Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Ψυχοπαθής όποιος πίνει τον καφέ του σκέτο!

Τι άλλο θα ακούσουμε!

5 Αυγούστου 2019 14:40
Ψυχοπαθής όποιος πίνει τον καφέ του σκέτο!

Απίστευτο αυτό που θα διαβάσετε παρακάτω! Μπορεί να σας φανεί περίεργο αλλά όσοι πίνουν τον καφέ τους σκέτο είναι ψυχοπαθείς!

Σας αρέσει να πίνετε τον καφές σας σκέτο; Ακόμα κι ένας κόκκος ζάχαρης σας χαλάει τη γεύση; Άσε που ο πιο υγιεινός τρόπος για να λάβει κανείς την καφεΐνη είναι ακριβώς το να πίνει τον καφέ του χωρίς ζάχαρη.Τα δεδομένα όμως μπορεί να είναι κάπως διαφορετικά και το γεγονός ότι πίνετε τον καφέ σας «μαύρο» να σημαίνει ότι απλώς είστε ένα… τέρας. Τουλάχιστον σύμφωνα με μία νέα μελέτη, η οποία διαπιστώνει ότι οι άνθρωποι που προτιμούν τον πικρό καφέ είναι πιο πιθανό να έχουν ψυχοπαθητικά χαρακτηριστικά στην προσωπικότητας τους.

Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Ίνσμπρουκ στην Αυστρία μελέτησαν 953 ενήλικες Αμερικανούς, με μέσο όρο ηλικίας τα 35 χρόνια. Εσείς το γνωρίζατε: Σε τι χρησιμεύει η μικρή τρυπούλα στο καπάκι του καφέ;

Οι συμμετέχοντες ανέφεραν ποια τρόφιμα τους άρεσαν καλύτερα μέσα από μία έρευνα, και στη συνέχεια απάντησαν σε διάφορα ερωτηματολόγια προσωπικότητας, η οποία κατέγραφε ιδιότητες, όπως ο ναρκισσισμός, η επιθετικότητα, η ψυχοπάθεια, η τάση για καθημερινό σαδισμό ή μαζοχισμό.

Είσαι ψυχοπαθής; Θα φανεί από την απάντησή σου σε ένα και μόνο ερώτημα!

Όλα κρίνονται από μια απάντηση και ένα γρήγορο τεστ για να αποκαλύψουμε αν είστε ψυχοπαθής!

Τις τελευταίες μέρες έχει γίνει viral στο διαδίκτυο ένα ψυχολογικό τεστ, που υποτίθεται πως σου δείχνει αν είσαι ψυχοπαθής με την απάντηση που θα δώσεις σε ένα και μόνο ερώτημα.

Σύμφωνα με το μόνο όσοι δίνουν μία συγκεκριμένη απάντηση στο ακόλουθο ερώτημα που αφορά ένα υποθετικό σενάριο, θεωρούνται ψυχοπαθείς.

Το ερώτημα είναι το εξής: «Αυτό είναι ένα αληθινό ψυχολογικό τεστ. Είναι η ιστορία ενός κοριτσιού. Το κορίτσι ενώ βρίσκεται στην κηδεία της μητέρας του γνωρίζει για πρώτη φορά έναν άγνωστο άνδρα. Νομίζει πως είναι ο άνδρας των ονείρων της σε τέτοιο βαθμό που τον ερωτεύεται από την πρώτη στιγμή. Λίγες μέρες μετά το κορίτσι σκοτώνει την αδελφή του. Ποιό είναι το κίνητρό της για να διαπράξει τον φόνο;»


Ποια είναι η απάντηση που όσοι την δίνουν θεωρούνται «ψυχοπαθείς»: «Την σκοτώνει γιατί ελπίζει ο άγνωστος άνδρας να πάει στην κηδεία της αδελφής της για να τον δει».

Πάντως όλοι οι ειδικοί αμφισβητούν την εγκυρότητα του τεστ και τονίζουν πως ναι μεν μια τέτοια απάντηση μπορεί να αποτελεί ένδειξη ψυχοπάθειας αλλά εξηγούν πως η συγκεκριμένη ψυχική διαταραχή είναι πολύ σύνθετη για να εντοπιστεί με ένα και μόνο ερώτημα.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share