρθηκε τόσο πολύ για το ζήτημα, που ξεκίνησε να εξετάζει τον χαρακτήρα των αξιωματικών του, διαβάζοντας τις παλάμες τους.

Πολλοί λένε ότι εξίσου πολύ μελέτησε και τις δικές του παλάμες και έστρωσε ένα σχέδιο ζωής βάση των σημαδιών που του έδειχναν οι γραμμές στα χέρια του. Αιγυπτιακές μελέτες δε, αναφέρουν ότι ο ίδιος έφερε στις παλάμε του το γράμμα Χ, το οποίο σήμερα εκτιμάται ότι έχει μόλις το 3% του πλυθησμού.

Θέλοντας να εξακριβώσει τον παραπάνω ισχυρισμό, το Πανεπιστήμιο STI της Μόσχας διεξήγαγε πρόσφατα μια μελέτη σχετικά με τη σημασία του συμβόλου Χ στις παλάμες και πως ακριβώς αυτό συνδέεται με την εξέλιξη της ζωής τους.

Οι επιστήμονες μελέτησαν δείγμα περισσότερων από 2.000.000 ανθρώπων, ζωντανών και νεκρών και κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι εκείνοι που το είχαν, ήταν είτε ηγέτες, είτε πολύ δημοφιλή άτομα, καθώς και ότι όλοι τους θυμούνται για τα πράγματα που έκαναν.
Πέραν από τον Μέγα Αλέξανδρο, άλλη μια μεγάλη προσωπικότητα που είχε τις γραμμές Χ στις παλάμες τους, ήταν και ο Abraham Lincoln, ενώ και ο Ρώσος προθυπουργός Vladimir Putin, ανήκει στους λίγους που το έχουν.
Οι άνθρωποι που έχουν το σημάδι Χ στις παλάμες τους, είναι άτομα που έχουμε μεγάλη διαίσθηση, ενώ έχουν και πολύ δυνατή ενέργεια, που λίγοι μπορούν να ρίξουν.

Σε περίπτωση που κάποιος του εξαπατήσει, τότε βγαίνει ο χειρότερος τους εαυτό, όμως είναι άνθρωποι που συγχωρούν, χωρίς βέβαια να ξεχνούν. Έχουν την τύχη πάντα με το μέρος τους, όπως και πολλές γνωσείς, αλλά και ισχυρή μνήμη. Τέλος, είναι προσαρμοστικοί και πολύ διακριτικοί, όσον αφορά τις αλλαγές που γίνονται γύρω τους.

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share