Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Το στοιχειωμένο αυτοκίνητο που έχει πάρει περισσότερες από 17 ψυχές

Οι παράξενες δολοφονίες και οι μυστήριες αυτοκτονίες

6 Οκτωβρίου 2019 21:13
Το στοιχειωμένο αυτοκίνητο που έχει πάρει περισσότερες από 17 ψυχές

Ο Stephen King έγραψε ένα από τα πιο γνωστά του βιβλία με τίτλο «Christine», που αργότερα γυρίστηκε και σε ταινία, εμπνευσμένος από το αυτοκίνητο που πιστεύεται πως είναι στοιχειωμένο σκοτώνοντας δεκάδες ανθρώπους.

Το αυτοκίνητο μάρκας Dodge μοντέλο GoldenEagle του 1964, αγοράστηκε αρχικά από την αστυνομία της Old Orchard Beach ως περιπολικό. Αργότερα πωλήθηκε σε έναν ηλικιωμένο άνδρα της περιοχής και στη συνέχεια το αυτοκίνητο άρχισε να δημιουργεί την ανατριχιαστική του φήμη.

Και οι τρεις αστυνομικοί που οδήγησαν το αυτοκίνητο βρήκαν φρικτό θάνατο σε παράξενες δολοφονίες-αυτοκτονίες, σκοτώνοντας τις οικογένειες τους και κατόπιν τον εαυτό τους.

Αργότερα το αμάξι ήρθε στα χέρια της οικογένειας Wendy Allen που είναι και οι ιδιοκτήτες του αυτή την στιγμή, αλλά αποδείχθηκε προβληματικό καθώς οι πόρτες του άνοιγαν από μόνες τους ενώ βρισκόταν σε αυτοκινητόδρομο. Παραδόξως το GoldenEagle δεν φέρθηκε βίαια στην οικογένεια Allen, όπως έκανε σε τόσους πολλούς.

Η Wendy Allen αναφέρει ότι το αυτοκίνητο σκότωσε 14 ανθρώπους αλλά όπως φαίνεται ο αριθμός των θυμάτων είναι πολύ μεγαλύτερος…

Τις δεκαετίες ’80 και ’90 μέλη από διάφορες τοπικές εκκλησίες βανδάλισαν το αυτοκίνητο και όπως φαίνεται όλοι όσοι ήταν υπεύθυνοι για τον βανδαλισμό σκοτώθηκαν σε φρικιαστικά αυτοκινητιστικά δυστυχήματα. Η Allen αναφέρει πως και οι υπόλοιποι 32 άνθρωποι από τις δυο ομάδες πέθαναν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, εκ των οποίων οι τέσσερις από κεραυνό.

Από όλες τις ιστορίες που σχετίζονται με αυτό το αυτοκίνητο, οι πιο φρικιαστικές είναι αυτές που εμπλέκονται και παιδιά. Δυο παιδιά, το ένα την δεκαετία του ’60 και το άλλο του ’80 χτυπήθηκαν από αυτοκίνητο και πετάχτηκαν στον απέναντι δρόμο και προσγειώθηκαν είτε κάτω άπω τον προφυλακτήρα του GoldenEagle ή πάνω στην κουκούλα του. Και τα δύο παιδιά πέθαναν πριν προλάβει να φθάσει το ασθενοφόρο.

Η τελευταία ιστορία είναι η πιο ανατριχιαστική…Το 2008 ένα παιδί τόλμησε απλά να ακουμπήσει το αυτοκίνητο και δυο εβδομάδες αργότερα σκότωσε όλη του την οικογένεια μαζί με τον σκύλο και στη συνέχεια έκαψε το σπίτι του.

Σήμερα το αυτοκίνητο είναι διαλυμένο μετά από μια ακόμα επίθεση ομάδας πιστών της εκκλησίας το 2010 καθώς αποφάνθηκαν πως το αυτοκίνητο είναι… δαιμονισμένο! Η ομάδα έκλεψε το αυτοκίνητο, το τεμάχισε και τα κομμάτια του τα μοίρασε σε διάφορες μάντρες, ωστόσο οι εκκλήσεις της Wendy Allen για βοήθεια στο διαδίκτυο εισακούστηκαν και τα περισσότερα κομμάτια βρέθηκαν και τους επιστράφηκαν.

Η ίδια εκκλησιαστική ομάδα έχει χαρακτηρίσει την ίδια ως «Η θαλασσινή μάγισσα της Old Orchard Beach» και υποστηρίζει πως χρησιμοποιεί το αυτοκίνητο για να κάνει θανάσιμα ξόρκια. Η ίδια απαντά στις κατηγορίες: «Λέω πως είναι απλά ένα αυτοκίνητο που πέρασε στα χέρια της οικογένειάς μου για χρόνια και ο κόσμος διαβάζει πάρα πολύ σχετικά με τα πράγματα που συνέβησαν σε ανθρώπους γύρω από το αυτοκίνητο,. Κοιτάξτε εμένα, την οικογένειά μου, τους φίλους μου, είμαστε όλοι καλά, δεν είμαστε; Αν το αυτοκίνητο ήταν καταδικασμένο να σκοτώνει τους πάντες τότε γιατί δεν είναι κανένας μας νεκρός;»

Τραγωδία: Δίδυμα μωρά πέθαναν στο αυτοκίνητο από την ζέστη... επειδή τα ξέχασε ο πατέρας τους!

Οργή έχει προκαλέσει η είδηση για την τραγωδία που συνέβη στις ΗΠΑ όταν ένας ασυνείδητος πατέρας ξέχασε τα δίδυμα μωρά του στο αυτοκίνητο... Δυστυχώς τα μωρά πέθαναν από την υπερβολική ζέστη!

Τα δίδυμα μωρά, 11 μηνών, έμειναν μέσα στο παρκαρισμένο αυτοκίνητο, όπου τα ξέχασε ο πατέρας τους και βρήκαν τραγικό θάνατο. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, ένα αγόρι και ένα κορίτσι έμειναν στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου, όταν ο πατέρας τους, ο 37χρονος πήγε στην εργασία του, σε ένα νοσοκομείο στη Νέα Υόρκη.

Η θερμοκρασία εκείνη την ημέρα ήταν πάνω από 30 βαθμούς Κελσίου, ενώ όπως αναφέρουν οι ειδικοί ακόμα και η θερμοκρασία των 16 βαθμών Κελσίου μπορεί να αποβεί μοιραία για ένα μωρό σε κλειστό αυτοκίνητο.

Μόλις ο άνδρας τελείωσε την οκτάωρη βάρδιά του πήγε στο αυτοκίνητο και οδήγησε για μια μικρή απόσταση, όταν θυμήθηκε ότι είχε τα παιδιά μέσα στο αυτοκίνητο.

Βγήκε αμέσως από το αυτοκίνητο και άρχισε να ουρλιάζει έντρομος, σύμφωνα με τους New York Times.

Δυστυχώς και τα δυο μωρά ήταν νεκρά και οι διασώστες δεν μπόρεσαν να κάνουν κάτι.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share