Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Απίστευτη μεταμόρφωση: Ήθελε να φαίνεται όπως ήταν παλιά... αλλά τώρα είναι αγνώριστη! (Video)

Δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας!

17 Ιουλίου 2019 19:00
Απίστευτη μεταμόρφωση: Ήθελε να φαίνεται όπως ήταν παλιά... αλλά τώρα είναι αγνώριστη! (Video)

Απίστευτη είναι η μεταμόρφωση που θα δείτε παρακάτω! Ήθελε να φαίνεται όπως ήταν παλιά... αλλά τώρα είναι αγνώριστη! Ένα εκπληκτικό βίντεο που θα σας κάνει να δείτε πόσο χρειαζόμαστε τις αλλαγές στην ζωή μας και δεν πρέπει να μένουμε στάσιμοι!

Όλοι θέλουμε να νιώθουμε άνετοι με τον τρόπο που φαινόμαστε. Για πολλούς από εμάς, θα έχουμε πάρα πολλές ανασφάλειες αν πάμε να περιγράψουμε τον εαυτό μας. Δείτε ακόμα μια μεταμόρφωση που θα σας συγκλονίσει: Γυναίκα 78 ετών βάφεται μόνη της με μακιγιάζ και όταν τελειώνει δεν την αναγνωρίζουμε!

Όταν βλέπουμε τον εαυτό μας στον καθρέφτη, δεν βλέπουμε πάντα ότι βλέπουν οι άλλοι και μερικές φορές τείνουμε να επικεντρωνόμαστε στις ατέλειές μας. Ακόμα κι αν δεν επιτρέψουμε σε αυτό να μας καταβάλει, μας ενοχλεί και μερικές φορές μπορεί πραγματικά να μειώσει την αυτοεκτίμησή μας αν δεν είμαστε προσεκτικοί.

Όταν η Janice κοιτούσε τον εαυτό της στον καθρέφτη, δεν της άρεσε αυτό που έβλεπε. Αν και είχε μια φανταστική προσωπικότητα που ταιριάζει με τα μαλλιά της, συνειδητοποίησε ότι μια αλλαγή ήταν απαραίτητη. Δεν προσπάθησε να το κάνει μόνη της, ωστόσο. Ζήτησε τη βοήθεια του Christopher Hopkins, του Makeover Guy. Ήξερε ότι αν κάποιος θα έκανε κάτι με την εμφάνισή της, θα ήταν αυτός.

Η Janice δεν είχε κάποια προτίμηση ως αναφορά το νέο της βλέμμα. Απλώς ήθελε ο Κρίστοφερ να την αναλάβει. Επιπλέον είπε μπροστά στην κάμερα.

«Κάθε φορά που ένα βίντεο [του Christopher] εμφανιζόταν στο Facebook μου, τον παρακολουθούσα. Τα αποτελέσματα που έβλεπα ήταν πέρα από την φαντασία μου». Ήθελε πραγματικά μια αλλαγή.

Ο Κρίστοφερ ήταν έτοιμος να ξεκινήσει, αλλά πρώτα, κοίταξε τα μακριά μαλλιά της. Ήξερε ότι δεν ήταν το κατάλληλο μήκος για το σχήμα του προσώπου της και πριν προλάβει να διαμαρτυρηθεί, άρπαξε τα μαλλιά της και έκοψε μεγάλο μέρος τους.

Ο Κρίστοφερ συνέχισε να μειώνει το μήκος τους και έπειτα ήταν έτοιμος να επιτεθεί στο φριζάρισμα. Η Janice δεν παρακολουθούσε τι συνέβαινε κατά τη διάρκεια του makeover και όταν τη γύρισε για να δει τον καθρέφτη, άρχισε να κλαίει.

Την παράτησε μετά από 33 χρόνια γάμου...Μεταμορφώθηκε και τον έκανε να σκάσει! (Video)

Άνδρες και γυναίκες χωρίζουν με τον ίδιο τρόπο και οι αντιδράσεις τους είναι ίδιες. Όλα έχουν να κάνουν με τον άνθρωπο…Και φυσικά ο χωρισμός θέλει παιδεία!

Το ότι αν θέλεις κάτι πολύ μπορείς να το πετύχεις, απέδειξε μία γυναίκα μετά από χρόνια γάμου. Ο άντρας της την άφησε αλλά αντί να το βάλει κάτω, πείσμωσε και άλλαξε τον εαυτό της προς το καλύτερο.

Η Βίκυ από το Ντάλας, επισκέφθηκε έναν διάσημο στυλίστα, τον Christopher Hopkins και άφησε την τύχη της στα χέρια του.
Ο Christopher Hopkins έκανε το θαύμα του και δείτε πως μεταμόρφωσε την Βίκυ και έκανε τον άντρα της να παραμιλά.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share