Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Μετά από 20 πλαστικές, πιστεύει πως έχει το τέλειο σώμα! Μόλις δείτε όλη τη φωτογραφία, θα μείνετε άφωνοι

Απίστευτο...

22 Ιουλίου 2019 16:55
Μετά από 20 πλαστικές, πιστεύει πως έχει το τέλειο σώμα! Μόλις δείτε όλη τη φωτογραφία, θα μείνετε άφωνοι

Το μοντέλο Aleira Avendano ισχυρίζεται ότι το σώμα της είναι σχεδόν τέλειο. Και το μόνο που χρειάστηκε να κάνει είναι να φοράει μία ειδική ζώνη αδυνατίσματος 23 ώρες τη μέρα και να υπομείνει αρκετές πλαστικές επεμβάσεις.

Αλλά δεν πιστεύει ότι οι πλαστικές επεμβάσεις είναι κάτι κακό, αντιθέτως. Πιστεύει πως κάθε γυναίκα θα έπρεπε να κάνει πλαστικές επεμβάσεις για να γίνει πραγματικά όμορφη.

Να σας θυμίσουμε την οικογενειακή ιστορία του 17χρονου μοντέλου!

Έχει βγάλει ελάχιστα τη ζώνη αδυνατίσματος τα τελευταία 6 χρόνια και πλέον το θεωρεί δεύτερο δέρμα της. Συνεχίζει να τη φοράει, παρά τις προειδοποιήσεις των γιατρών ότι μπορεί να κάνει κακό στην υγεία της έτσι.

«Μου αρέσει η αίσθηση της πίεσης και τη βγάζω μόνο για μια ώρα για να ξεκουραστώ και να πλυθώ,»λέει η Avendano.

Το μοντέλο λατρεύει που την κοιτούν οι άντρες στο δρόμο. Δεν μπορούν να πιστέψουν ότι το ‘τέλειο’ της σώμα είναι πραγματικό.

Λόγω του ‘βελτιωμένου’ σώματός της, κάποιοι της λένε ότι είναι άντρας, εξωγήινος ή ότι δεν έχει καθόλου πλευρά.

Έτσι ήταν πριν της επεμβάσεις…

Αρχικά παραδέχεται πως η ζώνη ήταν δύσκολη να τη φορέσει. Αλλά μετά από λίγο καιρό, το δέρμα της το συνήθισε. Εκτός από τη ζώνη ακολουθεί συγκεκριμένη διατροφή για να διατηρεί το σώμα της.

Μέχρι τώρα το μοντέλο έχει κάνει πάνω από 20 πλαστικές επεμβάσεις. Έχει αφαιρέσει ακόμα και τα δόντια της και έβαλε τεχνητή οδοντοστοιχία για το τέλειο χαμόγελο. Εσάς πώς σας φαίνεται;

Ξόδεψε 30.000 δολάρια για να γίνει σαν τον Michael Jackson και σήμερα είναι κάπως… Έτσι!

Τι λέτε, τα κατάφερε;

Ένας 22χρονος Aργεντίνος, ονόματι Leo Blanko, ξόδεψε πάνω από 30.000 δολάρια σε αισθητικές επεμβάσεις σε μια προσπάθεια να μεταμορφωθεί σε είδωλό του, τον Michael Jackson.

Ο Leo, από το Μπουένος Άιρες, έχει βάλει σκοπό να γίνει ο καλύτερος μίμος του Michael Jackson, και για αυτό το λόγο έχει υποβληθεί σε περισσότερες από 11 πλαστικές επεμβάσεις.

Ο Leo είχε εμμονή με τον τραγουδιστή από παιδί και αποφάσισε από τότε ότι ήθελε να μοιάσει με τον ήρωά του. Παρόλ’αυτά, 11 πλαστικές χειρουργικές επεμβάσεις αργότερα, ο 22χρονος παραδέχεται ότι δεν είναι ακόμα ικανοποιημένος με την εμφάνισή του.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share