Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Αδιανόητο: Γκάνγκστερ ντύθηκε σαν την κόρη του για να αποδράσει από την φυλακή! (Video)

Τι άλλο θα μπορούσε να κάνει!!!

5 Αυγούστου 2019 16:53
Αδιανόητο: Γκάνγκστερ ντύθηκε σαν την κόρη του για να αποδράσει από την φυλακή! (Video)

Αδιανόητο αλλά και άκρως περίεργο ήταν και αυτή η είδηση που ακούσαμε όταν ένας γκάνγκστερ ντύθηκε σαν την κόρη του για να αποδράσει από την φυλακή!

Η κόρη του είχε επισκεφθεί τον πατέρα της στη φυλακή και προσπάθησαν να αλλάξουν θέσεις. Ο άνδρας φόρεσε μια μάσκα σιλικόνης μακριά περούκα, στενό τζιν παντελόνι και ένα ροζ μπλουζάκι, προσπαθώντας να μοιάζει με την 19χρονη κόρη του, ενώ υπάρχει και βίντεο που τον δείχνει να βγάζει την μεταμφίεση και να αποκαλύπτει τον πραγματικό του εαυτό.

Τελικά κατά την έξοδό του, τον πρόδωσε η νευρικότητά του, κι έτσι υπεβλήθη σε έξτρα έλεγχο, ο οποίος αποκάλυψε την απάτη.

Το είδαμε και αυτό: Φυλάκισαν ένα τεράστιο lego!

Τώρα πια δεν βρίσκονται μόνο άνθρωποι στα κρατητήρια. Αφού ένα γιγάντιο Lego που βρέθηκε σε παραλία της Φλόριντα και ζυγίζει 46 κιλά και έχει ύψος 2.50 μέτρων, αναμένεται να αποφυλακιστεί.

Ο σερίφης Tom Knight δήλωσε ότι το τεράστιο Lego μπορεί πια να δοκιμάσει τον αέρα της ελευθερίας και να απελευθερωθεί από το κελί απ' όπου κρατείται εδώ και 2 μέρες.

Το γιγάντιο παιχνίδι εμφανίστηκε στην παραλία της Φλόριντα το πρωί της Τρίτης, ενώ πάνω του ήταν γραμμένη η φράση: "Όχι λιγότερο αληθινός απ' ότι εσείς".

Ακόμα, στο μπλουζάκι του υπήρχε και το όνομα "Ego Leonard", που σύμφωνα με τα τοπικά μέσα είναι το προσωνύμιο ενός Ολλανδού καλλιτέχνη.

Το Lego με τις ανθρώπινες διαστάσεις τράβηξε την προσοχή όλου του κόσμου, ενώ ο Knight ελπίζει να τοποθετηθεί σε κάποιο σημείο της περιοχής, για να το θαυμάσουν μικροί και μεγάλοι.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share