Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Επικό: Γυναίκα οδηγός προσπαθεί να βάλει βενζίνη σε ηλεκτρικό αυτοκίνητο!

Απίστευτο!

11 Ιουλίου 2019 10:11
Επικό: Γυναίκα οδηγός προσπαθεί να βάλει βενζίνη σε ηλεκτρικό αυτοκίνητο!

“Όταν έβρεχε μυαλά” θα μπορούσε να είναι ο τίτλος για το βίντεο που ακολουθεί όπου μια κυρία, κάτοχος Tesla, αποφάσισε να ανεφοδιάσει το αυτοκίνητό της με βενζίνη καθώς λογικά θα είδε τα επίπεδα “καυσίμου” να λιγοστεύουν.

Το βίντεο που ακολουθεί είναι άκρως ξεκαρδιστικό και σε αυτό βοηθά και η “ηχητική” υπόκρουση των δύο επιβαινόντων που βρέθηκαν πίσω από τη συγκεκριμένη γυναίκα στο βενζινάδικο. Προφανώς αφού κατάλαβαν ότι το το μοντέλο είναι Tesla ο οδηγός του οχήματος πήρε το κινητό του στα χέρια του και άρχισε να βιντεοσκοπεί το περιστατικό

Όπως βλέπετε και εσείς βρήκε λαβράκι αφού η κυρία, κάτοχος (;) του συγκεκριμένου μοντέλου Tesla προσπαθεί για αρκετή ώρα να καταλάβει πώς θα γεμίσει το φανταστικό ντεπόζιτο του Tesla της με βενζίνη. Στις Η.Π.Α. δεν υπάρχουν υπάλληλοι στις αντλίες που αναλαμβάνουν αυτή την δουλειά για λογαριασμό των πελατών και ο ανεφοδιασμός επαφίεται αποκλειστικά στον κάτοχο του οχήματος. Μπορεί η παραπάνω διαδικασία να ακούγεται κουραστική για εμάς τους καλομαθημένους, ωστόσο αν δεν ήταν έτσι τέτοια κελεπούρια δεν θα έκαναν ποτέ την εμφάνισή τους στο Διαδίκτυο.

Αν δείτε κάτω από τον υαλοκαθαριστήρα λεφτά μην πλησιάσετε ποτέ το όχημα σας!

Οι κλέφτες και οι απατεώνες έχουν βρει ατέλειωτους τρόπους για να σας κλέψουν.

Τα συστήματα ασφαλείας του αυτοκινήτου κάνουν πιο δύσκολη την δουλειά των ληστών όμως πάντα βρίσκουν την λύση.

Φανταστείτε να έχετε σταθμεύσει το όχημα σας έξω από ένα σούπερ μάρκετ. Λίγα λεπτά αργότερα αφού έχετε κάνει τα ψώνια σας και γυρνάτε στο αυτοκίνητο ξαφνικά παρατηρείτε ότι πάνω στο υαλοκαθαριστήρα έχετε κάποια λεφτά.

Ο λόγος που τοποθετείτε σε αυτό το σημείο είναι για να σας κάνουν να βγείτε από το όχημα σας και να το πάρετε. Αυτό συμβαίνει ιδιαίτερα σε χώρους στάθμευσης όταν το μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου βρίσκεται κοντά σε τοίχο.

Όταν βγείτε έξω για να πάρετε τα λεφτά χαρούμενος ένας κλέφτης μπορεί να μπει στο αυτοκίνητο σας ενώ εσείς έχετε ανάψει την μηχανή η έχετε τα κλειδιά πάνω και να σας κλέψει το αυτοκίνητο και να εκδιωχθεί. Επειδή όλα συμβαίνο

Απίστευτο: 4χρονος κλέβει το αυτοκίνητο του παππού του για να αγοράσει σοκολάτες! (Video)

Απίστευτο αυτό που συνέβη με τον 4χρονο που κλέβει το αυτοκίνητο του παππού του για να αγοράσεισοκολάτες!

Στην ερώτηση «μέχρι πού μπορεί να φτάσει η αγάπη ενός παιδιού για τις σοκολάτες», στο εξής η απάντηση θα είναι μέχρι την...κλοπή αυτοκινήτου. Ή, σχεδόν. Αυτό, τουλάχιστον, αποδεικνύει η ιστορία του 4χρονου Σεμπάστιαν από τη Μινεάπολις των ΗΠΑ, ο οποίος θεώρησε πολύ φυσιολογικό να πάρει το αμάξι του παππού του και να οδηγήσει (!) έως το κοντινότερο βενζινάδικο προκειμένου να βρει σοκολάτες.

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι είδαν ένα αυτοκίνητο να κινείται με ταχύτητα περίπου 25 – 30 χιλιομέτρων πριν φτάσει στο πρατήριο βενζίνης, το οποίο απέχει δύο χιλιόμετρα από το σπίτι του μικρού παιδιού. Όπως ήταν φυσικό, μέχρι να φτάσει στο βενζινάδικο, ο 4χρονος προσέκρουσε, ευτυχώς ελαφρά, σε αρκετά ταχυδρομικά κουτιά τα οποία και υπάρχουν στις περισσότερες μονοκατοικίες στα προάστια των πόλεων στις ΗΠΑ.

Για καλή του τύχη, ο μικρός έφτασε σώος στο πρατήριο βενζίνης όπου και κλήθηκε η Αστυνομία όταν οι εργαζόμενοι είδαν ποιος κατέβηκε από τη θέση του οδηγού του αυτοκινήτου, σύμφωνα.

Η ιστορία του 4χρονου Σεμπάστιαν έγινε πρώτο θέμα στις ειδήσεις των τοπικών Μέσων και όχι άδικα.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share