Σάββατο, 25 Ιανουαρίου 2020

«Ζήτησα από τον Θεό να μου δώσει δύναμη και μου έδωσε δυσκολίες για να με κάνει δυνατή»!

Θα ανατριχιάσετε όταν το διαβάσετε!

19 Ιουλίου 2019 14:45
«Ζήτησα από τον Θεό να μου δώσει δύναμη και μου έδωσε δυσκολίες για να με κάνει δυνατή»!

Θα σας συγκλονίσει αυτή η αληθινή ιστορία που θα διαβάσετε παρακάτω! Ζήτησα από τον Θεό να μου δώσει δύναμη και μου έδωσε δυσκολίες για να με κάνει δυνατή. Ζήτησα σοφία και ο Θεός μου έδωσε προβλήματα για να λύσω.

Ζήτησα ευημερία και ο Θεός μου έδωσε δύναμη και μυαλό για να δουλέψω. Ζήτησα κουράγιο και μου έδωσε κινδύνους για να ξεπεράσω.Ζήτησα υπομονή και ο Θεός μου έδωσε καταστάσεις όπου αναγκάστηκα να περιμένω.

Ζήτησα αγάπη και μου έδωσε ανθρώπους που χρειαζόταν βοήθεια. Ζήτησα χάρες και μου έδωσες ευκαιρίες. Δεν έλαβα τίποτα από όσα ήθελα και έλαβα όσα χρειαζόμουν.

Θεός αληθινή ιστορία

Οι προσευχές μου εισακούστηκαν.

Γκαλίτσιου Μαριάννα

Ιταλία: Άντρας είδε το Χριστό σε σύννεφο!

Θεός Ιταλία

Είναι φορές που «καταριέται» κανείς την πίστη του, ειδικά αν όλα μοιάζουν να πηγαίνουν στραβά. Όμως, από το πουθενά, ένα σημάδι μπορεί να κάνει τον άνθρωπο να ξαναπιστέψει.

Μία τέτοια περίπτωση είναι αυτή του Alfredo Lo Brutto από το Αγκρόπολι της νότιαςΗ φωτογραφία της ζωής της, μία περιοχή κοντά στην Νάπολι, ο οποίος είδε... τον Χριστό στα να ξεπροβάλλει ως φλεγόμενη φιγούρα μέσα από τα σύννεφα. Συγκεκριμένα είδε κάτι σαν τον Χριστό Λυτρωτή του Ρίο ντε Τζανέιρο, όπως φαίνεται και από τη φωτογραφία.

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share