Σάββατο, 14 Δεκεμβρίου 2019

Δεν πλήρωναν φόρους επειδή δεν ήταν θέλημα Θεού!

"Ου φορολογηθείς"!

18 Ιουλίου 2019 14:58
Δεν πλήρωναν φόρους επειδή δεν ήταν θέλημα Θεού!

Ο Ρέμπερτους Κορνέλις Μπίριπουτ και η Φάνι Αλίντα Μπίριπουτ από την Τασμανία δεν είχαν πληρώσει φόρους από το 2011 γιατί θεωρούν ότι είναι «αντίθετο στη θέληση του Θεού»

Το 2017 οι τοπικές αρχές κατέσχεσαν το αγρόκτημά τους επειδή δεν πλήρωναν δημοτικά τέλη επί επτά χρόνια.

Ο Μπίριπουτ δήλωσε στο δικαστήριο: «Δεν οφείλουμε τίποτα γιατί είμαστε του Θεού». Τα δύο αδέλφια παρουσιάστηκαν ενώπιον του Ανώτατου Δικαστηρίου της Τασμανίας χθες Τετάρτη επειδή το 2017 δεν πλήρωσαν περίπου 580.000 ευρώ σε φόρους και άλλες οφειλές, μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο ABC News.

undefined

Ο Μπίριπουτ ισχυρίστηκε ότι ο νόμος του Θεού είναι «ο ανώτατος νόμος της χώρας» και το να αναγκάζονται οι άνθρωποι να πληρώνουν φόρους αποδυναμώνει την υποταγή τους στον Θεό, κάτι που οδηγεί «σε κατάρες (…) υπό τη μορφή ξηρασίας και απώλεια γονιμότητας».

Ωστόσο, στην απόφασή του ο δικαστής Στίβεν Χολτ δήλωσε ότι αν και πιστεύει πως οι απόψεις του Μπίριπουτ είναι ειλικρινείς, τόνισε ότι δεν υπάρχει συγκεκριμένο χωρίο στη Βίβλο που να τις στηρίζει.

«Κατά τη γνώμη μου η Βίβλος τονίζει ξεκάθαρα ότι τα αστικά ζητήματα και οι νόμοι του Θεού λειτουργούν σε δύο διαφορετικές σφαίρες», επεσήμανε.

Το δικαστήριο ζήτησε από τα δύο αδέλφια να πληρώσουν περίπου 1,2 εκ. ευρώ ο καθένας για να καλύψουν «φόρους εισοδήματος, προσαυξήσεις και διοικητικά πρόστιμα» αλλά και άλλες οφειλές, σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα.

Έχασε την μνήμη της και ερωτεύτηκε ξανά τον ίδιον άντρα που ήταν και πριν μαζί!

Μια συγκλονιστική ιστορία αγάπης αλλά ταυτόχρονα και περίεργη είναι αυτή που θα διαβάσετε παρακάτω! Έχασε την μνήμη της και ερωτεύτηκε ξανά τον ίδιον άντρα που ήταν και πριν μαζί!

Ακόμα και η αμνησία δεν μπόρεσε να μπει ανάμεσά τους! Διαβάστε όμως ακόμα μια παράξενη ιστορία που συγκλόνισε όλο τον κόσμο με ένα κορίτσι που εξαφανίστηκε!

Πριν αρκετούς μήνες, η 19χρονη Τζέσικα Σάρμαν υπέφερε από μια άσχημη επιληπτική κρίση που την οδήγησε σε απώλεια μνήμης.

Έτσι, έπρεπε να γνωρίσει από την αρχή τους πιο σημαντικούς ανθρώπους στη ζωή της. Την οικογένειά της και το αγόρι της.

Ιστορία περίεργα

Το 2010, η Τζέσικα διαγνώστηκε με επιληψία του μετωπιαίου λοβού. Πρόσφατα, υπέφερε από μια κρίση επιληψίας καθώς πήγαινε στη δουλειά μαζί με το αγόρι της, τον Ρίτσαρντ Μπίσοπ.

Ο 25χρονος Ρίτσαρντ, ανέλαβε αμέσως δράση και βοηθούσε την κοπέλα του σε ότι χρειαστεί. Παρόλα αυτά, η κοπέλα συνέχιζε να υποφέρει από απώλεια μνήμης.

Ιστορία περίεργα

Για να πειστεί η Τζέσικα για τη σχέση που είχε με την οικογένειά της, αναγκάστηκαν να της δείξουν φωτογραφίες.

Ήταν μια δύσκολη περίοδος, όχι μόνο για την Τζέσικα αλλά και για τους γονείς της, την Λίσα και τον Γκάρι Σάρμαν. Το πιο δύσκολο όμως ήταν να πεισθεί για τη σχέση της με τον Ρίτσαρντ.

«Για μένα ήταν ένας ξένος», ανέφερε η ίδια.

Ιστορία περίεργα

«Με άφησαν μόνη μαζί του και δεν μου άρεσε. Ήταν ένας ξένος για μένα. Ο Ρίτσαρντ με πήγε στο αγαπημένο μας πάρκο αλλά δεν ήθελα καν να περπατήσω δίπλα του. Όταν μου κράτησε το χέρι, το τράβηξα.

Ήταν καταρρακωμένος αλλά σίγουρος πως μπορούσαμε να αποκτήσουμε πάλι αυτό που είχαμε. Βλέποντας πόσο παθιασμένος ήταν, με έπεισε πως ενδιαφερόταν για μένα, οπότε συμφώνησα να τον συναντάω αλλά δεν έδινα υποσχέσεις.», συμπλήρωσε.

Ιστορία περίεργα

Παρόλο που έχει ανακτήσει και πάλι τη ζωή της, η Τζέσικα, φοβάται πως η κατάστασή της μπορεί να προκαλέσει περαιτέρω απώλεια μνήμης!

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share