Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ο γίγαντας σκύλος των 80 κιλών έχει ύψος 1,80 και φοβάται… τα πάντα!

Είναι αξιολάτρευτος!

15 Ιουλίου 2019 15:54
Ο γίγαντας σκύλος των 80 κιλών έχει ύψος 1,80 και φοβάται… τα πάντα!

Είναι αξιολάτρευτος ο σκύλος που θα δείτε στην συνέχεια του άρθρου! Ο γίγαντας σκύλος των 80 κιλών έχει ύψος 1,80 και φοβάται… τα πάντα! Δείτε ακόμα τι πρέπει να προσέχετε το καλοκαίρι στην φροντίδα του σκύλου σας!

Η 47χρονη Sian Barrett από τη Βρετανία εξηγεί πως ο Presley τρομοκρατείται και από μικρότερα σκυλιά και γενικά τρέχει να κρυφτεί όταν βρίσκεται αντιμέτωπος με άλλα ζώα.

Στο σπίτι ο τεράστιος Μεγάλος Δανός έχει δικό του μαξιλάρι και μια κουβερτούλα για παρηγοριά, την οποία κουβαλά γύρω- γύρω.

«Ο Presley είναι σίγουρα ένας αληθινός Σκούμπι Ντου, φοβάται σχεδόν τα πάντα. Τρομοκρατείται από μικρότερα σκυλιά αλλά τώρα φοβάται και τις πλαστικές σακούλες, τον τρομάζει ο ήχος τους», περιγράφει η Barrett!

«Σε πρόσφατη βόλτα μας στο πάρκο φοβήθηκε ένα μικρόσωμο σκυλί και κρύφτηκε. Δεν έβγαινε μέχρι ο μικρός να απομακρυνθεί», αφηγείται.

Στο σπίτι ο Presley έχει δύο μεγάλους «εχθρούς»: την ηλεκτρική σκούπα και τις πλαστικές σακούλες. «Προφανώς o κόσμος τον κοντοστέκεται όταν αντιλαμβάνεται πόσο μεγάλος είναι αλλά ο Presley τους κερδίζει με την προσωπικότητά του. Είναι πολύ υπομονετικός σκύλος», εξηγεί η 47χρονη.

«Τον έχω από τότε που γεννήθηκε, εγώ τον μεγάλωσα γι’ αυτό είναι πολύ «μαμάκιας». Με ακολουθεί από δωμάτιο σε δωμάτιο και κλαίει όταν πηγαίνω για ύπνο. Αν ποτέ ξεχάσω το φαγητό του, περιφέρεται στο σπίτι με το παπούτσι μου για να μου δείξει πως πεινάει».

Απίστευτο: Σκύλος επέζησε από πτώση 200 μέτρων και έζησε γλείφωντας βράχια!

Ένας σκύλος πραγματικός επιζών είναι και αυτός που έπεσε από ύψος 200 μέτρων και κατάφερε να επιβιώσει γλείφωντας μόνο βράχια! Έζησε μόνος του 45 ολόκληρες ημέρες! Δεν είναι λίγες οι φορές που τα σκυλιά μας εκπλήσσουν ευχάριστα ακόμα και αν τους συμβαίνει κάτι άσχημο!

Ο 18 μηνών Shadow («Σκιά») βρισκόταν στην απομακρυσμένη περιοχή και διάσημη για τις απότομες πλαγιές της, Eype, μαζί με την νεαρή ιδιοκτήτριά του, όταν η τελευταία έχασε τα ίχνη του στις 9 Μαΐου.

Παρά το γεγονός ότι η Άμπερ Γουίτινγκ ξεκίνησε αμέσως τις αναζητήσεις του μεσαίου μεγέθους shar pei, έχοντας και την βοήθεια φίλων και περαστικών, δεν κατόρθωσε να βρει τον Shadow, με αποτέλεσμα τρεις μέρες αργότερα να φύγει από την περιοχή και να επιστρέψει σπίτι της.

Η Γουίτινγκ νόμιζε πως πιθανότατα το σκυλί είχε κατευθυνθεί προς το παρακείμενο αυτοκινητόδρομο, αφήνοντας χωρίς ψάξιμο τις απότομες πλαγιές της περιοχής, η βάση των οποίων απείχε περισσότερα από 200 μέτρα από την κορυφή, όπου βρίσκονταν την ημέρα της εξαφάνισης του σκυλιού, θεωρώντας απίθανο το ενδεχόμενο το σκυλί της να έπεσε από αυτό το ύψος και να επιβίωσε.

Όμως, ο Shadow είχε διαφορετική γνώμη... Αφού επιβίωσε της πτώσης από το παραπάνω υψόμετρο, έχοντας σπάσει ένα από τα μπροστινά του πόδια, το άτυχο σκυλί επιδόθηκε σε έναν πρωτόγνωρο αγώνα επιβίωσης, καθώς η τροφή και το νερό απουσίαζαν δραματικά από το αφιλόξενο σημείο όπου είχε βρεθεί.

Μοναδική του ελπίδα ήταν η κατανάλωση των βρύων και των λειχηνών που υπήρχαν σε αφθονία στα βράχια της ακτής, ενώ η υγρασία από την εξάτμιση του θαλασσινού νερού κατάφερε να τον κρατήσει στη ζωή επί σχεδόν 45 ημέρες.

Τότε ήταν που ένα ζευγάρι παραθεριστών που έκαναν κανό στα ανοιχτά εντόπισαν τον εξουθενωμένο Shadow κι αφού έφτασαν στο σημείο, τον διέσωσαν, πριν επικοινωνήσουν με τις αρμόδιες αρχές για να αναφέρουν το συμβάν.

Λίγο αργότερα, εκτυλίχθηκαν συγκινητικές στιγμές, όταν η απογοητευμένη ιδιοκτήτρια αντίκρισε τον σκύλο της που θεωρούσε χαμένο για πάντα, με την ίδια να επισημαίνει πως δεν σταμάτησε ποτέ να ελπίζει ότι θα τον ξαναέβλεπε ζωντανό μπροστά της.

Τα πολύ δύσκολα, πλέον, έχουν περάσει για την Γουίτινγκ και τον survivor Shadow, ο οποίος ετοιμάζεται για δύο αρκετά δύσκολες χειρουργικές επεμβάσεις, ώστε να αποκατασταθεί πλήρως η κίνησή του, με την νεαρή ιδιοκτήτριά του να διοργανώνει πάρτι υποδοχής, καλώντας φίλους και γνωστούς να συμβάλουν οικονομικά για να επανέλθει πλήρως η υγεία του μετά από αυτήν την μοναδική περιπέτεια.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share