Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Γιατί οι 40αρες είναι ίσες με δύο 20αρες;

Το γνώριζες;

28 Ιουλίου 2019 18:40
Γιατί οι 40αρες είναι ίσες με δύο 20αρες;

Τα ζευγάρια με μεγάλη διαφορά ηλικίας, είναι συχνά αντικείμενο σχολίων. Όταν όμως μια γυναίκα αναζητά τον έρωτα και ένας άνδρας, «ανάβει» μαζί της, τότε η ηλικία, μπαίνει για λίγο στο περιθώριο.

Τις αποκαλούν «κούγκαρ» δηλαδή, ορεινό λιοντάρι, επειδή κυνηγούν τους νεους, αλλά οι άνδρες είναι , τελικα, που βρυχώνται σαν λεοντες στο κρεβάτι.

Μια 52χρονη μίλησε για την εμπειρία που τη έκανε να δει τον έρ ωτα με άλλο μάτι, μετά το διαζύγιό της στην ηλεκτρονική στήλη My Life in S3χ του Guardian όπου κάθε εβδομάδα αναγνώστες και αναγνώστριες εξομολογούνται κάποια θέματα για την προσωπική τους ζωή.

«Πριν από τέσσερα χρόνια, χώρισα από τον άνδρα μου μετά από 25 χρόνια γάμου, έχοντας αποκτήσει μαζί του τρία παιδιά. Η σeξουαλική μας ζωή είχε μετατραπεί σε υπόθεση «μια φορά στις δεκαπέντε», κάτι σαν αγγαρεία χωρίς καν την προσδοκία οργασμού. Το πρόβλημα ήταν ότι, μόλις πάτησα τα 50, ένιωθα πιο «ξαναμμένη» από ποτέ. Έτσι, από τότε που έμεινα μόνη μου, έκανα τα πάντα για να αναπληρώσω τον χαμένο χρόνο

Λίγο καιρό μετά τον χωρισμό, γνώρισα έναν τύπο. Ήξερα ότι ήταν νεότερος από εμένα, αλλά δεν φανταζόμουν πόσο. Ήταν 34 και «ξύπνησε» τις αισθήσεις μου με τρόπο που δεν περίμενα ποτέ ότι θα συνέβαινε: Μέχρι που λιποθύμησα κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια ενός ιδιαιτέρως έντονου οργασμού. Η σχέση δεν κράτησε, αλλά τους λίγους μήνες που περάσαμε μαζί απέκτησα αρκετή σεξουαλική αυτοπεποίθηση ώστε να μη με νοιάζει πια η ηλικία μου.

Όπως αποδείχτηκε, αρκετοί νεαροί προσεγγίζουν μεγαλύτερες γυναίκες για σεξ χωρίς δεσμεύσεις, επειδή, τα περισσότερα κορίτσια στην ηλικία τους αναζητούν σοβαρή σχέση με προοπτική το γάμο.

Σάλος με την Ελληνίδα 45χρονη, γνωστή επιχειρηματία. Ανακάλυψε ο 18χρονος γιος της την παράνομη σχέση της με…

Οι άνδρες που γνώρισα με έμαθαν να διαχωρίζω το σεξ από την αγάπη και έτσι να νιώθω πραγματικά ελεύθερη.

Είχα φανταστικές εμπειρίες με τριαντάρηδες ή ακόμα και εικοσάρηδες (κάποιοι ήταν νεότεροι από τον μικρό μου γιο). Αρχικά προσπάθησα να βάλω ένα όριο στα 35, αλλά δεν είχε νόημα. Εξάλλου, ο στόχος μου δεν ήταν να βρω νέο σύζυγο, αλλά να διασκεδάσω.

Άρχισα να εξερευνώ την σκηνή των sεx party, όπου ανακάλυψα ότι απολαμβάνω το σεξ και με γυναίκες.

Αντίθετα με το τι μπορεί να πιστεύετε, τα sεx party δεν είναι χυδαία. Συνήθως διεξάγονται σε διακριτικές τοποθεσίες και η μέση ηλικία των συμμετεχόντων είναι τα 35, παρόλο που εκεί, κανείς δεν νοιάζεται για το τί γράφει η ταυτότητα στο πεδίο ηλικία.

Τα στάνταρ μου είναι πλέον υψηλά και έχω ανακαλύψει ότι οι νεαροί άνδρες δείχνουν μεγάλη προθυμία να σε ικανοποιήσουν. Ίσως βρω κάποτε κάποιον στην ηλικία μου, αλλά μέχρι τότε, δεν θα πω όχι στον επόμενο τριαντάρη, που θα βρεθεί στον δρόμο μου».

Πριν 18 χρόνια μια γυναίκα γέννησε τα πρώτα εφτάδυμα που επέζησαν. Δείτε πως είναι σήμερα τα 7 αδέρφια που ενηλικιώθηκαν! (Video)

Πριν 18 χρόνια μια γυναίκα γέννησε τα πρώτα εφτάδυμα που επέζησαν. Δείτε πως είναι σήμερα τα 7 αδέρφια που ενηλικιώθηκαν!

Το 1997, γεννήθηκαν τα πρώτα επτάδυμα που επέζησαν. Η Kenny και ο Bobbie McCaughey, είχαν περάσει από πολλαπλές θεραπείες γονιμοποίησης, όταν τελικά τους ανακοίνωσαν τα ευχάριστα νέα. Θα γίνονταν γονείς επτά μωρών. Δείτε ακόμα: 15 απίστευτα μωρά που δεν θα πιστεύετε ότι είναι αληθινά.

Η McCaughey, ήταν πολύ αγχωμένη με το γεγονός ότι έπρεπε να γεννήσει επτά φορές, όμως ήταν αποφασισμένη να το αντιμετωπίσει. Η πιθανότητες να κάνει επτά υγιή μωρά, ήταν πολύ μικρές.

Στις 19 Νοεμβρίου του 1997, η McCaughey έφερε στον κόσμο επτά υγιή μωράκια, κάτι που θεωρούνταν αδύνατο να συμβεί. Η οικογένεια των δύο ατόμων, ξαφνικά μετατράπηκε σε οικογένεια των εννέα.

Είχαν πια επτά στόματα να θρέψουν, επτά μυαλά να ακονίσουν και επτά σώματα να ντύσουν. Η πίεση και το βάρος της ευθύνης, ήταν τρομακτικά. Αλλά με τη βοήθεια της οικογένειας, των φίλων και ενός εξαιρετικού υποστηρικτικού συστήματος, η οικογένεια ήταν έτοιμη να παλέψει ενάντια σε όλα τα εμπόδια.

Παρόλο που τα αδερφάκια έχουν γεννηθεί την ίδια μέρα, οι προσωπικότητές τους είναι πολύ διαφορετικές. Ο ένας είναι πεισματάρης, ο άλλος ο κλόουν της τάξης, ενώ η άλλη είναι σοβαρή και βιβλιοφάγος. Όπως και να έχει όλοι συμφωνούν σε κάτι. Στο ότι το καλύτερο πράγμα, είναι η συντροφικότητα της οικογένειας.

Μετά τη γέννησή τους, τα αδέλφια McCaughey ήταν εξώφυλλο στα πιο δημοφιλή περιοδικά. Το θέμα εμφανίζονταν στις ειδήσεις και σε reality show.

«Το μόνο που θέλαμε, ήταν να έχουμε μια φυσιολογική ζωή», δήλωσε η Kenny.

Αυτά τα παιδιά, έχουν πλέον κλείσει τα 18. «Σύντομα θα κυνηγούν τη δική τους σταδιοδρομία», είπε ο Bobbie. «Μου φαίνεται σαν χτες που τα πήραμε σαν βρέφη από το νοσοκομείο». Η Kenny, αναπολεί όλες τις στιγμές που έχουν ζήσει όλα αυτά τα χρόνια και φέρνει στο μυαλό της αναμνήσεις.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share