Κυριακή, 15 Δεκεμβρίου 2019

Η γυναίκα του έκανε έρωτα με νάνο στρίπερ στο μπάτσελορ πάρτι της. Μήνες μετά παθαίνει το σοκ της ζωής του!

Εσείς πως θα αντιδρούσατε;

22 Ιουλίου 2019 14:48
Η γυναίκα του έκανε έρωτα με νάνο στρίπερ στο μπάτσελορ πάρτι της. Μήνες μετά παθαίνει το σοκ της ζωής του!

Αφού η νέα του γυναίκα γέννησε ένα μωρό με νανισμό, ο Ισπανός άντρας της σοκαρίστηκε όταν έμαθε πως η νύφη του είχε ερωτικές επαφές με έναν νάνο στρίπερ στο μπάτσελορ πάρτυ της.

“Ούτε οι πιο κοντινές της φίλες δεν ήξεραν πως είχε κάνει σεξ με τον νάνο αλλά μόλις είχε τον γιο της στα χέρια της, λύγισε και ομολόγησε τα πάντα,” είπε ο άντρας της σε μία συνέντευξη.

Πρόσθεσε: “Όπως φαντάζεστε κανείς δεν κοιμάται με έναν στρίπερ και μετά το λέει παντού.”

undefined

Η γυναίκα δεν είχε επιλογή από το να εξομολογηθεί το μυστικό της όταν είδε πως το μωρό της γεννήθηκε νάνος. Δεν είναι ξεκάθαρο ποια ήταν η αντίδραση του άντρα της όταν έμαθε την αλήθεια.

Πολλοί στα social media εξέφρασαν την οργή τους για την συμπεριφορά της γυναίκας.

Άλλοι πάλι ήταν πιο συμπονετικοί.

“Μπορεί να μην ήξερε ποιος ήταν ο πατέρας και να ήλπιζε πως ήταν ο άντρας της.”

Ο νανισμός επηρεάζει πάνω από 650,000 ανθρώπους σε όλο τον κόσμο και είναι μία κατάσταση που συχνά στιγματίζεται.

"Φτου σου μην σε ματιάσω!" Αλήθεια γιατί "φτύνουμε;"

Δεν είναι λίγες οι φορές που όταν μας κάνουν μία φιλοφρόνηση τους καλούμε να μας «φτύσουν», για να μη μας ματιάσουν. Τι ακριβώς σημαίνει αυτή η κίνηση; Πως προέκυψε το να «φτύνουμε» κάποιον για να μην τον ματιάσουμε;

Καταρχάς, θα πρέπει να πούμε ότι η Εκκλησία δέχεται τη βασκανία, δηλαδή την επέμβαση του πονηρού πνεύματος και τη θεωρεί έργο του διαβόλου, η οποία, μάλιστα, σχετίζεται κυρίως με το φθόνο και τη ζήλεια.

Τι είναι το ξεμάτιασμα - Ποια η θαυματουργή προσευχή του;

Γι’ αυτό και η ευχή για τη βασκανία, διαβάζεται μόνο από Ιερέα, λέει μεταξύ άλλων: …απόστησον πάσαν διαβολικήν ενέργειαν, πάσαν σατανικήν έφοδο και πάσα επιβουλήν, περιέργειαν τε πονηράν και βλάβην και οφθαλμών βασκανίαν τω φθονερών ανθρώπων απο του δούλου σου ( όνομα ) και η υπο ωραιότητος ή ανδρείας ή ευτυχίας ή ζήλου ή και φθόνου βασκανίας συνέβη,…

undefined

Το φτύσιμο «να μη βασκαθείς» που συνηθίζεται από κάποιους ανθρώπους έχει ένα μυστικό νόημα.Επειδή έχει καθιερωθεί όμως, δυστυχώς περνάει απαρατήρητο…

κείνος που φτύνει, ασχημίζει, ρυπαίνει και βρωμίζει θα λέγαμε, την εικόνα τού Θεού που εμπεριέχεται σε κάθε συνάνθρωπό μας. Το φτύσιμο, από μόνο του, είναι μία πράξη αποδοκιμασίας στην καθημερινή μας ζωή.

Ο εμπτυσμός, που γίνεται συμβολικά στις εξορκιστικές ευχές του βαπτίσματος από τον ανάδοχο (νονό) υπέρ του βαπτιζομένου, συμβολίζει την απομάκρυνσή μας από τα έργα του διαβόλου και την σύνταξή μας με τον Χριστό.

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share