Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Μεθυσμένος πήδηξε το φράκτη ζωολογικού κήπου για να πάει βόλτα με καμηλοπάρδαλη! (Video)

Κουφό!

3 Αυγούστου 2019 13:40
Μεθυσμένος πήδηξε το φράκτη ζωολογικού κήπου για να πάει βόλτα με καμηλοπάρδαλη! (Video)

Έναν μεθυσμένο επισκέπτη ζωολογικού κήπου που πήδηξε έναν τεράστιο φράκτη και στη συνέχεια καβάλησε μια καμηλοπάρδαλη αναζητεί η αστυνομία του Καζακστάν. Σοκ: Καμηλοπάρδαλη επιτέθηκε σε μητέρα και τον τρίχρονο γιο της!

Το ζώο στεκόταν κοντά στο φράκτη όταν συνέβη το αλλόκοτο περιστατικό. Σε βίντεο που τράβηξε ένας άλλος επισκέπτης κι έχει γίνει viral στο μεταξύ, διακρίνεται ο άνδρας να σκαρφαλώνει στο φράκτη και να απλώνει το χέρι του για να χαϊδέψει την καμηλοπάρδαλη στο λαιμό. Στη συνέχεια πηδά πάνω της και αρχίζει τη βόλτα. Θα καταφέρει μάλιστα να κρατηθεί κάποια δευτερόλεπτα στη ράχη του πανύψηλου θηλαστικού, προτού το τελευταίο τον ξεφορτωθεί μ’ ένα απότομο τίναγμα.

Στα τελευταία δευτερόλεπτα του βίντεο η καμηλοπάρδαλη επιστρέφει προς το μέρος του απρόσκλητου αναβάτη της κι εκείνος έντρομος σκαρφαλώνει το φράκτη και καταφέρνει να διαφύγει προτού τον συλλάβει η αστυνομία.

Το περιστατικό συνέβη στον ζωολογικό κήπο Σιμκέντ του Καζακστάν, ενός από τους δημοφιλέστερες τουριστικούς προορισμούς στην ασιατική χώρα, που φιλοξενεί πάνω από 1.500 ζώα, μεταξύ των οποίων κι ένα κοπάδι με καμηλοπαρδάλεις.

Τέλειο: Καμηλοπάρδαλη προσπαθεί να κάνει τα πρώτα της βήματα! (Video)

Τα πρώτα βήματα ενός μωρού είναι μία πάρα πολύ τρυφερή κι όμορφη στιγμή που δεν μπορεί να αφήσει εύκολα κάποιον ασυγκίνητο.

Δεν περιορίζεται μόνο στους ανθρώπους αυτό όμως, όπως θα δούμε στο βίντεο που ακολουθεί και καταγράφει τις προσπάθειες ενός μωρού καμηλοπάρδαλης να προσπαθεί να σηκωθεί και να περπατήσει για πρώτη φορά

Αν βλέπετε γορίλα, τότε κάνετε λάθος!

Το βίντεο που τραβήχτηκε στην Ιαπωνία δείχνει ένα παράξενο ζώο να κουνάει το κεφάλι του και έχει γίνει viral!

Μία μαύρη φιγούρα που... στέκεται στα μπράτσα της.

Αν κοιτάξετε καλύτερα είναι απλά ένα κοράκι που μοιάζει τρομαγμένο.

Μία φοιτήτρια ζήτησε τη βοήθεια ενός ειδικού για να καταλάβει την συμπεριφορά του πουλιού: «Η στάση του μαρτυρά πως αυτό που στην πραγματικότητα θέλει να κάνει είναι ηλιοθεραπεία!», ανέφερε ένας επιστήμονας:

«Συνήθως το στόμα τους είναι ανοιχτό και το σώμα τους πιο κοντά στο έδαφος», ενώ ένας άλλος πρόσθεσε: «Πιθανότατα ήταν πεινασμένο ή κουρασμένο».

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share