Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ο άντρας της έκανε φασαρία για τα σημάδια στον πισινό..Η αιτία όμως ήταν..

Απίστευτο περιστατικό....

28 Ιουλίου 2019 17:20
Ο άντρας της έκανε φασαρία για τα σημάδια στον πισινό..Η αιτία όμως ήταν..

Ποιος μπορούσε να φανταστεί κάτι τέτοιο.. Σίγουρα όχι ο άντρας της που έβλεπε τα σημάδια και το μυαλό του ταξίδευε σε θεωρίες απιστίας. Αυτός ο γάτος τελικά θέλει πολύ ξύλο!

Αυτή είναι η γέννα που σόκαρε το διαδίκτυο. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πως όντως το έκαναν!

Αυτή είναι η γέννα που σόκαρε το διαδίκτυο! Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πως όντως το έκαναν! Κρατηθείτε είναι κάτι που δεν το έχετε συνηθίσει...

Η λάτρης των γατών και της φωτογραφίας Lucy Schultz, περιθάλπτει γατάκια και είναι εθελόντρια σε ένα τοπικό καταφύγιο το μεγαλύτερο μέρος της ζωής της. Πρόσφατα, η Lucy και ο σύντροφός της Steven αποφάσισαν να φέρουν μια νέα ζωή στην οικογένειά τους.

Έχοντας αφιερώσει μήνες για να βρουν το «ένα και μοναδικό», κατέληξαν σε ένα πορτοκαλί με λευκό αρσενικό γατάκι, ηλικίας 5 μηνών από το SoulDog Rescue στο Κολοράντο.

Όταν το έφεραν στο σπίτι ήταν τόσο χαρούμενοι, που αποφάσισαν να οργανώσουν μια φωτογράφηση. Η φωτογράφηση περιλάμβανε τη γέννα του γατιού από τη Lucy.

Το ζευγάρι, φωτογράφησαν κάθε στάδιο της παραδοσιακής γέννας, φτάνοντας μέχρι και στο «θηλασμό». Έγραψαν ακόμη και ένα κείμενο: «Την 1/10/18 καλωσορίζουμε το πρώτο γατάκι μας».

Η Lucy σχολίασε τις εικόνες. «Είναι 22 εκατοστά σε ύψος και ζυγίζει 3 κιλά. Έχει αρχίσει ήδη να τρώει στερεά φαγητά. Το όνομά του θα ανακοινωθεί. Είμαστε τόσο ερωτευμένοι».

Δείτε παρακάτω, τις φωτογραφίες αυτής της viral γέννας

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share