Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Για 21 χρόνια δεν είχε κάνει ποτέ έρωτα στην ζωή της. Μόλις παντρεύτηκε όμως, ούτε ο άντρας της δεν περίμενε αυτό που έγινε την πρώτη νύχτα!

Απίστευτο!

22 Ιουλίου 2019 11:40
Για 21 χρόνια δεν είχε κάνει ποτέ έρωτα στην ζωή της. Μόλις παντρεύτηκε όμως, ούτε ο άντρας της δεν περίμενε αυτό που έγινε την πρώτη νύχτα!

Μια 21χρονη νεόνυμφη αποκάλυψε γιατί ήθελε να κάνει σεξ με τον άντρα της μετά το γάμο, ενώ μοιράστηκε τα μυστικά της για το πώς οι δυο τους απέφυγαν να ενδώσουν στον πειρασμό κατά τη διάρκεια της πενταετούς σχέσης τους.

Η bloger Milena Ciciotti, από το Michigan, θέλησε να μοιραστεί την εμπειρία της και να προσφέρει συμβουλές σε άλλες νέες κοπέλες που περιμένουν μέχρι το γάμο για να χάσουν την παρθενία τους.

Αποκαλύπτοντας γιατί αποφάσισε να περιμένει, η Milena δήλωσε ότι όταν ήταν στο γυμνάσιο και γύρω στα 12 ή 13 της χρόνια πήγε σε μια εκκλησιαστική εκδήλωση όπου την ενθάρρυναν να μην το κάνει πριν από το γάμο.

Και είπε ότι εκείνη τη στιγμή αποφάσισε να παραμείνει «αγνή».

Όταν ήταν 15 ετών γνώρισε τον σύζυγό της, τον Jordan, και λέει ότι είχαν και οι δυο τους τις ίδιες απόψεις πάνω σ’ αυτό το θέμα.

Η Milena εξήγησε επίσης ότι αυτό από μόνο του έκανε τα πράγματα ευκολότερα για το νεαρό ζευγάρι. Το ζευγάρι ήταν μαζί για πέντε χρόνια πριν παντρευτεί. Ωστόσο, λίγο μετά την έναρξη της σχέσης τους, η Milena λέει ότι ήταν πιο δύσκολο να αποφεύγουν να το κάνουν.

Οι τοξικολογικές της “ατακτης” νοσοκόμας βγήκαν θετικές... Πως προσπάθησε να δικαιολογηθεί;

Μια νοσοκόμα ισχυρίστηκε ότι το «ιδρωμένο σεξ» με έναν χρήστη κοκαΐνης, ήταν υπεύθυνο για το γεγονός ότι τα αποτελέσματα ενός τεστ για να ναρκωτικά που έκανε, ήταν θετικά. Δείτε άλλη μια απίστευτη ιστορία μιας νοσοκόμας!

Η Tara Seymour, η είναι ήταν νοσοκόμα από το 2011, ισχυρίστηκε ότι είχε σεξουαλική επαφή με έναν «πολύ ιδρωμένο» άντρα χωρίς αντισύλληψη και ότι δεν χρησιμοποίησε το μπάνιο πριν κάνει το τεστ ναρκωτικών λίγες ώρες αργότερα.

Η χημική παθολόγος Julia Chang, ωστόσο, δήλωσε ότι η πιθανότητα η γυναίκα να έχει κοκαΐνη στο σύστημά της μόνο από το σεξ, ήταν «εντελώς απίθανη».

Η Chang, θα έπρεπε να είχε πάρει 482 γραμμάρια σπέρματος ή ιδρώτα για να έχει τα αποτελέσματα που είχε στο τεστ και είπαν ότι δεν βρέθηκε σπέρμα στο δείγμα ούρων που χρησιμοποιήθηκε κατά το τεστ.


Η γυναίκα, εμφανίστηκε ενώπιον του αστικού και διοικητικού δικαστηρίου της Βικτώριας για να υποστηρίξει την υπόθεσή της, αν και το δικαστήριο εξέφρασε αμφιβολίες σχετικά με την ιστορία της.

«Πριν από την παρουσίαση των στοιχείων μας, η κα Seymour δεν είχε πει στο συμβούλιο ότι είχε σεξουαλική επαφή το πρωί της 16ης Νοεμβρίου 2016. Αναφέρθηκε μόνο το βράδυ της 15ης Νοεμβρίου 2016», δήλωσε ο αναπληρωτής πρόεδρος Heather Lambrick.

Η Seymour παραδέχθηκε ότι είχε πάρει ναρκωτικά σε διακοπές της στην Ταϊλάνδη και σε ένα πάρτι, αλλά αρνήθηκε πεισματικά ότι είχε πάρει οτιδήποτε πριν από το τεστ ναρκωτικών.

«Δεν καταλαβαίνουμε, αν έχει παραιτηθεί από τα ναρκωτικά ή είναι περισσότερο ψυχαγωγικός χρήστης ναρκωτικών, πώς δεν μπορούσε να απέχει από τη χρήση ναρκωτικών, ακόμη και υπό συνθήκες όπου ήξερε ότι θα τεστάρονταν», δήλωσε ο Lambrick.
«Υπάρχουν πολύ καλοί λόγοι για να μην υπάρχει ανοχή: Οι νοσηλευτές, πέρα από πολλά άλλα επαγγέλματα, έχουν εύκολη πρόσβαση στα ναρκωτικά και οι πιθανότητες για κακοποίηση πρέπει να παρακολουθούνται προσεκτικά.

Ο τρόπος με τον οποίο η κα Seymour ασκεί νοσηλευτική φροντίδα, μπορεί να μην είναι ικανοποιητικός», είπε.

Πολλοί αναγνώστες εξέφρασαν τις σκέψεις τους σχετικά με τους ισχυρισμούς της γυναίκας, αφού η ιστορία της έγινε viral.

«Ακόμη ένας χρήστης ναρκωτικών που εργάζεται σε νοσοκομειακό περιβάλλον… βασικά», σχολίασε ένας αναγνώστης στο Facebook.«Λοιπόν, αυτή είναι μια BS ιστορία», πρόσθεσε ένας άλλος.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share