Δευτέρα, 14 Ιουνίου 2021

Αεροπλάνο της Ολυμπιακής έγινε...σπίτι! (Video)

Ένα παλιό Boeing!

17 Ιουλίου 2019 10:51
Αεροπλάνο της Ολυμπιακής έγινε...σπίτι! (Video)

Ο 64χρονος Μπρους Κάμπελ από το Όρεγκον των ΗΠΑ αποφάσισε ότι ένα απλό σπίτι είναι πολύ συμβατικό για εκείνον, οπότε πήρε ένα παλιό Boeing 727 της Ολυμπιακής Αεροπορίας, το έβαλε στο οικόπεδό του και τώρα μένει μέσα!

Αγόρασε ένα οικόπεδο 10 στρεμμάτων στο δάσος του Hillsboro του Oregon, σε ηλικία μόλις 20 ετών έναντι 23.000 δολαρίων. Στα 40 του διάβασε για την προσπάθεια μιας κομμώτριας, της Τζόαν Ουσέρι, που μετέτρεψε ένα παλαιό Boeing 727 σε κατοικία και από τότε είχε βάλει στόχο ζωής να πράξει κάτι ανάλογο. Και τελικά, το κατόρθωσε στα 64 του χρόνια…

Το αεροπλάνο βρέθηκε και ανήκε στην Ολυμπιακή Αεροπορία, με τον Μπρους να φτάνει το 1999 στην Αθήνα και να αγοράζει το Boeing 727 έναντι 100.000 δολαρίων. Του χρειάστηκαν, ωστόσο, άλλα 120.000 δολάρια για να το μεταφέρει από την Αθήνα στο Ορεγκον. Και τελικά, το όνειρό του έγινε πραγματικότητα και μετά από άπειρες ώρες δουλειάς, κατόρθωσε να αποκτήσει το δικό του σπίτι… αεροπλάνο.

«Στα 27 μου παντρεύτηκα έναν 55άρη για να φάω τα λεφτά του και όχι δεν ντρέπομαι...»

Μια απίστευτη ιστορία για τη ζωή της διηγείται μια κοπέλα και συγκλονίζει...Όλα όσα είπε για τον γάμο της! Δείτε άλλη μια συγκλονιστική ιστορία μιας γυναίκας που ο ΄παντρας της, την παράτησε μετά από 33 χρόνια γάμου...Μεταμορφώθηκε και τον έκανε να σκάσει! (Video)

«Θα ήθελα να σας πω και εγώ τη δικιά μου ιστορία… γιατί πιστεύω ότι πολλές γυναίκες θα καταλάβουν στο λόγο που με έκανε να παντρευτώ έναν τόσο μεγαλύτερο άντρα για τα λεφτά του!

Η σημερινή εποχή είναι δύσκολη και πρέπει να παλέψεις με κάθε τρόπο και με οποιοδήποτε μέσο για να επιβιώσεις!

Έτσι λοιπόν, όταν μου δόθηκε η ευκαιρία να κάνω έναν πλούσιο γάμο και να εξασφαλίσω το μέλλον μου την άρπαξα χωρίς δεύτερη σκέψη!

Πριν από δυο χρόνια έπιασα δουλεία σε μία ιδιωτική κλινική ως νοσηλεύτρια! Ο μισθός που έπαιρνα φυσικά δεν ήταν καθόλου ικανοποιητικός.

Δεν μου έφτανε για να καλύψω τα έξοδα τα δικά μου και του σπιτιού!

Για να καταλάβετε τότε έμενα ακόμα με την οικογένεια μου, στο πατρικό μου σπίτι και όπως είναι λογικό έπρεπε να συμβάλω και εγώ στα έξοδα και τις ανάγκες του σπιτιού.

Το παράπονο μου πάντα ήταν ότι δεν είχα αρκετά χρήματα για να ζήσω τη ζωή μου όπως θέλω! Να μπορώ να βγω για ψώνια χωρίς να σκέφτομαι πόσα θα ξοδέψω!

Αν δείτε κάτω από τον υαλοκαθαριστήρα λεφτά, μην πλησιάσετε το όχημα σας!

Να μπορώ να βγω για ποτό ή φαγητό στα καλύτερα εστιατόρια και μπαρ της πόλης!
Πάντα ονειρευόμουν να κάνω μια καλή ζωή αλλά βλέπετε με την οικονομική κατάσταση της οικογένειας μου δε μπορούσα!

Μια μέρα λοιπόν η τύχη μου χαμογέλασε! Με φώναξε ο ιδιοκτήτης της κλινικής για να μιλήσουμε για ένα θέμα που είχε προκύψει!
Ένας 55άρης μεγαλογιατρός, γοητευτικός και όπως καταλαβαίνετε με πολλά λεφτά!

Εκείνη τη μέρα έμεινα στο γραφείο του αρκετή ώρα! Αφού λύσαμε το πρόβλημα της δουλειάς μιλήσαμε για πολλά άλλα πράγματα πίνοντας ένα ποτήρι καλό κρασί!

Το κρασί το είχε στο γραφείο του για να το προσφέρει σε καλούς πελάτες μιας και ήταν από την κάβα που διατηρούσε!

Γι’ αυτό μου έκανε εντύπωση που το πρόσφερε και σε εμένα!

Από εκείνη τη μέρα οι συναντήσεις μας έγιναν πιο συχνές και εκτός κλινικής με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μια ερωτική σχέση ανάμεσα μας!
Αυτός ο άντρας δεν μου άρεσε εμφανισιακά, αλλά με τράβηξε ο τρόπος του και φυσικά η καλή οικονομική του κατάσταση!

Άλλωστε τι άλλο θα μπορούσε να προσφέρει ένας τόσο μεγαλύτερος άντρας σε μια νέα κοπέλα εκτός από καλή ζωή και πολλά δώρα;

Μετά από κάποιο χρονικό διάστημα μου έκανε πρόταση γάμου και εγώ φυσικά δέχτηκα χωρίς δεύτερη σκέψη!

Δε θα έχανα την ευκαιρία να εξασφαλίσω μια για πάντα το μέλλον μου!

Η σχέση μας έφερε πολλές αντιδράσεις στην οικογένεια του άντρα μου! Ειδικά ο γιος του και η νύφη του αντέδρασαν πολύ άσημα!

Δεν ήθελαν να μπω στην οικογένεια τους γιατί θεωρούσαν την σχέση μου με το πατέρα τους αφύσικη!

Όμως αναγκάστηκαν να το δεχτούν γιατί ο άντρας μου ήθελε πολύ να με παντρευτεί! Τον έκανε ευτυχισμένο!

Ήθελα να τον κάνω χαρούμενο σαν αντάλλαγμα της ζωής που μου προσέφερε!

Σήμερα είμαστε παντρεμένοι και ζούμε σε ένα πολυτελές σπίτι στα Βόρεια προάστια! Εγώ φυσικά δεν εργάζομαι και έχω το χρόνο να ασχολούμαι με τον εαυτό μου και να οργανώνω κοσμικά πάρτυ!

Έκανα το όνειρό μου πραγματικότητα! »

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share