Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αγόρασε αυτόν τον παλιό τρίφτη και μόλις δείτε σε τι τον μετέτρεψε θα πάθετε πλάκα! (Video)

Θα τρίβετε τα μάτια σας!

4 Αυγούστου 2019 15:01
Αγόρασε αυτόν τον παλιό τρίφτη και μόλις δείτε σε τι τον μετέτρεψε θα πάθετε πλάκα! (Video)

Πριν πετάξετε τον παλιό σας τρίφτη, θα πρέπει να ελέγξετε το βίντεο. Μπορεί να σας φανεί περίεργο αλλά θα τρίβετε τα μάτια σας με αυτό που θα δείτε!

Με μερικά μόνο υλικά και λίγο ελεύθερο χρόνο, θα είστε σε θέση να τον μετατρέψετε σε κάτι που κάθε γυναίκα χρειάζεται στην κρεβατοκάμαρά της. Αν τα σκουλαρίκια, τα περιδέραια, και τα βραχιόλια σας βρίσκονται σκόρπια στο υπνοδωμάτιό σας, τότε αυτό το project θα σας λύσει τα χέρια. Να σας θυμίσουμε: Τον πήρε ο ύπνος και κατά λάθος κατάπιε τα ασύρματα ακουστικά του – αυτά συνέχισαν να λειτουργούν

Αν όμως είστε επιφυλακτικές για το να βάλετε έναν τρίφτη στο δωμάτιό σας, θα πρέπει πρώτα να δείτε το τελικό αποτέλεσμα. Πιστεύουμε ότι θα εκπλαγείτε!

Πριν ξεκινήσετε, θα χρειαστείτε μερικές προμήθειες όπως ένα “όπλο” κόλλας και γυαλόχαρτο. Επιπλέον, το αγαπημένο σας χρώμα.

Όταν οι φίλοι σε βοηθούν στην μετακόμιση... είναι ικανοί για τα πάντα! (Video)

Αυτό κι αν είναι περίεργο αλλά συνάμα και αστείο! Όταν έχεις καλούς φίλους και γείτονες τότε όλα είναι εφικτά σε μια μετακόμιση!

Αυτός είναι ο τρόπος της σωστής μετακόμισης. Άλλωστε αν δεν σε βοηθήσει ο γείτονάς σου όταν τον χρειάζεσαι, πότε θα το κάνει;

Το βίντεο δείχνει τους άνδρες μιας μικρής πόλης στις Φιλιππίνες να εφαρμόζουν ένα έθιμο που ξεκινά από πολύ παλιά στην χώρα και ονομάζεται "Bayanihan". Διαβάστε ακόμα μια περίεργη είδηση που δεν την χωράει ο ανθρώπινος νους!

Σύμφωνα με την παράδοση, συνήθως οι άνδρες του χωριού, βοηθούν να μεταφέρουν το σπίτι του γείτονα στη νέα τοποθεσία που έχει επιλέξει. Επίσης, θεωρούν ότι αυτή η πρακτική φέρνει καλή τύχη στον άνθρωπο που μετακομίζει, καθώς δείχνει την αγάπη όλου του χωριού που τον βοηθά.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share