Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αδιανόητο: Άνδρας έγλειφε τα παγωτά από την συσκευασία σε σούπερ μάρκετ! (Video)

Οι πράξεις του είχαν συνέπειες!

15 Ιουλίου 2019 10:46
Αδιανόητο: Άνδρας έγλειφε τα παγωτά από την συσκευασία σε σούπερ μάρκετ! (Video)

Μια είδηση που κάνει τον γύρο του διαδικτύου είναι και αυτή που θα σας παρουσιάσουμε παρακάτω! Την επόμενη φορά που θα πάτε σε σούπερ μάρκετ θα το ξανασκεφτείτε να αγοράσετε παγωτό! Ένας άνδρας έγλειφε τα παγωτά από την συσκευασία και τα ξαναέβαζε πίσω στην θέση τους!

Ο 36χρονος κάτοικος της Λουιζιάνα, Λέινις Μάρτιν Γ. ΙΙΙ, βρέθηκε στο δικαστήριο το Σάββατο, αφού δημοσίευσε ένα βίντεο από το Facebook, όπου έγλειφε ένα κουβά παγωτού σε ένα σούπερ μάρκετ. Διαβάστε ακόμα μια περίεργη είδηση για μια σύλληψη που έγινε στις ΗΠΑ!

Παρόλο που ο 36χρονος άνδρας ήταν σε θέση να παράσχει στους αστυνομικούς αποδείξεις πως αργότερα αγόρασε το εν λόγω παγωτό, εξακολουθεί να αντιμετωπίζει κατηγορίες σχετικά με την κοινοποίηση του βίντεο στο Facebook, ενδεχομένως επειδή μέσω του κλιπ ενθάρυυνε και άλλους να πράξουν το ίδιο.

Η ακρόαση του ατόμου από το δικαστήριο της Λουιζιάνα υποτίθεται ότι έχει οριστεί για τη Δευτέρα, αλλά δεν έχει γίνει καμία ανακοίνωση σχετικά με αν θα έχει συνήγορο.

Η Blue Bell, η εταιρεία που κατασκευάζει τα παγωτά σημειώνει στον ιστότοπό της ότι αυτή τη στιγμή «εξετάζει μεθόδους της παραγωγικής διαδικασίας για να προσθέσει πρόσθετη προστασία στο κουτί».

Παρ' όλα αυτά, ορισμένα καταστήματα παίρνουν τα πράγματα στα χέρια τους από την άποψη των προληπτικών μέτρων.

Η Disneyland φέρνει τα πιο περίεργα παγωτά! - Είναι πράσινα και έχουν κέρατα!

Είναι πλέον ξεκάθαρο: Η Disneyland της Αμερικής έχει τα πιο δημιουργικά και ινσταγκραμικά γλυκά.

Η τελευταία προσθήκη στη μακροσκελή λίστα με επιδόρπια είναι ένα πράσινο παγωτό με κέρατα!

Το εν λόγω γλυκάκι έχει δημιουργηθεί «προς τιμήν» της Maleficent ή αλλιώς Μαγκούφισσας, της κακιάς δηλαδή στην Ωραία Κοιμωμένη, την οποία μάλιστα υποδύθηκε η Ατζελίνα Τζολί στην ομώνυμη ταινία του 2014.

Πρόκειται για ένα σοκολατένιο χωνάκι, γεμισμένο με παγωτό μηχανής με γεύση μοσχολέμονο και διακοσμημένο με τα χαρακτηριστικά κέρατα της κακιάς του παραμυθιού φτιαγμένα από σοκολάτα και μοβ ζάχαρη.

Όλοι οι food bloggers ενθουσιάστηκαν με τη γεύση του, με το μόνο παράπονο να προέρχεται από τη blogger Aspiring Disney Princess, η οποία υποστήριξε ότι το χωνάκι έκανε τη γλώσσα της μαύρη.

Το φωτογενές γλυκό θα είναι διαθέσιμο μέχρι και το Halloween, δηλαδή τις 31 Οκτωβρίου.

Εάν θέλεις λοιπόν να το δοκιμάσεις (και να το φωτογραφίσεις) θα πρέπει να βιαστείς να κλείσεις εισιτήρια για Αμερική και να μην ξεχάσεις να έχεις μαζί σου 5.29$ για όταν θα επισκεφθείς το μαγαζί Fanstasyland’s Storybook Treats, όπου πωλείται το παγωτό.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share