Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου 2020

Απίστευτο: Είχε να ξυριστεί 12 χρόνια και η μεταμόρφωση του δεν...υπάρχει! (Photos+video)

Θα πάθετε πλάκα μόλις τον δείτε!

5 Αυγούστου 2019 20:59
Απίστευτο: Είχε να ξυριστεί 12 χρόνια και η μεταμόρφωση του δεν...υπάρχει! (Photos+video)

Ο σύγχρονος "Caveman", ο άνθρωπος που είχε να ξυριστεί για περισσότερα από 12 χρόνια κι είχε φτάσει σε σημείο να μην τον αναγνωρίζει ούτε η ίδια του η γυναίκα, πήρε μια απόφαση ζωής, συμμετέχοντας στην εκπομπή της Όπρα Γουίνφρεϊ. Αν δείτε την αλλαγή- μεταμόρφωση του θα σοκαριστείτε! Πέταξε τα ράσα, ξυρίστηκε και άλλαξε λουκ! Δείτε πως είναι σήμερα ο πάτερ Παντελεήμων!

Caveman Who Refused To Shave For 12 Years Looks Like Model After Makeover Screen Shot 2018 06 10 at 19.23.12

Ο 39χρονος Τζος Στούμπορν, βετεράνος του πολέμου στο Ιράκ, διατηρούσε σε ημιάγρια κατάσταση τα μούσια και τα μαλλιά του για περισσότερα από 12 χρόνια, δημιουργώντας μία περίεργη κατάσταση μεταξύ του ίδιου και της συζύγου του, καθώς η επαφή τους περιοριζόταν στα πολύ βασικά, εξαιτίας της ατημέλητης κόμης και γενειάδας του κι έτσι η σύντροφός του, Χάιντι, αποφάσισε να απευθυνθεί στην διάσημη Όπρα ώστε να λυθούν τα προβλήματά της.

Ο Τζος δέχθηκε με αρκετή επιφυλακτικότητα στην αρχή, όμως το τελικό αποτέλεσμα από το makeover του 39χρονου πρώην πεζοναύτη, ξάφνιασε ακόμα και τους πιο υποψιασμένους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σπαραγμός για τον θάνατο του Παναγιώτη: Πέθανε μπροστά στους φίλους του! (photos)

Πλέον, ο Τζος -ελέω και της τηλεοπτικής του παρουσίας- έχει γίνει διάσημος, ενώ εκείνη που μετανιώνει για την ριζική του μεταμόρφωση είναι η σύζυγός του, η οποία νιώθει να απειλείαι από όσες γυναίκες γλυκοκοιτάζουν στον δρόμο τον πρώην Caveman, που έχει γίνει -πραγματικά- αγνώριστος.

Caveman Who Refused To Shave For 12 Years Looks Like Model After Makeover Screen Shot 2018 06 10 at 19.44.41

Caveman Who Refused To Shave For 12 Years Looks Like Model After Makeover Screen Shot 2018 06 10 at 20.05.46

Αδιανόητο: Αυτό το ζευγάρι έχασε 80 κιλά και έχουν γίνει αγνώριστοι!

Απίστευτο! Αυτό είναι το ζευγάρι που έχασε 80 κιλά και έχουν γίνει αγνώριστοι! Μια απίστευτη μεταμόρφωση που ίσως εμπνεύσει πολλούς!

Πρόκειται για την Μισέλ Ελίζαμπεθ, η οποία είχε σοβαρό πρόβλημα με το βάρος της ενώ ο σύντροφός της Νικ ο οποίος αργότερα έγινε και σύζυγός της, ήταν υπέρβαρος αλλά σε μικρότερο βαθμό από εκείνη.

Το 2013 η Μισέλ Ελίζαμπεθ ξεκίνησε την προσπάθεια μαζί με τον σύντροφό της να απαλλαγούν από κάποια κιλά. Εκείνη τότε ζύγιζε 115 κιλά και κατάφερε, χωρίς επέμβαση αλλά μόνο με σωστή διατροφή να χάσει 50 ολόκληρα κιλά.

Μεταμόρφωση ζευγάρι

Στην προσπάθεια αυτή, συνοδοιπόρος της ήταν και ο Νικ ο οποίος έχασε περίπου 15 κιλά.

Ο ένας στήριζε και εμψύχωνε τον άλλον ώστε να μην εγκαταλείψουν την προσπάθεια και τελικά κατάφεραν να φτάσουν στο επιθυμητό βάρος και οι δύο.

Μεταμόρφωση ζευγάρι

Από τότε, εκείνη τρέφεται μόνο με υγιεινή διατροφή ενώ και εκείνος προσέχει πολύ το τι τρώει και τι πίνει.

Μεταμόρφωση ζευγάρι

Πλέον, οι δυο τους αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση και συχνά μιλούν σε ανθρώπους που αντιμετωπίζουν προβλήματα με το βάρος τους για τον τρόπο που οι ίδιοι κατάφεραν να απαλλαγούν από τα περιττά κιλά τους.

Δείτε το πριν και το μετά! Είναι πραγματικά αγνώριστοι!

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share