Κυριακή, 19 Ιανουαρίου 2020

Σοκ: Γιαγιά κατεβαίνει 10 ορόφους σαν τον "spiderman"!

Τελικά πρέπει να προσέχετε πολύ τους ηλικιωμένους!

17 Ιουλίου 2019 16:10
Σοκ: Γιαγιά κατεβαίνει 10 ορόφους σαν τον

Αν δεν το βλέπαμε δεν θα το πιστεύαμε! Σε συναγερμό τέθηκε μια ολόκληρη συνοικία, βλέποντας μια ηλικιωμένη γυναίκα να κρεμιέται στο εξωτερικό μιας πολυκατοικίας.

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη στην Κίνα και η 80χρονη η οποία πάσχει από Αλτζχάιμερ, ξεκίνησε να κατεβαίνει από τον 14ο όροφο όπου διαμένει, χρησιμοποιώντας κάτι που θύμιζε σκάλα. Να σας θυμίσουμε ακόμα και ότι υπάρχει μια χώρα που θα ξεπεράσει σε πληθυσμό την Κίνα!

Αμέσως ειδοποιήθηκε η πυροσβεστική, αλλά μέχρι να φτάσει στο σημείο, η γιαγιά είχε καταφέρει να φτάσει στον 4ο όροφο!

Κίνα ηλικιωμένη

Εκεί μία οικογένεια που είχε παράθυρο στο σημείο από το οποίο πέρναγε, την τράβηξε μέσα και έτσι η περιπέτειά της ολοκληρώθηκε.

Οι συγγενείς της 80χρονης, την είχαν κλειδωμένη στο σπίτι και βρίσκονταν στις δουλειές τους, όμως δεν περίμεναν ποτέ οτι θα έφτανε στο σημείο να βγει από το παράθυρο.

Απίστευτο: Συνέλαβαν 92χρονη επειδή ήθελε να ζήσει...την εμπειρία!

Ηλικιωμένη σύλληψη

Απίστευτη είναι η είδηση που κυκλοφορεί για μια ηλικιωμένη γυναίκα που ήθελε να συλληφθεί για να ζήσει την εμπειρία! Ο λόγος για την Τζόσι Σμιθ, η οποία στην 92χρονη ζωή της δεν είχε καμία απολύτως εμπλοκή με τις υπηρεσίες επιβολής του νόμου, γεγονός που την ώθησε στο να ζητήσει από την αστυνομία του Μάνστεστερ να την συλλάβει και να την φυλακίσει, ούτως ώστε να μπορεί να ζήσει όσα ζουν κι οι παράνομοι της περιοχής.

Η Σμιθ, η οποία απέκτησε έξι παιδιά, 20 εγγόνια και 28 δισέγγονα, μάλιστα είδε την επιθυμία της να γίνεται αμέσως πράξη, με την απαραίτητη συνδρομή δύο συνταξιούχων αστυνομικών της πόλης, οι οποίοι αφού έμαθαν από την κόρη της Παμ για την «ευχή» της 92χρονης γυναίκας, στη συνέχεια μετέβησαν με βανάκι της αστυνομίας στο σπίτι της και της πέρασαν χειροπέδες.

Σα να μην έφτανε αυτό, η 92χρονη γυναίκα έγινε αποδέκτης καταιγιστικών ερωτήσεων κατά τη διάρκεια της μεταφοράς της στο τοπικό αστυνομικό τμήμα, όπου το μενού δεν εμπεριείχε λήψη αποτυπωμάτων και γενετικού υλικού, αλλά κέρασμα με κουλουράκια και τσάι, αλλά και κουβέντα με τους παρόντες αστυνομικούς. Πραγματικά το έλεγε η ψυχούλα της ακόμα και σε αυτή την ηλικία!

Σύλληψη ηλικιωμένη

Μάλιστα, παρά το γεγονός ότι επιθυμία της καταπληκτικής ηλικιωμένης ήταν ο εγκλεισμός της στη φυλακή έστω για μία νύχτα, αυτό δεν κατέστη δυνατό, χωρίς ωστόσο αυτή η λεπτομέρεια να απογοητεύσει την 92χρονη γυναίκα, η οποία είδε να εκπληρώνεται μία πολύχρονη και μεγάλη επιθυμία της.

Η ίδια, μιλώντας σε βρετανικά μέσα ενημέρωσης, ευχαρίστησε τόσο τους αστυνομικούς που της πέρασαν τις... πολυπόθητες χειροπέδες όσο και όσους συνέβαλαν στην εκπλήρωση της επιθυμίας της , ενώ η κόρη της επεσήμανε πως η προθυμία των αστυνομικών υπηρεσιών να βοηθήσουν την μητέρα της, δημιούργησε στην τελευταία απερίγραπτα συναισθήματα.

Σύλληψη ηλικιωμένη

Από την πλευρά της, η Μητροπολιτική Αστυνομία του Μάνστεστερ, με ανάρτησή της στα social media, εξέφρασε την ικανοποίησή της για την συνδρομή στην εκπλήρωση της επιθυμίας της Τζόσι Σμιθ, δηλώνοντας παράλληλα την υπερηφάνια για το γεγονός πως οι άντρες της τοπικής αστυνομίας ήταν εκείνοι που της έδωσαν τόσο μεγάλη χαρά.

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share