Τρίτη, 07 Ιουλίου 2020

Αν ποτέ δεις αυτό το πλάσμα, τρέξε μακριά και ζήτα βοήθεια! (video)

Τρομακτικό!

31 Ιουλίου 2019 12:44
Αν ποτέ δεις αυτό το πλάσμα, τρέξε μακριά και ζήτα βοήθεια! (video)

Ζουν σε αυτή την χώρα τόσα παράξενα ζώα που όχι μόνο δεν γνωρίζεις καν την ύπαρξή τους, αλλά δεν μπορείς να φανταστείς πόσο επικίνδυνα είναι για σένα. Πόσο μάλλον όταν κάθε άλλο παρά... άγρια φαίνονται. Κι όμως υπάρχουν!! Αυτά είναι τα πιο παράξενα ζώα του πλανήτη!!

Πάρτε για παράδειγμα την τριχωτή... κάμπια της φωτογραφίας! Πόσο επικίνδυνο μπορεί να είναι κάτι που μοιάζει με... περουκίνι; (Αν φυσικά εξαιρέσουμε την περίφημη... σκεπαστή!)

Όσο και αν το... διαβολάκι στον έναν ώμο θα σας παροτρύνει να τη χαϊδέψετε, εμείς (το «αγγελάκι» ντε) στον άλλο, θα σας συμβουλέψουμε να μην το κάνετε.

Όπως επίσης και να μην ουρλιάξετε «Βοήθεια, βοήθεια, είδα μια τριχωτή κάμπια», για ευνόητους λόγους.

Όχι πως υπάρχει πάντως σοβαρή πιθανότητα να δείτε τη συγκεκριμένη κάμπια ποτέ από κοντά εκεί που ζει, αλλά ΜΗΝ μπείτε στον πειρασμό να την αγγίξετε! Ο πόνος θα είναι αφόρητος...

Μάθετε περισσότερα για την κάμπια και δείτε άλλα 11 περίεργα, αλλά άκρως επικίνδυνα πλάσματα στο βίντεο.

Σε αυτά τα νησιά υπάρχουν τα πιο περίεργα ζώα του πλανήτη: Από τις «διαβολικές σαύρες» μέχρι τις χελώνες γίγαντες (PHOTOS)

Τα νησιά αυτά είναι αποκομμένα από τον υπόλοιπο κόσμο. Και εκεί ζουν μερικά από τα πιο περίεργα ζώα του πλανητη.

Μιλάμε για ζώα που δεν μπορείς να δεις σε κανένα αλλο μέρος. Εκεί δημιουργήθηκαν οι κατάλληλες συνθήκες έτσι ώστε να ζήσουν και να πολλαπλασιαστούν

Εκεί υπάρχει ακόμα ένα σπάνιο ζώο: τα ροζ ιγκουάνα. Ζουν μόνο στην συγκεκριμένη περιοχή. Είναι μάλιστα τόσο σπάνιο είδος που υπολογίζεται ότι υπάρχουν λιγότερα από 100 τέτοια. Πολλοί τις αποκαλούν ως... διαβολικές σαύρες.

Σε ένα άλλο νησί στην περιοχή, θα βρεις τον διάβολο της Ταζμανίας. Παρά το ότι έχει κοφτερά δόντια, συνήθως προτιμά να κρύβεται και όχι να κυνηγά ανθρώπους.

Ένα περίεργο αλλά και όμορφο πλάσμα είναι το Tarsier. Ζει σε νησιά της νοτιοανατολικής Ασίας. Τα μάτια του είναι τεράστια ενώ έχει πολύ μικρά χέρια και πόδια. Ζει πάνω σε κλαδιά δένδρων.

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share