Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ανατριχιαστικό: Δείτε τι τράβηξε με τη φωτογραφική του ένας πιτσιρικάς από την εκδρομή του σε ένα νεκροταφείο πολέμου! (photos)

Σοκ!

27 Ιουλίου 2019 18:56
Ανατριχιαστικό: Δείτε τι τράβηξε με τη φωτογραφική του ένας πιτσιρικάς από την εκδρομή του σε ένα νεκροταφείο πολέμου! (photos)

Σε εκδρομή που πραγματοποίησε σχολείο, σε γερμανικό νεκροταφείο πολέμου στη Γαλλία, ένα 14χρονο αγόρι από τη Βρετανία απαθανάτισε με το κινητό του τηλέφωνο μια φιγούρα που όπως λέει είναι το φάντασμα ενός Σκωτσέζου στρατιώτη.

Ο 14χρονος έφηβος Mitch Glover, από το Leamington Spa, επισκέφτηκε λόγω σχολικής εκδρομής το νεκροταφείο Neuville-St Vaast, στη βόρεια Γαλλία.Όταν έπεστρεψε απ την εκδρομή παρατήρησε στην φωτογραφία που τράβηξε, μια φιγούρα που μοιάζει με άνθρωπο που φοράει τη στολή ενός Σκωτζέζικου τάγματος.Το νεκροταφείο Neuville-St Vaast είναι το μεγαλύτερο γερμανικό νεκροταφείο στη Γαλλία, στο οποίο υπάρχουν 44.833 τάφοι.



Η 50χρονη μητέρα του Mitch, Sue, δήλωσε στην Daily Mail «Είδα ότι δεν έμοιαζε με Γερμανό στρατιώτη, τότε ένας φίλος, μου είπε ότι η φιγούρα μοιάζει να φοράει τα Σκωτζέζικα ρούχα που φορούσαν οι Highlanders Seaforth κατά το Α’ Παγκοσμίο Πολέμο. «Φαίνεται σαν κρατάει κάτι στο χέρι.Μοιάζει να είναι σε επιφυλακή κρατώντας ένα τουφέκι» δήλωσε η Βρετανίδα μητέρα του έφηβου.

Σοκ: Η φωτογραφία της νεκρής Έιμι Γουάινχαουζ που διέρρευσε στο διαδίκτυο!(photos)

Οι Seaforth Highlanders ήταν ένα ιστορικό τάγμα του Βρετανικού στρατού.Κατά τη διάρκεια του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου πήραν μέρος στη Μάχη του ποταμού Μάρνη και στη Μάχη στο ποταμό Aisne.Στα μέσα Σεπτεμβρίου του 1914, το τάγμα συμμετείχε ενεργά στη μάχη του ποταμού Aisne και υπέστησαν σοβαρές απώλειες.

Απίστευτο: Άνθρωπος - φάντασμα σώζει από βέβαιο θάνατο κοριτσάκι! (video)

Απίστευτο κι όμως αληθινό, το πως ένας άνθρωπος - φάντασμα εμφανίζεται από το πουθενά και προλαβαίνει να σώσει ένα κοριτσάκι από βέβαιο θάνατο.

Ενώ η μικρή ετοιμάζεται να διασχίσει τον δρόμο και ένα αυτοκίνητο έρχεται με αρκετή ταχύτητα προς το μέρος της, ο άνθρωπος αυτός εμφανίζεται από το... πουθενά και με αστραπιαία κίνηση σώζει τη ζωή του παιδιού!

Απίστευτο κι όμως, δείχνει, τόσο αληθινό..

Έβαλαν κάμερα στο δωμάτιο του μωρού τους γιατί το βρήκαν χτυπημένο...μετακόμισαν αμέσως μετά από αυτό που είδαν!

Την απόφαση να μετακομίσουν άμεσα πήρε ένα ζευγάρι από το Michigan μετά από αυτό που ανακάλυψαν ότι συνέβαινε στο σπίτι τους.

Όλα ξεκίνησαν όταν προσπάθησαν να εξηγήσουν πως βρέθηκε τραυματισμένο το μικρό τους κοριτσάκι. Η μικρή Lilly, μόλις ενός έτους, ξύπνησε ένα πρωί γεμάτη γρατζουνιές και μώλωπες. Αν όμως πιστεύεις στα φαντάσματα ΜΗ δεις αυτές τις φωτογραφίες!

Οι γονείς της μικρής, ο Joshua και η Heather, προσπάθησαν να βρουν μια λογική εξήγηση για το συμβάν αλλά δεν τα κατάφεραν. Έτσι, αποφάσισαν να κοιτάξουν τι είχε καταγράψει η κάμερα στο υπνοδωμάτιο της Lilly και αυτό που ήταν τουλάχιστον τρομακτικό.

Ο Joshua σοκαρίστηκε μόλις είδε το βίντεο που έδειχνε την μικρή του κόρη. «Ήταν ανατριχιαστικό. Με έπιασε ρίγη στην σπονδυλική μου στήλη. Είναι πραγματικά αυτό που είδα;», είπε χαρακτηριστικά ο πατέρας μιλώντας για την πρώτη του αντίδραση.

Η μητέρα της μικρής Lilly, Heather, έβαλε τα κλάματα, πανικοβλήθηκε και πήρε την ενός έτους κόρη τους και έτρεξε στο σπίτι της γιαγιάς της.

Η νύχτα τρόμου που έζησε η μικρή Lilly δεν ήταν η πρώτη.

Ένα βράδυ η Brough είχε ακούσει μια περίεργη ανδρική φωνή να ουρλιάζει αλλά δεν είχε δώσει σημασία.
Όταν είδαν το βίντεο από το υπνοδωμάτιο της μικρής Lilly τους κυρίευσε ο τρόμος.

Το ζευγάρι προσέλαβε μάλιστα και ειδικό για να ερευνήσει το σπίτι για τυχόν μεταφυσική δραστηριότητα.
Σαφείς απαντήσεις δεν δόθηκαν ούτε από τον ειδικό. Τα όσα κατέγραψε η κάμερα έμειναν ένα μυστήριο τρόμου.

Στο βίντεο φαινόταν μια φιγούρα να κάνει βόλτες μέσα στο δωμάτιο της ενός έτους κόρης τους.
Η μοναδική εξήγηση ήταν, σύμφωνα με το ζευγάρι, ότι η γυναίκα που έμενε στο σπίτι πριν το αγοράσουν το είχε στοιχειώσει αφού πέθανε μέσα σε αυτό.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share