Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Κολεξιόν για νεκρούς από οίκο μόδας - Με στυλ στον “άλλο κόσμο”!

Ανατριχιαστικό!

24 Ιουλίου 2019 14:15
Κολεξιόν για νεκρούς από οίκο μόδας - Με στυλ στον “άλλο κόσμο”!

Ο γνωστός οίκος μόδας Lyst λάνσαρε μια διαφορετική κολλεξιόν για όσους θέλουν να.. “φύγουν” με στυλ!

Η σοκαριστική κολλεξιόν του οίκου μόδας Lyst ονομάζεται “Over My Dead Body” και απευθύνεται σε συγγενείς νεκρών που θέλουν ένα κομψό ντύσιμο για την τελευταία τους κατοικία. Δείτε όμως και τα φέρετρα με γκλίντερ!

Οι φωτογραφίες της κολλεξιόν προκαλούν σοκ, η ιδέα του συγκεκριμένου οίκου μόδας στην Αγγλία δεν φαίνεται ωστόσο να μην στηρίζεται πουθενά,περίπου το 85% των Άγγλων έχουν μπει στη διαδικασία να σκεφτούν τι θα βάλουν, στο τελευταίο ταξίδι τους!

Ανατριχιαστικό: Τι συνεχίζει να... "ζει" πάνω στον άνθρωπο και μετά τον θάνατο!

Φήμη ή πραγματικότητα; Ο κινηματογράφος και η λογοτεχνία το έχουν κάνει εικόνα, οι μεγαλύτεροι σε ηλικία, έχουν ιστορίες να πουν γύρω από το τι γίνεται στο κορμί μας μετά το θάνατο.

Συγκεκριμένα για τα μαλλιά και τα νύχια μας που έχει επικρατήσει ανά τους αιώνες ότι αυτά συνεχίζουν να μεγαλώνουν, ακόμα και μετά το θάνατό μας.

Παρά τη γενικευμένη πεποίθηση, πρόκειται για λανθασμένη διαπίστωση. Όντως, μετά το θάνατό μας, τα μαλλιά και τα νύχια μας φαίνονται μεγαλύτερα, αλλά όχι επειδή μεγάλωσαν. Επειδή το υπόλοιπο κορμί που έχει δέρμα, αφυδατώνεται με αποτέλεσμα να χάνει σε όγκο και μέγεθος.

Όταν η καρδιά σταματήσει και το αίμα παγώσει, το οξυγόνο κόβεται από τον εγκέφαλο. Και χωρίς γλυκόζη να παράγεται και να κυκλοφορεί στο αίμα, τα κύτταρα αρχίζουν να πεθαίνουν, με διαφορετικούς ρυθμούς το κάθε είδος.

Οι νευρώνες, για παράδειγμα, πεθαίνουν μέσα σε 3-7 λεπτά. Καμιά ορμόνη λοιπόν ή άλλο ενεργειακό συστατικό δεν απομένει ώστε να κάνει νύχια και μαλλιά να συνεχίσουν να μεγαλώνουν.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share