Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Ποιος είναι ο "νεκρός" που βρίσκεται πάνω στα τσιγάρα!

Απίστευτη ιστορία...

31 Ιουλίου 2019 14:00
Ποιος είναι ο

Φωτογραφήθηκε σε μια σακούλα νεκροτομείου και πήρε 175 λίρες .

Ενώ βρισκόταν σε διακοπές στο Βερολίνο το 2012, ο Φρέιν αποφάσισε να απαντήσει σε μια αγγελία που ζητούσε άνδρες να ποζάρουν για μια αντικαπνιστική εκστρατεία και μπήκε στη λίστα. Φρίκη: Eίδε το κομμένο του πόδι σε αντικαπνιστικό μήνυμα πακέτου τσιγάρων!

Όταν ρώτησε τι θα έπρεπε να φορέσει, του έστειλαν ένα e-mail με μια εικόνα ενός γυμνού άνδρα σε εμβρυική θέση, με τη λεζάντα «Αυτό θέλουμε να κάνεις»

Γράφοντας στην Guardian, ο Φρέιν είπε ότι αργότερα του πρόσφεραν 175 λίρες για να πάει σε ένα παλιό νοσοκομείο στα περίχωρα του Βερολίνου και να ποζάρει σε μια σακούλα νεκροτομείου.

Ο απόφοιτος του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης, δήλωσε: «Έβαψαν το πρόσωπό μου γκρι, με έβαλαν σε μία τσάντα και με πήγαν στο νεκροτομείο. Το να είμαι στην τσάντα, πραγματικά με φρίκαρε, ειδικά όταν ο φωτογράφος τράβηξε ψηλά το φερμουάρ και μου ψιθύρισε: ‘Αυτό είναι για τη Δρέσδη’ προτού ξεκουμπώσει το φερμουάρ. Είχε μια σκοτεινή αίσθηση του χιούμορ».

Ο Φρέιν δήλωσε ότι επέστρεψε στο Ηνωμένο Βασίλειο το 2013, εργάστηκε ως επικεφαλής της εταιρείας ποτών Innocent προτού γίνει αναπληρωτής διευθυντής.

Ο Φρέιν πλέον ζει στο Τέξας και δεν ξανασκέφτηκε εκείνη τη φωτογράφηση μέχρι που ένας φίλος του στο Βερολίνο, του έστειλε ένα e-mail το 2016.

Στο e-mail του έγραφε: «Εσύ είσαι αυτός;» με μια εικόνα ενός νεκρού σε ένα πακέτο Marlboro. «Πήγα στο τοπικό κατάστημα και είδα το πρόσωπό μου σε όλα τα πακέτα τσιγάρων. Ήμουν παντού – και στις 27 χώρες της ΕΕ, στην πραγματικότητα. Υπήρχαν εκατομμύρια πακέτα με το πρόσωπό μου επάνω» .

Μάλιστα, ο Φρέιν αγόρασε μερικά πακέτα τσιγάρων για να τα έχει ως αναμνηστικά.

Φρίκη: Aναγνώρισε τη νεκρή σύζυγό του στο πακέτο τσιγάρων!

Ο 50χρονος Ιταλός από το Μιζάνο έζησε κάτι τρομακτικό όταν αναγνώρισε πάνω στα πακέτα των τσιγάρων την νεκρή σύζυγο του. Να σας υπένθυμίσουμε μια φρικιαστική είδηση αφού γυναίκα σκότωσε με στιλέτο πάνω στα προκαταρκτικά τον σύντροφο της!

Δεν είναι γνωστό ποιος πήρε χωρίς άδεια αυτήν τη φωτογραφία, αλλά έχει πλέον καταθέσει μήνυση, αξιώνοντας από την πολυεθνική εταιρεία μία αποζημίωση ύψους 100 εκατ. ευρώ.

Όπως δημοσίευσε αρχικά η εφημερίδα Il Resto del Carlino, ο 50χρονος αναγνώρισε στο μήνυμα κατά του καπνίσματος τη φωτογραφία της γυναίκας του συνδεδεμένης με σωληνάκια και με δεμένο το κεφάλι. Επιπλέον, ο θάνατος της συζύγου του, τον Νοέμβριο του 2017, δεν συνδέεται με το κάπνισμα.

Το θέαμα αυτής της συνταρακτικής φωτογραφίας με τίποτα δεν μπορεί να δικαιολογήσει στο μυαλό του 50χρονου -που την κοιτάζει και την ξανακοιτάζει, μη πιστεύοντάς το- την αγαθή πρόθεση της μάχης κατά του καπνίσματος.

Όπως εξήγησαν οι υπεύθυνοι στον 50χρονο, οι εικόνες επιλέγονται βάσει της ευρωπαϊκής και εθνικής νομοθεσίας. Οι εταιρείες χρησιμοποιούν μόνο μηνύματα και εικόνες που βρίσκονται στα επίσημα αρχεία, που έχουν συσταθεί για να τις εξυπηρετούν στην υποχρέωσή τους να αναγράφουν αυτά τα αποτρεπτικά μηνύματα. Δεν υπάρχει κάποια υποχρέωση διακριτικότητας στην επιλογή αυτών των φωτογραφιών που εναλλάσσονται στα πακέτα (που κανονικά είναι 14 διαφορετικές φωτογραφίες τον χρόνο).

Δεν είναι η πρώτη φορά που κάτι παρόμοιο συμβαίνει με τις φωτογραφίες στα πακέτα τσιγάρων. Το 2016 μία 54χρονη Ισπανίδα αναγνώρισε το πρόσωπό της σε μία φωτογραφία που είχε εκτυπωθεί σε ένα πακέτο. Επίσης, και σε αυτήν την περίπτωση η πάθησή της δεν σχετιζόταν με το κάπνισμα, αλλά είχε υποβληθεί σε μία επέμβαση για τη μέση της.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Πόσα τσιγάρα κάθε μέρα βλάπτουν την υγεία μας;

Απαγορεύτηκαν τα τσιγάρα στο Μπέβερλι Χιλς!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις στο Athensmagazine.gr

 
 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share