Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Θερινό σινεμά κλείνει για... καλοκαιρινές διακοπές και ανοίγει ξανά 22 Αυγούστου!

Κάπου στην... Καρδίτσα!

25 Ιουλίου 2019 11:59
Θερινό σινεμά κλείνει για... καλοκαιρινές διακοπές και ανοίγει ξανά 22 Αυγούστου!

Όσοι επισκεφτούν την Καρδίτσα για τις διακοπές τους, μάλλον δεν θα μπορέσουν να απολαύσουν κάποια ταινία στον θερινό κινηματογράφο της πόλης.

Μία από τις απολαύσεις του καλοκαιριού, εκτός από την θάλασσα, είναι και οι θερινοί κινηματογράφοι...

Όσοι όμως επισκεφτούν την Καρδίτσα, δεν θα έχουν την ευκαιρία να δουν κάποια ταινία υπό το φως του φεγγαριού.

Και αυτό γιατί ο θερινός κινηματογράφος της πόλης θα είναι κλειστός λόγω καλοκαιρινών διακοπών για ένα μήνα, μέχρι τις 22/8.

Και να σκεφτεί κανείς, πως άνοιξε τις πόρτες του στα μέσα Ιουνίου.

Την είδηση έκαναν γνωστή τοπικά ΜΜΕ, μεταφέροντας τις ευχές των υπεύθυνων που ανανέωσαν το ραντεβού τους για τα τέλη Αυγούστου.

Καρδίτσα: Έκλεψαν 6,5 τόνους πετρέλαιο!

Δώδεκα ημέρες κράτησε η δράση ενός «ντουέτου» στους Σοφάδες Καρδίτσας, αλλά η λεία τους από τις κλοπές που διέπραξαν από τις 24 Μαΐου ως την περασμένη Τετάρτη ήταν ιδιαίτερα πλούσια. Μάλιστα, είχαν αντλήσει συνολικά 6,5 τόνους πετρελαίου από τα επτά σπίτια που είχαν «χτυπήσει», ενώ σε ένα ακόμη δεν κατάφεραν να εισβάλουν!

Εκτός από τα καύσιμα, οι δυο Έλληνες -ένας 40χρονος και ένας 33χρονος- είχαν κλέψει ακόμη ένα μοτοποδήλατο, τρεις μπαταρίες, ένα ραδιοκασετόφωνο και ένα πιεστικό μηχάνημα. Οι διαρρήξεις εξιχνιάστηκαν από τους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος και οι δράστες συνελήφθησαν. Σε σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές τετελεσμένες και σε απόπειρα και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας.

Καρδίτσα: Πίσω από τις έξι διαρρήξεις κρυβόντουσαν δυο αδέρφια!

Από τις 22 Μαρτίου ως τώρα που συνελήφθησαν από αστυνομικούς του τμήματος Μουζακίου, είχαν διαρρήξει έξι σπίτια στην ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας δυο νεαροί Έλληνες αδελφοί, ένας 19χρονος και ένας 18χρονος.

Έκλεβαν τρόφιμα, ποτά και ρούχα, ενώ στο σπίτι τους κατασχέθηκαν δύο κυνηγετικά όπλα με 13 φυσίγγια και ένα κυνηγετικό μαχαίρι.

Ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Καρδίτσας τους άσκησε δίωξη για κλοπές και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Τρεις μήνες μετά την διάρρηξη στο σπίτι ενός 66χρονου στη Σάμο από το οποίο είχαν κάνει φτερά διάφορα αντικείμενα συνολικής αξίας 500 ευρώ, ταυτοποιήθηκαν ως δράστες τρεις νεαροί μετανάστες από τους οποίους δυο είναι ανήλικοι 17 χρόνων και ένας 27χρονος. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σάμου.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Σπείρα που έσπειρε το τρόμο σε νότια και βόρεια προάστια συνελήφθη!

Σέρρες: Κλοπές αξίας άνω των 80.000 ευρώ από σπείρα ανηλίκων!

Για περισσότερες ειδήσεις του AthensMagazine.gr για την Ελλάδα και τον κόσμο δείτε εδώ!

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share