Πέμπτη, 20 Φεβρουαρίου 2020

Όταν οι φίλοι σε βοηθούν στην μετακόμιση... είναι ικανοί για τα πάντα! (Video)

Πήραν το σπίτι και το πήγαν στην "νέα" διεύθυνση!

27 Ιουλίου 2019 09:05
Όταν οι φίλοι σε βοηθούν στην μετακόμιση... είναι ικανοί για τα πάντα! (Video)

Αυτό κι αν είναι περίεργο αλλά συνάμα και αστείο! Όταν έχεις καλούς φίλους και γείτονες τότε όλα είναι εφικτά σε μια μετακόμιση!

Αυτός είναι ο τρόπος της σωστής μετακόμισης. Άλλωστε αν δεν σε βοηθήσει ο γείτονάς σου όταν τον χρειάζεσαι, πότε θα το κάνει;

Το βίντεο δείχνει τους άνδρες μιας μικρής πόλης στις Φιλιππίνες να εφαρμόζουν ένα έθιμο που ξεκινά από πολύ παλιά στην χώρα και ονομάζεται "Bayanihan". Διαβάστε ακόμα μια περίεργη είδηση που δεν την χωράει ο ανθρώπινος νους!

Σύμφωνα με την παράδοση, συνήθως οι άνδρες του χωριού, βοηθούν να μεταφέρουν το σπίτι του γείτονα στη νέα τοποθεσία που έχει επιλέξει. Επίσης, θεωρούν ότι αυτή η πρακτική φέρνει καλή τύχη στον άνθρωπο που μετακομίζει, καθώς δείχνει την αγάπη όλου του χωριού που τον βοηθά.

Μετακόμισε σε καινούριο σπίτι και δεν θα πιστέψετε τι βρήκε

Είχατε ποτέ το αίσθημα ότι όταν αφήνετε το παλιό σας σπίτι, ίσως να ξεχάσατε κάτι; Αυτό συνέβη στο Σεντ Λούις όταν οι νέοι ιδιοκτήτες μετακόμισαν σε ένα σπίτι και ανακάλυψαν πως κάποιος είχε ξεχάσει ένα όμορφο σκύλο, αλυσοδεμένο στο υπόγειο.

«Μόλις αγόρασα ένα σπίτι και υπάρχει ένα pit bull αλυσοδεμένο στο υπόγειο» δήλωσε ο νέος ιδιοκτήτης στο προσωπικό της οργάνωσης αδέσποτων ζώων «Stray Rescue» στο Σεντ Λούις. «Δεν είμαι σίγουρος πόσο καιρό είναι εκεί κάτω».


Οι εθελοντές έσπευσαν αμέσως στο σημείο για να διασώσουν το εγκαταλελειμμένο κουτάβι, που φυσικά έκανε σαν τρελό από τη χαρά του. «Όταν ανοίξαμε την πόρτα του υπογείου και φώτισε το χώρο ο φακός μας, είδαμε μια ουρά να κουνιέται» δήλωσε στο The Dodo, η Νάταλι Τόμσον, η υπεύθυνη επικοινωνίας της ομάδας. «Παραλίγο να πνιγεί από την χαρά της που μας έβλεπε. Όταν την ελευθερώσαμε, δεν σταματούσε να χοροπηδάει και να μας αγκαλιάζει».


Ποιοι ήταν όμως οι άκαρδοι άνθρωποι, που επέλεξαν να αφήσουν ένα σκύλο πίσω τους, μόνο του και ανίκανο να αγωνιστεί για την επιβίωσή του; Αποδεικνύεται πως ένας καταπατητής είχε καταλάβει το ακίνητο και είχε αφήσει πίσω του ένα σωρό σκουπίδια και άλλα πράγματα, καθώς και το σκύλο. Κανείς δεν ξέρει ποιος ήταν αυτός ούτε γιατί επέλεξε να αφήσει πιω του ένα τόσο πολύτιμο κουτάβι.

Το pit bull πάντως πήρε το όνομα «Jumping Bean» από την χαρά του στη διάσωσή του. Για ένα σκύλο που έχει περάσει τόσο μεγάλη τραυματική εμπειρία από την εγκατάλειψή του, ο Jumping Bean είναι πολΎ χαρούμενος. « Η προσωπικότητά του είναι αξιολάτρευτη» δήλωσε η Τόμσον. «Αγαπά όλους όσους συναντά και λαχταρά την προσοχή. Θέλει να είναι σίγουρος πως δεν τον αγνοεί κανείς. Είναι ένα πολύ στοργικό κουτάβι και πολύ χαρούμενο όλη την ημέρα».

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share