Κυριακή, 29 Μαρτίου 2020

Δεν θα πιστεύετε τι κρύβει στο υπόγειο αυτό το ερειπωμένο εμπορικό κέντρο!

Απίστευτο!

16 Ιουλίου 2019 15:48
Δεν θα πιστεύετε τι κρύβει στο υπόγειο αυτό το ερειπωμένο εμπορικό κέντρο!

Δεν θα πιστεύετε τι κρύβει στο υπόγειο αυτό το ερειπωμένο εμπορικό κέντρο!

Το εμπορικό κέντρο New World στη Μπανγκόκ της Ταϊλάνδης εγκαταλείφθηκε το 1997, ενώ δυο χρόνια αργότερα έχασε την οροφή του σε πυρκαγιά Τα νερά της βροχής άρχισαν να μαζεύονται με αποτέλεσμα να γεμίσει το σημείο με έντομα και κουνούπια.

undefined

Προκειμένου να αντιμετωπιστεί άμεσα το πρόβλημα οι αρχές τοποθέτησαν στα νερά ένα εξωτικό είδος ψαριού το οποίο τρέφεται με έντομα. Τα Koi Carp εισάγονται από την Κίνα και μάλιστα κοστίζουν αρκετά χρήματα, όπως αναφέρει η Mirror.

undefined
Τα ψάρια ωστόσο πολλαπλασιάστηκαν με αποτέλεσμα να… καταλάβουν αυτά το εμπορικό κέντρο, προσφέροντας ένα πραγματικό εντυπωσιακό θέαμα!

undefined

Αν πιστεύεις στα φαντάσματα ΜΗ δεις αυτές τις φωτογραφίες!

Αν πιστεύεις στα φαντάσματα ΜΗ δεις αυτές τις  φωτογραφίες!

Πιστεύετε στα φαντάσματα; Μπορεί να τα θεωρείτε όλα αυτά ψευδαισθήσεις και δεισιδαιμονίες αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως η αλήθεια βρίσκεται... Πέρα από τις φωτογραφίες δείτε και κάποιεςανατριχιαστικές ιστορίες φαντασμάτων...Αντέχετε να τις διαβάσετε;

Οι παρακάτω 11 φωτογραφίες αποτελούν τρανή απόδειξη πως φαντάσματα υπάρχουν. Γι’ αυτό αν πιστεύετε στο μεταφυσικό ΜΗΝ τις δείτε.

Στοιχειωμένοι επισκέπτες

undefined

Κανείς δεν είχε αντιληφθεί αυτή την αέρινη φιγούρα. Δε φάνηκε ποτέ σε καμία κάμερα ασφαλείας. Έγινε ορατή μόνο στη φωτογραφία που βλέπετε.

Το φάντασμα του Λόρδου Combermere

undefined

Εκ πρώτης όψεος δε φαίνεται τίποτα περίεργο. Δείτε, όμως, προσεκτικά στην καρέκλα. Ο λόρδος δείχνει να μη θέλει να αποχωριστεί τη θέση του.

Το φάντασμα του παππού

undefined
Ρυτίδες Τέλος! Γλίτωσε το μπότοξ με την πιο απλή μέθοδο. Δες πως...

Μια γυναίκα τράβηξε φωτογραφία τη γιαγιά της, το 1997. Όταν την εμφάνισε, διαπίστωσε πως πίσω της απεικονίζονταν και ο παππούς της, ο οποίος είχε πεθάνει το 1984!

Το φάντασμα της φάρμας

undefined

Ο φωτογράφος Neil Sandbach πήρε κάποιες λήψεις μιας βρετανικής φάρμας και διαπίστωσε την παράξενη φιγούρα στο βάθος. Οι κάτοικοι του σπιτιού, του δήλωσαν πως έβλεπαν την ίδια μορφή μερικές μέρες το μήνα.

Το φάντασμα του πιλότου

undefined

Σε αυτή τη φωτογραφία των πιλότων της Royal Air Force μπορεί κανείς να διακρίνει κι έναν που είχε χάσει τη ζωή του λίγες μέρες νωρίτερα…

Το φάντασμα του πίσω καθίσματος

undefined

Ο Mabel επισκέφτηκε τον τάφο της μητέρας του Εllen. Στην επιστροφή, η Εllen καθόταν στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου!

Το φάντασμα ενός μωρού

undefined

Αυτή που τράβηξε τη φωτογραφία είχε πάει να επισκεφθεί τον τάφο της κόρης της. Μέχρι την ώρα που εμφάνισε το φιλμ, δεν είχε δει κανένα μωρό. Ισχυρίζεται, μάλιστα, πως το παιδί της φωτογραφίας δεν είναι η κόρη της…

Το παιδί του τρένου…


undefined

Η φωτογραφία τραβήχτηκε μετά από ένα τρομερό δυστύχημα στο San Antonio, όπου παιδιά χτυπήθηκαν από τρένο.

Το φάντασμα της σκάλας

undefined

Μια γυναίκα κρατά την κουπαστή της σκάλας. Η φωτογραφία έχει τραβηχτεί στο Εθνικό Ναυτικό Μουσείο του Γκρήνουιτς στη Βρετανία.

Η κυρία του Raynham Hall

undefined

Η φωτογραφία τραβήχτηκε το 1936. Λέγεται πως η αέρινη φιγούρα ανήκει στην Dorothy Townsend, την ιδιοκτήτρια του Raynham Hall.

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share