Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Φορούσε μέικ απ για 50 χρόνια ανελλιπώς... όταν το έβγαλε το αποτέλεσμα θα σας σοκάρει! (Video)

Τελικά τι θα γίνει με τις απίστευτες μεταμορφώσεις των γυναικών;

18 Ιουλίου 2019 12:36
Φορούσε μέικ απ για 50 χρόνια ανελλιπώς... όταν το έβγαλε το αποτέλεσμα θα σας σοκάρει! (Video)

Απίστευτο αυτό που συμβαίνει με τις μεταμορφώσεις των γυναικών και ειδικά όταν οι γυναίκες φοράνε για πάρα πολλά χρόνια make up! Στο βίντεο που θα δείτε παρακάτω θα σοκαριστείτε με μια γυναίκα που φορούσε μέικ απ για 50 χρόνια και αποφάσισε να το βγάλει!

Είναι γνωστό ότι οι γυναίκες που είναι κοκέτες δεν θέλουν ποτέ να αποχωρίζονται το μεικάπ τους. Μέχρι ποιο σημείο όμως μπορούν να φτάσουν; Τι συμβαίνει όμως όταν οι γυναίκες που δεν φοράνε μέικ απ μεταμορφώνονται σε λίγα λεπτά;

Στην περίπτωση της Τζόαν Χόπκινς, πραγματικά στα… άκρα!

Η 78χρονη Αμερικανίδα έχει ζήσει μία ζωή όπου σχεδόν κανείς και ποτές δεν την είδε άβαφη. «Η μητέρα μου συνήθιζε να λέει ότι είναι καλύτερο να την δει κάποιος χωρίς ρούχα παρά χωρίς μάσκαρα και κραγιόν!» λέει ο γιος της, Κρίστοφερ Χόπκινς.

Δεν ξέρουμε αν μπορείτε να μαντέψετε τι δουλειά κάνει, αν όμως σκεφτείτε ότι από παιδική ηλικία έβλεπε τη μητέρα του να είναι μονίμως βαμμένη, ίσως τότε μαντέψετε σωστά.

Ο Χόπκινς είναι ειδικός στο είδος, έχοντας μάλιστα γράψει κι ένα βιβλίο επί του θέματος, και ήταν ο ίδιος που έπεισε τη μητέρα του να κάνει το αδιανόητο: να εμφανιστεί μπροστά στις κάμερες, άβαφη, μετά από μισό αιώνα.
Το τι ακολούθησε μπορείτε να το δείτε στο παρακάτω βίντεο.

Απίστευτη μεταμόρφωση: Ήθελε να φαίνεται όπως ήταν παλιά... αλλά τώρα είναι αγνώριστη! (Video)

Απίστευτη είναι η μεταμόρφωση που θα δείτε παρακάτω! Ήθελε να φαίνεται όπως ήταν παλιά... αλλά τώρα είναι αγνώριστη! Ένα εκπληκτικό βίντεο που θα σας κάνει να δείτε πόσο χρειαζόμαστε τις αλλαγές στην ζωή μας και δεν πρέπει να μένουμε στάσιμοι!

Όλοι θέλουμε να νιώθουμε άνετοι με τον τρόπο που φαινόμαστε. Για πολλούς από εμάς, θα έχουμε πάρα πολλές ανασφάλειες αν πάμε να περιγράψουμε τον εαυτό μας. Δείτε ακόμα μια μεταμόρφωση που θα σας συγκλονίσει: Γυναίκα 78 ετών βάφεται μόνη της με μακιγιάζ και όταν τελειώνει δεν την αναγνωρίζουμε!

Όταν βλέπουμε τον εαυτό μας στον καθρέφτη, δεν βλέπουμε πάντα ότι βλέπουν οι άλλοι και μερικές φορές τείνουμε να επικεντρωνόμαστε στις ατέλειές μας. Ακόμα κι αν δεν επιτρέψουμε σε αυτό να μας καταβάλει, μας ενοχλεί και μερικές φορές μπορεί πραγματικά να μειώσει την αυτοεκτίμησή μας αν δεν είμαστε προσεκτικοί.

Όταν η Janice κοιτούσε τον εαυτό της στον καθρέφτη, δεν της άρεσε αυτό που έβλεπε. Αν και είχε μια φανταστική προσωπικότητα που ταιριάζει με τα μαλλιά της, συνειδητοποίησε ότι μια αλλαγή ήταν απαραίτητη. Δεν προσπάθησε να το κάνει μόνη της, ωστόσο. Ζήτησε τη βοήθεια του Christopher Hopkins, του Makeover Guy. Ήξερε ότι αν κάποιος θα έκανε κάτι με την εμφάνισή της, θα ήταν αυτός.

Η Janice δεν είχε κάποια προτίμηση ως αναφορά το νέο της βλέμμα. Απλώς ήθελε ο Κρίστοφερ να την αναλάβει. Επιπλέον είπε μπροστά στην κάμερα.

«Κάθε φορά που ένα βίντεο [του Christopher] εμφανιζόταν στο Facebook μου, τον παρακολουθούσα. Τα αποτελέσματα που έβλεπα ήταν πέρα από την φαντασία μου». Ήθελε πραγματικά μια αλλαγή.

Ο Κρίστοφερ ήταν έτοιμος να ξεκινήσει, αλλά πρώτα, κοίταξε τα μακριά μαλλιά της. Ήξερε ότι δεν ήταν το κατάλληλο μήκος για το σχήμα του προσώπου της και πριν προλάβει να διαμαρτυρηθεί, άρπαξε τα μαλλιά της και έκοψε μεγάλο μέρος τους.

Ο Κρίστοφερ συνέχισε να μειώνει το μήκος τους και έπειτα ήταν έτοιμος να επιτεθεί στο φριζάρισμα. Η Janice δεν παρακολουθούσε τι συνέβαινε κατά τη διάρκεια του makeover και όταν τη γύρισε για να δει τον καθρέφτη, άρχισε να κλαίει.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share