Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Νοσοκόμα πάει να καθαρίσει νεογέννητο κοριτσάκι, αλλά δεν πιστεύει στα μάτια της όταν το μωρό ξεκινάει να «τρέχει»! (Video)

Μια εμπειρία που θα της μείνει αξέχαστη!

26 Ιουλίου 2019 21:55
Νοσοκόμα πάει να καθαρίσει νεογέννητο κοριτσάκι, αλλά δεν πιστεύει στα μάτια της όταν το μωρό ξεκινάει να «τρέχει»! (Video)

Νοσοκόμα πάει να καθαρίσει νεογέννητο κοριτσάκι, αλλά δεν πιστεύει στα μάτια της όταν το μωρό ξεκινάει να «τρέχει»! Μια εμπειρία που θα της μείνει αξέχαστη!

Μετά την τραυματική εμπειρία ενός τοκετού, δεν υπάρχει τίποτα πιο χαλαρωτικό για ένα νεογέννητο μωράκι από το να κοιμηθεί γλυκά στην αγκαλιά της μαμάς του.

Από ό,τι φαίνεται όμως, αυτό δεν θα μπορούσε να ισχύει για τούτο εδώ το ανυπόμονο μωράκι που με το που άνοιξε τα ματάκια της στον νέο κόσμο, αποφάσισε να ξεκινήσει το ταξίδι της για την κατάκτησή του…περπατώντας!

Το βίντεο όπου καταγράφηκε το περιστατικό μας έρχεται από τη Βραζιλία. Η μαία, μόλις πήρε στα χέρια της το νεογέννητο κοριτσάκι, συνειδητοποίησε ότι αυτό προσπαθούσε να το σκάσει περπατώντας όσο εκείνη πάλευε να το καθαρίσει, όπως διηγήθηκε σοκαρισμένη στα Πορτογαλικά…

Πάνω από 100.000.000 κόσμος έχει δει το βίντεο και δεν πιστεύει στα μάτια του! Παρόλα αυτά η παιδίατρος Megan Heere εξηγεί πως δεν πρόκειται για σπάνιο φαινόμενο.

Τα βρέφη γεννιούνται με ένα αριθμό πρώιμων αντανακλαστικών κι ανάμεσα σε αυτά είναι ακόμα και το περπάτημα, αν κάποιος τα βάλει να σταθούν σε στερεή επιφάνεια. Πρόκειται για μια ικανότητα που μπορεί μάλιστα να κρατήσει περίπου δυο μήνες.

Βέβαια, αν δείτε το βίντεο και είστε έτοιμοι να γίνεται γονιοί, δεν θα μπορούσατε παρά να ανησυχήσετε κι εσείς μήπως το μωράκι σας αποφασίσει να το σκάσει τόσο νωρίς… και τόσο αποφασιστικά όσο αυτή η νεογέννητη πιτσιρίκα!

Έβαλε κρυφή κάμερα την ώρα που το μωράκι της κοιμόταν, αυτό που κατέγραψε θα σας κόψει την ανάσα!

Όταν η κόρη μου ήταν μωρό, μετρούσα τα λεπτά μέχρι να έρθει εκείνη η στιγμή που για μιάμιση ώρα θα μπορούσα να κάνω ότι ήθελα! Να βάλω πλυντήριο, να κοιμηθώ ή να δω την αγαπημένη μου εκπομπή στην τηλεόραση. Επίσης αν δείτε πώς είναι σήμερα το μωρό γίγαντας που έγινε θέμα στις ειδήσεις το 1983!

Αλλά αυτή εδώ η μαμά χρησιμοποίησε αυτόν τον πολύτιμο χρόνο για να κάνει κάτι τελείως εντυπωσιακό.

Ενώ η κόρη της κοιμόταν, η Αντέλ Ένερσεν την οραματιζόταν μέσα σε υπέροχα ονειρικά τοπία που μετά τους έδινε ζωή με ύφασμα και έβγαζε αυτές τις καταπληκτικές φωτογραφίες.


Αυτή η ταλαντούχα μαμά, μπλόγκερ συγγραφέας και εικονογράφος ζει στο Ελσίνκι της Φιλανδίας. Της αρέσει να γράφει και να βρίσκει νέες ιδέες. Η έμπνευση της καινούριας της ιδέας ήρθε μια μέρα ενώ έπλενε τα ρούχα!

Η κόρη της, Μίλα, ήταν μόλις δυο εβδομάδων όταν αναρωτήθηκε τι άραγε να βλέπει στον ύπνο της. Αυτό ήταν η αρχή για να γίνουν αυτές οι καταπληκτικές φωτογραφίες που τελικά εκδόθηκαν σε δυο όμορφα βιβλία , ‘Οταν το μωρό μου ονειρεύεται’ και ‘Οταν το μωρό μου ονειρεύεται παραμύθια’


Δείτε το βίντεο για να χαμογελάσετε!

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share