Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αγενής κυρία κοροϊδεύει τις κρεατοελιές ενός 8χρονου αγοριού!

Η αντίδραση της μητέρας απίστευτη!

24 Ιουλίου 2019 16:38
Αγενής κυρία κοροϊδεύει τις κρεατοελιές ενός 8χρονου αγοριού!

Ο Erez Gaon γεννήθηκε με συγγενή μελανοκυτταρικό σπίλο, μία σπάνια ασθένεια κατά την οποία ο οργανισμός παράγει υπερβολική ποσότητα μελανίνης.

Όταν γεννήθηκε, οι γιατροί ανησύχησαν τόσο πολύ για την αντίδραση της μητέρας του, της Ruthi, που τον τύλιξαν με κουβέρτες για να καλύψουν το σώμα του. Δείτε σε ποιά χώρα τα παιδιά μεγαλώνουν χωρίς γονείς!

Όταν τελικά η Ruthi είδε το δέρμα του γιου της, συνειδητοποίησε ότι ήταν γεμάτο με ελιές και στην πλάτη του είχε μία μεγάλη κρεατοελιά.

Εξαιτίας της εμφάνισής του, το μικρό αγόρι, που τώρα είναι 8 ετών και πηγαίνει στην Τρίτη τάξη, έχει πλέον συνηθίσει τα επίμονα βλέμματα και τα κακοπροαίρετα σχόλια.

Πρόσφατα, ένα μικρό κορίτσι τον κοίταξε έξω, σε δημόσιο χώρο και άρχισε να γελάει εις βάρος του. Ακόμη και η μητέρα του κοριτσιού άρχισε να γελάει.
Αργότερα την ίδια μέρα, η Ruthi ζήτησε από τον Erez να της ζωγραφίσει και εκείνης ελιές στο πρόσωπό της.

Όταν κοίταξε στο προφίλ της, στο Facebook, δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια της.
Οκτώ χρόνια πριν, η Ruthi και ο σύζυγός της, ο Yoav, έφεραν στον κόσμο το τρίτο τους παιδί, όμως οι γιατροί παραξενεύτηκαν με την εμφάνισή του.

Τον τύλιξαν για να καλύψουν το σώμα του, έτσι ώστε η Ruthi να μπορεί να δει μόνο το πρόσωπό του.

Όταν οι δύο γονείς είδαν το σώμα του γιου τους, συνειδητοποίησαν ότι ήταν γεμάτο με ελιές και στην πλάτη του είχε μία μεγάλη κρεατοελιά.

Εκτός από τη σκολίωση από την οποία πάσχει, ο Erez έχει και εσωτερικές κρεατοελιές στη σπονδυλική στήλη και τον εγκέφαλο. Αυτό του δημιουργεί συχνά επιληπτικές κρίσεις.

Έπειτα από αρκετές χειρουργικές επεμβάσεις και μία περίοδο ανάρρωσης, το αγόρι άρχισε να τα βρίσκει με τον εαυτό του.

Η Ruthi δεν έδινε καμία απολύτως σημασία στα συνεχή και επίμονα βλέμματα και τον έβγαζε με περηφάνια έξω, σε δημόσιους χώρους.

«Ήταν σημαντικό για μένα να δώσω μία απάντηση στα ερωτήματα του κόσμου και να αποδείξω στα άλλα παιδιά πως η ασθένεια αυτή δεν είναι μολυσματική», ανέφερε.

Σήμερα, ο Erez είναι ένα αγόρι γεμάτο ενέργεια, που πηγαίνει στην Τρίτη τάξη σε ένα ειδικό σχολείο. Μία φορά την εβδομάδα, η Ruthi τον πηγαίνει στο δημόσιο σχολείο για να συναναστρέφεται κοινωνικά με τα άλλα παιδιά.

Ο Erez είναι πολύ κοινωνικός και του αρέσει να συναναστρέφεται με τους άλλους.

Όμως, παρόλο που ο Erez άρχισε να αποδέχεται περισσότερο τον εαυτό του, η οικογένεια έχασε αρκετούς φίλους.

Η Ruthi και ο Yoav συνειδητοποίησαν πως οι «φίλοι» τους ντρέπονταν να συναναστρέφονται μαζί τους.

Τώρα που ο Erez είναι 8 χρονών, συνειδητοποιεί πότε πέφτει θύμα μπούλιγκ.

Πρόσφατα, ένα μικρό κορίτσι τον κοίταξε και άρχισε να γελάει, μιλώντας γι’ αυτόν στη μητέρα της και σχολιάζοντάς τον με κακία.

Η μητέρα της άρχισε να γελάει κι εκείνη.

Η Ruthi οδήγησε τον Erez στο σπίτι και τον διαβεβαίωσε πως, ανεξάρτητα από τα σχόλια των άλλων, γι’ αυτήν θα είναι πάντα το όμορφό της το αγόρι.

Στη συνέχεια, ζήτησε από τον Erez να της ζωγραφίσει ελιές στο πρόσωπό της για να μοιάζει μαζί του. Ανέβασαν λίγες shelfie και στο Facebook.

Η Ruthie σοκαρίστηκε όταν ανακάλυψε πως οι δημοσιεύσεις της είχαν διαδοθεί σε όλη τη χώρα.

Άνθρωποι από όλο τον κόσμο άρχισαν να της στέλνουν προσωπικά μηνύματα για υποστήριξη.

Άτομα που δεν τα γνώριζε άρχισαν να κοινοποιούν φωτογραφίες με ελιές ζωγραφισμένες στο πρόσωπό τους.

Η Ruthi και ο Yoav ευελπιστούν πως η ιστορία του Erez θα αποτελέσει ένα ισχυρό μήνυμα που θα θυμίζει σε όλους μας να είμαστε ευγενικοί με τους άλλους, παρά τις διαφορές μας.

Το κόλπο μιας μάνας για να καθαρίζουν τα παιδιά της το σπίτι, δεν είχε το τέλος που υπολόγιζε!

ίναι σύνηθες οι γονείς να ανταλλάσσουν ιστορίες σχετικά με τις ιδιορρυθμίες, τα ορόσημα και τις συμπεριφορές των παιδιών τους ως ένα τρόπο να διακωμωδούν καταστάσεις. Ένα κοινό πράγμα είναι η καθαριότητα του σπιτιού.

Πόσες φορές έχουν μαζευτεί σωροί άπλυτων ρούχων για μια εβδομάδα; Ποια από τα παιδιά σας δεν φαίνεται να θυμάται ποτέ να έχει βγάλει ποτέ τα σκουπίδια; Και γιατί όλοι προσπερνούν ψίχουλα στο πάτωμα, στο πάγκο ή στο τραπέζι σαν να είναι αόρατα;

Η μαμά Miranda Crimbring θέλησε να απαντήσει σε αυτές τις ερωτήσεις κάνοντας ένα μικρό πείραμα στο σπίτι της. Η απάντηση; Είναι πραγματικά αόρατα! Η Crimbring σκέφτηκε έναν πανέξυπνο τρόπο να δοκιμάσει την προθυμία των παιδιών της να κάνουν κάποια δουλειά στο σπίτι.

Κόλλησε με ταινία ένα διπλωμένο χαρτονόμισμα 5 δολαρίων κάτω από ένα μικρό κομμάτι σκουπιδιού – ένα κομμάτι χαρτί – και το έβαλε στη μέση του δαπέδου στο μπάνιο. Σκέφτηκε ότι κάποιος τελικά θα το σήκωνε να το πετάξει και θα ήταν ο τυχερός νικητής, απλά περίμενε. Δύο ημέρες αργότερα, το χαρτί ήταν ακόμα στο πάτωμα.

Μοιράστηκε μια ανάρτηση με φίλους στο Facebook σχετικά με το πείραμά της:

«Έχουμε μόλις ξεπεράσει το 48ωρο της πρόκλησης «ποιος θα πάρει το τυχαίο κομμάτι χαρτί που ΞΕΡΟΥΝ ότι δεν πρέπει να υπάρχει εκεί». Ούτε τα παιδιά, ούτε καν ο σύζυγος δεν σήκωσε το χαρτάκι. Όλοι μπαινοβγαίνουν στο μπάνιο, χωρίς να δίνουν καμία σημασία.»

Αν δείτε κάτω από τον υαλοκαθαριστήρα λεφτά μην πλησιάσετε ποτέ το όχημα σας!

Η οικογένειά της δεν είχε ιδέα ότι όλο αυτό καταγραφόταν στα κοινωνικά μέσα με τα hashtags «#justdotheright» και «#easymoney.» Το πρωί της 3ης ημέρας, το χαρτί ήταν ακόμα πεταμένο αλλά υπήρχε δίπλα και ένα οδοντικό νήμα και χαρτί υγείας. Το χαρτάκι είχε μετακινηθεί λίγο. Η Crimbring υπέθεσε ότι κάποιος το κούνησε με το πόδι του.

Μέχρι εκείνο το βράδυ, κανείς δεν το πήρε:

Η δημοσίευση της Crimbring έγινε viral με πολλούς γονείς όσον αφορά το δίλημμα των αόρατων σκουπιδιών. Καθώς οι χρήστες του Facebook γελούσαν και περίμεναν την έκβαση αυτής της πρόκλησης #easymoney, έβαλε μέσα στο κόλπο τελικά και τον σύζυγό της. Έχετε υπόψη ότι ούτε εκείνος το μάζεψε.

Αφού του είπε για το κόλπο της, ο ίδιος είπε: «Πω ρε φίλε, το ήξερα ότι έπρεπε να μαζέψω! Αλλά να ξέρεις αγάπη μου το άφησα επίτηδες επειδή ήξερα ότι ήθελες να δώσεις ένα μάθημα στα παιδιά.» Σίγουρα…

Τέλος, μέρες αργότερα, ένα από τα παιδιά το βρήκε τυχαία. Η Crimbring δημοσίευσε αυτήν την ενημέρωση:

«Κάποιος σήκωσε το χαρτάκι!! Η κόρη μου πέταξε τα βρώμικα ρούχα της πάνω του, πριν μπει στη μπανιέρα .. όταν πήγε να τα σηκώσει αργότερα, το χαρτάκι αναποδογύρισε και έπεσε στο πάτωμα. Εκείνη με έκπληξη φώναζε ότι βρήκε 5 δολάρια!

Το απογοητευτικό στην ιστορία … Αφού ξεκόλλησε το χαρτονόμισμα από το χαρτί, άφησε το χαρτάκι πάνω στο πάγκο .. «

Ο έφηβος γιος της ισχυρίστηκε ότι δεν είδε ποτέ το χαρτί. Έκαναν μια οικογενειακή συζήτηση για το σκοπό της πρόκλησης που σκέφτηκε η μαμά και η Crimbring συμπέρανε ότι μόνο ο χρόνος θα δείξει αν αλλάξουν τα πράγματα. Ίσως τώρα θα είναι σε επιφυλακή για χρήματα κρυμμένα στο σπίτι!

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share