Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Βρίσκεται υπό κράτηση: Συνελήφθη «μαφιόζος» παπαγάλος αλλά κρατάει το ράμφος του κλειστό

Απίστευτη ιστορία...

23 Ιουλίου 2019 18:34
Βρίσκεται υπό κράτηση: Συνελήφθη «μαφιόζος» παπαγάλος αλλά κρατάει το ράμφος του κλειστό

Υπό κράτηση βρίσκεται ένας παπαγάλος στη Βραζιλία, καθώς θεωρείται συνεργός εμπόρων ναρκωτικών.

Το πτηνό είχε εκπαιδευτεί να ειδοποιεί τους εγκληματίες σε κάθε αστυνομική έφοδο φωνάζοντας «Μαμά, η αστυνομία».

Ο παπαγάλος κατασχέθηκε τη Δευτέρα το απόγευμα όταν οι αξιωματικοί έκαναν έρευνα σε σημείο που ένα ζευγάρι πωλούσε ναρκωτικά. Μόλις είδε τους ενστόλους άρχισε να ουρλιάζει.

Ενας Βραζιλιάνος δημοσιογράφος που ήρθε αντιμέτωπος με τον φυλακισμένο παπαγάλο την Τρίτη τον περιέγραψε ως ένα «σούπερ υπάκουο» πλάσμα – αν και έχει κρατήσει το ράμφος του καλά κλειστό αφότου «συνελήφθη».

«Μέχρι στιγμής δεν έχει βγάλει άχνα… Είναι εντελώς σιωπηλός» δήλωσε ο δημοσιογράφος.

Παπαγάλος γίνεται viral με τις χορευτικές του ικανότητες! (Video)

Ο Αλεξάντερ Κλάρκ, ένας τοπικός κτηνίατρος, επιβεβαίωσε ότι ο παπαγάλος δεν συνεργάζεται.«Πολλοί αστυνομικοί έχουν έρθει και δεν λέει τίποτα» τόνισε.

Το μαφιόζικο πουλί θα παραδοθεί τελικά σε έναν τοπικό ζωολογικό κήπο όπου θα περάσει τρεις μήνες μέχρι να μάθει να πετάει πριν απελευθερωθεί.

Το πουλί συνδέεται με έναν αυξανόμενο κατάλογο ζώων που εμπλέκονται στο εμπόριο ναρκωτικών της Βραζιλίας, αν και τα περισσότερα ήταν ερπετά.

Το 2008, η αστυνομία κατέσχεσε δύο μικρούς αλιγάτορες κατά τη διάρκεια μιας επιχείρησης σε φαβέλα στο δυτικό Ρίο ντε Τζανέιρο, τους οποίους κάποιοι γκάνγκστερς τάισαν με τις σορούς των δολοφονημένων αντιπάλων τους.

Ωστόσο, ο πατέρας ενός από τους κατηγορούμενους γκάνγκστερ απέρριψε τις κατηγορίες αυτές, υποστηρίζοντας ότι η συμμορία του γιου του είχε προσπαθήσει αλλά ο αλιγάτορας αρνήθηκε να φάει το πτώμα.

Επικό: Παπαγάλος έβρισε πυροσβέστες που πήγαν να τον σώσουν! (video)

Η Τζέσι είναι ένας πανέμορφος παπαγάλος Μακάου, ο οποίος ζει στο Λονδίνο και μάλιστα έχει και ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό: Είναι πολύγλωσσος, αφού εκτός από αγγλικά, μιλάει άπταιστα ελληνικά και τούρκικα.

Προ ημερών, η άταχτη Τζέσι εγκλωβίστηκε σε μία στέγη και ο ιδιοκτήτης του κάλεσε την Πυροσβεστική για να την βοηθήσουν να κατέβει από εκεί.

Όμως η Τζέσι φάνηκε μάλλον να ενοχλείται από τους διασώστες, αφού στη θέα και μόνο του πυροσβέστη που ανέβηκε στη στέγη για να την σώσει, οι πρώτες του κουβέντες ήταν κάθε άλλο παρά ευγενικές. Όχι μόνο αρνήθηκε να κατέβει και να συνεργαστεί αλλά τους είπε "άντε @@@......".

Εμβρόντητοι οι πυροσβέστες της απάντησαν πως αν ήταν πιο ευγενική, ίσως να ήταν πιο εύκολη η αποστολή τους. Όπως για παράδειγμα αν τους έλεγε ότι τους αγαπά. Αυτή τη φορά η Τζέσι τους έκανε το χατίρι επαναλαμβάνοντας τη φράση. Αστραπιαία όμως άλλαξε πάλι γνώμη, τους έβρισε ξανά και πήγε πιο πέρα...

Μάταια, οι πυροσβέστες που είχαν μάθει ότι η Τζέσι μιλάει ελληνικά και τουρκικά, προσπάθησαν να την προσελκύσουν μιλώντας της με ελληνικές και τουρκικές λέξεις.

Η επιχείρηση έληξε επιτυχώς μετά από αρκετή ώρα και μόνο αφού σταμάτησε τα νάζια και τα πείσματα ο πανέμορφος παπαγάλος.

Σύμφωνα μάλιστα με τον ιδιοκτήτη του, ξέρει επίσης να... βρίζει τόσο στα ελληνικά όσο και στα τουρκικά, αλλά επέλεξε να το κάνει στην αγγλική!

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share