Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Απίστευτο: Άντρας έχει να πλύνει τα μαλλιά του 40 χρόνια και τα θεωρεί "Ευλογία Θεού"!

Μάλλον δεν ξέρει τι θα πει καθαριότητα!!!

17 Ιουλίου 2019 13:20
Απίστευτο: Άντρας έχει να πλύνει τα μαλλιά του 40 χρόνια και τα θεωρεί

Δεν υπάρχουν αυτά που βλέπουμε στον κόσμο! Κάθε ημέρα ακούμε περίεργες ειδήσεις αλλά αυτό δεν το περιμέναμε με τίποτα! Δείτε τον άντρα που ίσως είναι ο πιο βρώμικος του πλανήτη με τα μαλλιά που έχει! Έχει να πλύνει τα μαλλιά του 40 ολόκληρα χρόνια και το θεωρεί "Ευλογία Θεού"!

Οι άνθρωποι έρχονται από μακριά και ευρέως για να συναντηθούν με τον Sakal Dev και να πάρουν τη φωτογραφία του, αλλά τους χαιρετά όλους με καλό χιούμορ. Δείτε ακόμα μια περίεργη είδηση που αφορά έναν άνδρα που από το πρόβλημα υγείας που είχε...έκανε να επανέλθει στο φυσιολογικό έναν ολόκληρο χρόνο!

Ο Sakal Dev εργάζεται για το δασικό τμήμα για 31 χρόνια και ζει με τη σύζυγό του Rupiya Devi, τρεις γιους, τρεις κόρες και επτά εγγόνια!

Λέει ότι η σύζυγός του δεν έχει κανένα πρόβλημα με την απείθαρχη χαίτη του.

Το ρεκόρ για τα μεγαλύτερα dreadlocks του κόσμου κρατιέται από την κατοχή της Κένυας γυναίκα Asha Mandela, της οποίας η τρίχα μέτρησε ένα απίστευτο 110 πόδια (34m) το 2018 όταν ήταν 55 ετών.

Ο βασιλιάς του Βίκινγκ του Ηγουμενικού έτους του ενάτου αιώνα ορκίστηκε να μην κόψει ή χτενίσει τα μαλλιά του μέχρι να κατακτηθεί όλη η Νορβηγία, κερδίζοντας τον εαυτό του το επίθετο «Shaggy Harald».

Απίστευτο: Ινδός ξεφλουδίζει καρύδες με τα δόντια του! (Video)

Τι άλλο θα δούμε σε αυτόν τον κόσμο; Οι περίεργες ειδήσεις από όλο τον κόσμο δεν σταματάνε ποτέ! Αυτήν την φορά θα δείτε έναν Ινδό να ξεφλουδίζει τις καρύδες με τα δόντια του!

Κάποιοι άνθρωποι έχουν πολύ ασυνήθιστες ικανότητες αλλά η τελευταία είδηση προέρχεται από την Ινδία και μας άφησε με το στόμα ανοιχτό. Όσο γερά δόντια κι αν έχουμε πιστεύω ότι κανείς μας δεν θα δοκίμαζε να ξεφλουδίσει μια καρύδα με τα δόντια. Ούτε στο Survivor δεν συμβαίνουν αυτά! Αν ψάχνετε για περίεργες ειδήσεις δείτε ακόμα: 9+1 περίεργα πράγματα που συμβαίνουν ενώ κοιμάστε!

Ο Ajay Singh Sisodia, γνωστός και ως Το αγόρι της καρύδας, έχει συγκλονίσει τους πάντες καθώς αντί για σφυρί χρησιμοποιεί τα δόντια του για να τις ανοίξει και μάλιστα με αρκετά μεγάλη ταχύτητα. Ο νεαρός άντρας από την Ούταρ Πραντές της Ινδίας καθαρίζει και πίνει το γάλα της καρύδας μέσα σε 10 δευτερόλεπτα. Πράγμα που σημαίνει 6 καρύδες το λεπτό. Και παρόλα αυτά έχει ακόμη όλα του τα δόντια! Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείς να τον δεις εν δράσει!

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Αεροπλάνο της Ολυμπιακής έγινε...σπίτι! (Video)

Καρουζέλ με 15 εκ. Σβαρόφσκι! (Video)

Δείτε όλα τα περίεργα θέματα στο Athensmagazine.gr

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share