Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τι άλλο θα δούμε; Youtubers δημιούργησαν και πουλούν κούκλες ίδιες με το νεογέννητο μωρό τους!

Γιατί;

28 Ιουλίου 2019 13:40
Τι άλλο θα δούμε; Youtubers δημιούργησαν και πουλούν κούκλες ίδιες με το νεογέννητο μωρό τους!

Σφοδρές αντιδράσεις έχει προκαλέσει η απόφαση μίας οικογενείας Youtuber με 1,2 εκατομμύρια συνδρομητές, να... πλουτίσει, εκμεταλλευόμενη το νεογέννητο μωρό της με μία κούκλα - «σωσία» του.

Η οικογένεια Ingham έχει συνολικά τέσσερα παιδιά ηλικίας 13, 9 και 7 ενώ ο «βενιαμίν» της οικογένειας είναι μόλις τεσσάρων μηνών.

Η κούκλα μοιάζει με τον μικρό Jace όταν ήταν δύο εβδομάδων και ήδη έχουν κατασκευαστεί 250 κομμάτια. Με κάθε αγορά, ο πελάτης παίρνει μαζί μία φωτογραφία, ένα πιστοποιητικό γέννησης υπογεγραμμένο από την οικογένεια, ρούχα και πάνες…

Barbie: Εσύ το ήξερες ότι η διάσημη κούκλα έχει και... επίθετο! (Video)

Ένα μικρό ποσοστό των ακολούθων της οικογενείας ενθουσιάστηκε με την ιδέα και έσπευσε να το αποκτήσει.

«Τι υπέροχη ιδέα! Βούρκωσα όσο έβλεπα το βίντεο», έγραψε ένας χρήστη.

Ωστόσο, οι περισσότεροι είναι τρομοκρατημένοι και χαρακτήρισαν την ιδέα τους περίεργη, ανατριχιαστική και τους γονείς «ανεύθυνους».

Μας κατέστρεψε τη παιδική μας ηλικία! Ο Ποπάι έγινε κούκλα και είναι... συγκλονιστικά τρομακτικός! (photos)

Κάποια κινούμενα σχέδια θα πρέπει να παραμένουν... σχέδια και να μην γίνονται άνθρωποι.

Κι αν ο μακαρίτης Ρόμπιν Γουίλιαμς κατάφερε να μην γίνει ενοχλητικός ως ναύτης Ποπάι στην ταινία του 1980, αυτή η υπερ-ρεαλιστική φιγούρα που θα κυκλοφορήσει η Mezco μοιάζει βγαλμένη από τους χειρότερους εφιάλτες μας.

Σε κλίμακα 1:12, με υφασμάτινα ρούχα απεικονίζει τον γνωστό σε όλους ναύτη που πρωτοεμφανίστηκε ως στριπάκι στο περιοδικό Thimble Theatre το 1929. Όμως η Mezco τον φαντάζεται σαν κανονικό άνθρωπο, διατηρώντας το τεράστιο σαγόνι και τα υπερφυσικά φουσκωμένα χέρια.

Τα αξεσουάρ είναι πολλά: παλτό, εναλλακτικό κεφάλι, έξι διαφορετικές πίπες (οι 3 με καπνό), δύο επιπλέον καπέλα, επτά χέρια, πυξίδα, κυάλι και δύο κουτιά σπανάκι – ένα κλειστό, ένα ανοιγμένο.

Η φιγούρα θα κυκλοφορήσει στα τέλη του χρόνου, αλλά όποιος επιθυμεί μπορεί να την προπαραγγείλει, στην τιμή των 80 δολαρίων.

Δείτε τις φωτογραφίες:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share