Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Γιατί αυτή η μητέρα εξακολουθεί να θηλάζει την 6 ετών κόρη της;

Ποιος είναι ο παράξενος λόγος που το κάνει;

2 Αυγούστου 2019 19:31
Γιατί αυτή η μητέρα εξακολουθεί να θηλάζει την 6 ετών κόρη της;

Όσο περίεργο κι αν σας ακούγεται αυτή η μητέρα συνεχίζει να θηλάζει την 6χρονη κόρη της κανονικά!

Η έξι ετών κόρη της Denise Sumpter, Belle εξακολουθεί να θηλάζει και η Deniseλέει ότι θα συνεχίσει να το κάνει μέχρι η Belle να αποφασίσει ότι ήρθε η ώρα να σταματήσει.

“Θα θηλάζω την Belle όσο το ζητάει” είπε η 44 ετών μητέρα! Δείτε ακόμα: 15 απίστευτα μωρά που δεν θα πιστεύετε ότι είναι αληθινά. Με το 7ο θα κολλήσετε να το κοιτάτε!

«Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι περίεργο σχετικά με αυτό. Ταΐζω τα δύο παιδιά σύμφωνα με τη ζήτηση, όποτε το θέλουν», λέει η Ντενίζ.

Η Ντενίζ είναι διδακτορική φοιτήτρια, σπουδάζει αρχαία επιστήμη στο Λονδίνο και θεωρεί ότι το μητρικό γάλα είναι αυτό που κάνει τα παιδιά της εύρωστα.

“Τα παιδιά μου ήταν λίγο άρρωστα. Ο Beau δεν ήταν καλά μια μέρα, όμως επειδή ακόμα τον θηλάζω, ήταν καλύτερα σε 24 ώρες. Κάτι παρόμοιο συνέβη και στην Belle. Αν είναι αναστατωμένοι τους ηρεμεί και τους βοηθά να κοιμηθούν”, αναφέρει.

Μερικές φορές και ο 18 μηνών αδελφός της, Beau θηλάζει

Αν και δεν μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα ότι το μητρικό γάλα θεράπευσε τη ασθένεια του γιού της, το μητρικό γάλα σύμφωνα με την Αμερικανική Ακαδημία Παιδιατρικής είναι το καλύτερο και τα οφέλη για την μητέρα και το παιδί πολλά, όμως δεν συμφωνούν όλοι με την απόφαση της Denise να θηλάζει για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα.

Δεν συμφωνούν όλοι με την απόφαση της Denise να θηλάζει για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα

Ο θηλασμός θα γίνει λόγος για παράξενα σχόλια από συγγενείς. Η ίδια λέει: “Νομίζω ότι οι άνθρωποι δεν γνωρίζουν. Είμαι σίγουρη για την απόφασή μου, επιτρέψτε μου να προχωρήσω με αυτή.”

Έχει αναφερθεί ότι η Belle αναπτύσσει μια επιβλαβή εξάρτηση από την μητέρα.

“Οι άνθρωποι σκέφτονται ότι ο θηλασμός θα ανακόψει την εμπιστοσύνη στον εαυτόν της Belle. Αλλά είναι εξαιρετικά ανεξάρτητη” είπε στην Daily Mail. ” Οι δάσκαλοί της λένε ότι είναι ώριμη για την ηλικία της. Αν με ρωτούσατε πριν από πέντε χρόνια, ποτέ δεν θα πίστευα ότι θα εξακολουθούσα να θηλάζω την Belle. Ωστόσο αποδείχθηκε ότι ήταν ένα από τα καλύτερα πράγματα που θα μπορούσα να έχω κάνει για την οικογένειά μου”.

Η Denise λέει ότι η κόρη της αντιλαμβάνεται ότι δεν είναι ο κανόνας.Σύμφωνα με την Daily Mail αυτό είναι το μεγαλύτερο παιδί που εξακολουθεί να θηλάζει στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ωστόσο για την Belle όλα είναι φυσιολογικά. Προσποιείται ακόμη ότι θηλάζει τις κούκλες της.

Η Denise λέει ότι η κόρη της αντιλαμβάνεται ότι δεν είναι ο κανόνας

“Όταν η Belle σταματήσει θα είμαι λυπημένη αλλά είναι μια φυσική εξέλιξη. Έχω την εντύπωση ότι δεν θα πρέπει ο θηλασμός να γίνεται για πολύ μεγαλύτερο διάστημα. Αλλά μπορεί να πάρει το χρόνο της.”

Και όσο για το γιό της η Denise προτίθεται να τον θηλάσει όσο και την Belle υπό την προϋπόθεση ότι το θέλει.”Τις προάλλες σε έναν παιδότοπο ο Beau πήρε ένα μπουκάλι θηλασμού για παιχνίδι και δεν είχε ιδέα τι ήταν. Ήμουν περήφανη για αυτό”.

Έβαλαν κάμερα στο δωμάτιο του μωρού τους και έπαθαν σοκ μόλις είδαν τι κατέγραψε!

Την απόφαση να μετακομίσουν άμεσα πήρε ένα ζευγάρι από το Michigan μετά από αυτό που ανακάλυψαν ότι συνέβαινε στο σπίτι τους και κατέγραψε κάμερα που είχαν τοποθετήσει στο υπνοδωμάτιο του παιδιού τους.

Όλα ξεκίνησαν όταν προσπάθησαν να εξηγήσουν πως βρέθηκε τραυματισμένο το μικρό τους κοριτσάκι. Η μικρή Lilly, μόλις ενός έτους, ξύπνησε ένα πρωί γεμάτη γρατζουνιές και μώλωπες. Οι γονείς της μικρής, ο Joshua και η Heather, προσπάθησαν να βρουν μια λογική εξήγηση για το συμβάν αλλά δεν τα κατάφεραν. Έτσι, αποφάσισαν να κοιτάξουν τι είχε καταγράψει η κάμερα στο υπνοδωμάτιο της Lilly και αυτό που ήταν τουλάχιστον τρομακτικό.

Ο Joshua σοκαρίστηκε μόλις είδε το βίντεο που έδειχνε την μικρή του κόρη. «Ήταν ανατριχιαστικό. Με έπιασε ρίγη στην σπονδυλική μου στήλη. Είναι πραγματικά αυτό που είδα;», είπε χαρακτηριστικά ο πατέρας μιλώντας για την πρώτη του αντίδραση.


Η μητέρα της μικρής Lilly, Heather, έβαλε τα κλάματα, πανικοβλήθηκε και πήρε την ενός έτους κόρη τους και έτρεξε στο σπίτι της γιαγιάς της.

Δείτε τι ήταν το φρικιαστικό περιστατικό που ανακάλυψαν για το σπίτι τους:

Η νύχτα τρόμου που έζησε η μικρή Lilly δεν ήταν η πρώτη.
Ένα βράδυ η Brough είχε ακούσει μια περίεργη ανδρική φωνή να ουρλιάζει αλλά δεν είχε δώσει σημασία.

Όταν είδαν το βίντεο από το υπνοδωμάτιο της μικρής Lilly τους κυρίευσε ο τρόμος.

Το ζευγάρι προσέλαβε μάλιστα και ειδικό για να ερευνήσει το σπίτι για τυχόν μεταφυσική δραστηριότητα.

Σαφείς απαντήσεις δεν δόθηκαν ούτε από τον ειδικό. Τα όσα κατέγραψε η κάμερα έμειναν ένα μυστήριο τρόμου.

Στο βίντεο φαινόταν μια φιγούρα να κάνει βόλτες μέσα στο δωμάτιο της ενός έτους κόρης τους.

Η μοναδική εξήγηση ήταν, σύμφωνα με το ζευγάρι, ότι η γυναίκα που έμενε στο σπίτι πριν το αγοράσουν το είχε στοιχειώσει αφού πέθανε μέσα σε αυτό

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share