Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου 2021

9+1 περίεργα πράγματα που συμβαίνουν ενώ κοιμάστε! (Video)

Εσείς έχετε πάθει κάποιο από αυτά;

13 Ιουλίου 2019 16:01
9+1 περίεργα πράγματα που συμβαίνουν ενώ κοιμάστε! (Video)

Ο ύπνος είναι ο καλύτερος σύμβουλος για την υγεία μας και πολλές φορές οι ανάγκες της καθημερινότητας μας κάνουν να κοιμόμαστε λιγότερο! Τι συμβαίνει όμως στο σώμα μας όταν κοιμόμαστε; Υπάρχουν δέκα περίεργα θα λέγαμε φαινόμενα που συμβαίνουν κατά την διάρκεια του ύπνου!

Σίγουρα ο ύπνος είναι απαραίτητος για τον άνθρωπο για να μπορεί ο οργανισμός μας να λειτουργεί σωστά και να επιβιώσουμε. Στην καλύτερη περίπτωση κλείνουμε τα μάτια μας και όταν ξυπνάμε δεν καταλαβαίνουμε πως πέρασαν τόσες ώρες τόσο γρήγορα! Κάποιες φορές όμως τα πράγματα δε είναι απλά και μας συμβαίνουν παράξενα πράγματα ενώ κοιμόμαστε και όχι δεν μιλώ για το ροχαλητό.

Σε αυτό το βίντεο βλέπουμε τα 10 πιο παράξενα που μας συμβαίνουν ενώ κοιμόμαστε!

Μυστήριο με χωριό που πέφτει για ύπνο και ξυπνά έξι μέρες μετά...

Χωριό Ρωσία ύπνος

Μυστηρίο η υπνηλίας που είχε απλωθεί για τα καλά πάνω από ένα χωριό του Καζακστάν, όπου οι κάτοικοι δεν μπορούσαν να αντισταθούν στην αγκαλιά του Μορφέα. Κάτι ανατριχιαστκό που ίσως δεν γνωρίζατε είναι ο λόγος που έρχονται οι νεκροί στον ύπνο μας...

Το Καλάσι αποκαλείται τοο «κοιμισμένο χωριό», ενώ οι κάτοικοί του, στην πλειοψηφία τους αγρότες, υποφέρουν από τη σπάνια αυτή διαταραχή εδώ και χρόνια.

Οι επιστήμονες μάλιστα, όχι μόνο δεν μπορούν να εξηγήσουν γιατί οι ντόπιοι κοιμούνται όπου σταθούν και όπου βρεθούν χωρίς λόγο, λύνοντας το μυστήριο, αλλά κρούουν τον κώδωνα , καθώς οποιοσδήποτε επισκεφτεί το χωριό κινδυνεύει να κοιμηθεί μέχρι και για έξι ημέρες!

Χωριό Ρωσία ύπνος

Ξυπνούσε κουρασμένη το πρωί, αλλά δεν ήξερε το λόγο. Όταν τσέκαρε την κάμερα ασφαλείας, κατάλαβε τα πάντα.

Όλοι ξέρουμε την σημασία του καλού βραδινού ύπνου, ειδικά αν έχουμε μεγάλη μέρα μπροστά μας. Και όταν είσαι γονιός και έχεις πολλές υποχρεώσεις, τότε σίγουρα θα προσπαθήσεις να εκμεταλλευτείς τις ώρες αυτές!

Μία μητέρα με όνομα Melanie Darnell δεν είχε ιδέα γιατί ξυπνούσε τόσο κουρασμένη. Ακόμα και μετά τον «ύπνο» ένιωθε εξουθενωμένη. Έτσι, αποφάσισε να το ψάξει περισσότερο.

Η Melanie έβαλε μία κάμερα στο ταβάνι του δωματίου της και την έβαλε να καταγράφει. Πήγε για ύπνοόπως συνήθως με σκοπό να κοιτάξει το πρωί το βίντεο και να δει τι συμβαίνει τα βράδια.

Ξυπνούσε κουρασμένη το πρωί, αλλά δεν ήξερε το λόγο.

Αυτό που είδε εξηγούσε τα πάντα (και επειδή πολλοί γονείς θα καταλάβουν), αποφάσισε να το μοιραστεί με όλο τον κόσμο! Ξεκινάει με την Melanie να είναι στο κρεβάτι. Αλλά μετά τις 10.00 μμ όλα αλλάζουν…

Στο βίντεο βλέπουμε την Melanie να σηκώνετε από το κρεβάτι, να φεύγει από το δωμάτιο και όταν γυρνάει έχει το μωρό της στην αγκαλιά. Αφού τον έβαλε να κοιμηθεί δίπλα της, εκείνος ήταν πολύ ανήσυχος και δεν σταματούσε να κουνιέται.

Η Melanie φαίνεται να κοιμάται λίγο ακόμα αλλά ανοίγει συχνά τα μάτια της αφού ο γιος της δεν σταματάει να στροβιλίζεται τριγύρω.

Αυτό όμως είναι μόνο η αρχή… Περιμένετε να δείτε τι συμβαίνει μετά, που δικαιολογεί εντελώς γιατί είναι τόσο κουρασμένη το πρωί.

Είναι ένα βίντεο που αποδεικνύει πόσο δύσκολη είναι στην πραγματικότητα η δουλειά του γονιού.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share