Δευτέρα, 10 Αυγούστου 2020

Γυναίκα σε σούπερ μάρκετ, κάνει γαργάρα το Listerine, το φτύνει στο μπουκάλι και το βάζει πίσω στο ράφι! (Video)

Για τολμήστε να ξαναπάρετε τέτοια συσκευσία!

18 Ιουλίου 2019 10:50
Γυναίκα σε σούπερ μάρκετ, κάνει γαργάρα το Listerine, το φτύνει στο μπουκάλι και το βάζει πίσω στο ράφι! (Video)
Follow us on Google News

Τα κρούσματα με ασυνείδητους καταναλωτές σε σούπερ μάρκετ αυξάνονται κάθε μέρα! Αυτήν την φορά μια γυναίκα σε σούπερ μάρκετ κάνει γαργάρα το Listerine, το φτύνει στο μπουκάλι και το βάζει πίσω στο ράφι! Πραγματικά θα αηδιάσετε και θα ξανασκεφτείτε πολύ καλά να πάρετε τέτοια συσκευασία!

Η Bameron Nicole Smith φαίνεται να μπαίνει στο πλάνο και να λέει «Κοπελιά, ήταν ένα πρωινό με πολλή υγρασία».

Στη συνέχεια, η Smith ανοίγει ένα μπουκάλι στοματικό διάλυμα, κάνει γαργάρες και φτύνει το περιεχόμενο πάλι μέσα στο μπουκάλι. Μπορεί να σας φαίνεται αυτή πολύ περίεργη είδηση αλλά μπορείτε να διαβάσετε και αυτή με την κύριο που έβαζε μια σταγόνα νερό πάνω στον φακό του κινητού του!

Σούπερ μάρκετ

Το βίντεο συνεχίζει με την Smith σχολιάζοντας, «Μμμ, ωραίο με μέντα και φρέσκο» πριν χαιρετήσει «ευχαριστώ» και φύγει από το διάδρομο.

Μέχρι την Παρασκευή το βίντεο με τίτλο «εσείς οι σκ*λες χωρίς στοματική υγιεινή θα μπορούσατε να πάρετε μια υπόδειξη» είχε λάβει 15,6 εκατομμύρια προβολές.

Κάποιοι θεατές σχολίασαν ότι ήταν στημένο, καθώς η Smith δεν φαινόταν να σπάει τη σφραγίδα. Δεν είναι σαφές αν η Smith αργότερα πλήρωσε το προϊόν, αλλά σε ένα αργότερο tweet αστειεύτηκε με ένα βίντεο να τρέχει με παπούτσια πλατφόρμας: «Η ασφάλεια της Walmart με κυνηγάει.»

Προκάλεσε την αποδοκιμασία του κόσμου και σε φόρουμ όπως το Reddit υπήρξαν διαμαρτυρίες ότι η πράξη της είναι έγκλημα και ζητούν την παραδειγματική τιμωρία της Σμιθ.

Ένας χρήστης κοινωνικών μέσων σχολίασε: «Άλλη μία για τις φυλακές. Ελπίζω να διασκεδάσετε με τους νέους φίλους συγκρατούμενούς σας», στην οποία η smith απάντησε:«Κοίταξα στο διπλανό κελί και είναι το κορίτσι με το παγωτό».

Η Smith αναφερόταν σε μια νεαρή κοπέλα που έγλειψε ένα παγωτό σε σούπερ μάρκετ και το έβαλε πίσω στο ράφι.

Ένας φίλος της Smith’s, ένας YouTuber που ονομάζεται Larz, ισχυρίστηκε στο Twitter την Τετάρτη: «Ξεκίνησα την τάση να ανοίγω προϊόντα χωρίς να τα αγοράζω».

Εμφανίστηκε σε ένα βίντεο που τον δείχνει να πιάνει παγωτό με τα χέρια του και να το βάζει κατευθείαν στο στόμα του πριν το βάλει πίσω στο ράφι.

Αδιανόητο: Άνδρας έγλειφε τα παγωτά από την συσκευασία σε σούπερ μάρκετ! (Video)

Σούπερ μάρκετ παγωτό

Μια είδηση που κάνει τον γύρο του διαδικτύου είναι και αυτή που θα σας παρουσιάσουμε παρακάτω! Την επόμενη φορά που θα πάτε σε σούπερ μάρκετ θα το ξανασκεφτείτε να αγοράσετε παγωτό! Ένας άνδρας έγλειφε τα παγωτά από την συσκευασία και τα ξαναέβαζε πίσω στην θέση τους!

Ο 36χρονος κάτοικος της Λουιζιάνα, Λέινις Μάρτιν Γ. ΙΙΙ, βρέθηκε στο δικαστήριο το Σάββατο, αφού δημοσίευσε ένα βίντεο από το Facebook, όπου έγλειφε ένα κουβά παγωτού σε ένα σούπερ μάρκετ. Διαβάστε ακόμα μια περίεργη είδηση για μια σύλληψη που έγινε στις ΗΠΑ!

Παρόλο που ο 36χρονος άνδρας ήταν σε θέση να παράσχει στους αστυνομικούς αποδείξεις πως αργότερα αγόρασε το εν λόγω παγωτό, εξακολουθεί να αντιμετωπίζει κατηγορίες σχετικά με την κοινοποίηση του βίντεο στο Facebook, ενδεχομένως επειδή μέσω του κλιπ ενθάρυυνε και άλλους να πράξουν το ίδιο.

Η ακρόαση του ατόμου από το δικαστήριο της Λουιζιάνα υποτίθεται ότι έχει οριστεί για τη Δευτέρα, αλλά δεν έχει γίνει καμία ανακοίνωση σχετικά με αν θα έχει συνήγορο.

Η Blue Bell, η εταιρεία που κατασκευάζει τα παγωτά σημειώνει στον ιστότοπό της ότι αυτή τη στιγμή «εξετάζει μεθόδους της παραγωγικής διαδικασίας για να προσθέσει πρόσθετη προστασία στο κουτί».

Παρ' όλα αυτά, ορισμένα καταστήματα παίρνουν τα πράγματα στα χέρια τους από την άποψη των προληπτικών μέτρων.

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share