Δευτέρα, 09 Δεκεμβρίου 2019

Έστειλε καρτ ποσταλ το 1993 και έφτασε την προηγούμενη εβδομάδα...

26 χρόνια μετά...

18 Ιουλίου 2019 09:12
Έστειλε καρτ ποσταλ το 1993 και έφτασε  την προηγούμενη εβδομάδα...

Απέναντι σε ένα μυστήριο βρέθηκε μια γυναίκα από το Ιλινόις καθώς έλαβε μια ταχυδρομική κάρτα από το Χονγκ Κονγκ έπειτα από 26 χρόνια.

Η Kim Draper είπε στο CNN ότι σκέφτηκε ότι απλά η κάρτα είχε παραδοθεί σε λάθος σπίτι, όταν έφτασε στις 8 Ιουλίου.

«Όταν το κοίταξα για πρώτη φορά σκέφτηκα ότι θα μπορούσε να είναι για έναν από τους γείτονές μου που δεν ήξερα, γιατί ήταν σε πολύ καλή κατάσταση. Όταν όμως το κοίταξα καλύτερα και άρχιζα να το διαβάζω, σοκαρίστηκα καθώς η κάρτα εστάλη το 1993′. Ήταν με ημερομηνία 8 Ιουλίου 1993». δήλωσε η Draper.

Η ταχυδρομική κάρτα απεικόνιζε παραδοσιακά κινεζικά σκάφη και ως παραλήπτης αναγραφόταν οι Leena και Muhammad Ali Kizilbash.

Το μήνυμα στην κάρτα: «Περνάω καλά σε αυτό το εξαιρετικά κοσμοπολίτικο μέρος» και κλείνει Θα σας δω σύντομα παιδιά, ο μπαμπάς σας».

undefined

Η Draper ζει σε αυτό το σπίτι στο Ιλινόις με το σύζυγό της και τον 12χρονο γιο της για σχεδόν τέσσερα χρόνια.

Στην προσπάθειά της να βρει το ζευγάρι, ρώτησε τον πρώην ιδιοκτήτη από τον οποίο αγόρασαν το σπίτι αλλά και εκείνος δεν τους ήξερε, όμως σκέφτηκε ότι θα μπορούσαν να νοίκιαζαν παλαιότερα το σπίτι.

Μετά από έρευνα στο Facebook και από τη δημοσίευση της ιστορίας στην τοπική εφημερίδα, δεν έβγαλε κανένα αποτέλεσμα και το μυστήριο μένει ακόμα χωρίς λυση.

Η μασέζ... που δαγκώνει τους πελάτες της! (Video)

Η «δρ. Dot» γκάνει μασάζ στους πελάτες της με το δάγκωμα.Το μασάζ της Aμερικανίδας Ντόροθι Στάιν έχει μεγάλη πέραση αφού η τεχνική «πιτ- μπουλ» αποδίδει.

Η γερμανική εφημερίδα «Bild» ανέβασε στην ιστοσελίδα της ένα βίντεο με την 51χρονη Αμερικανίδα μασέζ εν ώρα εργασίας.

Η δρ. Dot, όπως είναι το ψευδώνυμό της, αρχίζει να δαγκώνει την πλάτη του πελάτη από πάνω μέχρι κάτω με μικρές αλλά επιθετικές κινήσεις.

Σε δηλώσεις της στην γερμανική εφημερίδα, η μασέζ επισημαίνει ότι τα τελευταία 30 χρόνια ασκεί το επάγγελμα που της έμαθε η μητέρα της. Εχει ήδη δαγκώσει πάνω από χίλιους αστέρες του Χόλιγουντ, όπως τους Μπρους Γουίλις, Μικ Τζάγκερ και Στινγκ.


 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share